Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 861
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • In transit
Ла_Валетта, мерих, не става...аз съм се заблудила с тези: https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/storage-bo … -s-kapak/50466869
Тези две една до друга стоят супер на Пакс. Имам такива, само, че със старата визия - бели с метални капси. Същия размер са като тези на линка по-горе. Отзад остава малко място. Ако искаш мога да ти снимам моите как изглеждат. 

# 526
Mikkey , благодаря! Аз също търся бели или сиви.

# 527
Здравейте. Някой сподели преди десетина дни, че спират продажбата на дивани Vilasund, знаете ли защо? Една съфорумка търсеше калъф за  него, дали намери? Имаме го от няколко месеца, но ми се щеше след време да закупим още един резервен калъф. И сега.....Thinking

# 528
  • София
В икеа има ли вариант за гардероб с надстройка? Трябва ми гардероб, който да е до тавана, 260см. Но не откривам такъв.

# 529
  • UK
На телефона съм и не мога хубаво да видя, мисля че Platsa може да си направиш с такава височина.

# 530
В икеа има ли вариант за гардероб с надстройка? Трябва ми гардероб, който да е до тавана, 260см. Но не откривам такъв.
Разгледай модулна система PLATSA:
https://www.ikea.bg/rooms/bedroom/wardrobes/platsa-modular-storage-system/

# 531
Здравейте. Някой сподели преди десетина дни, че спират продажбата на дивани Vilasund, знаете ли защо? Една съфорумка търсеше калъф за  него, дали намери? Имаме го от няколко месеца, но ми се щеше след време да закупим още един резервен калъф. И сега.....Thinking
Не, нямам развитие по въпроса. Не е възможна доставка от Германия, освен ако някой не отиде на място да го купи и изпрати. Нямам идея защо са ги спрели, не бяха лоши дивани и се продаваха сравнително от скоро Thinking

# 532
И на мен много досадно ми стана да ходи ММ по 100 пъти до Икеа. Успях да пусна липсващи дреболии на 5 поръчки за дребни суми с взимане от магазина, ама това ходене до там златно излиза, а нещата само онлайн се появиха... И пак имам 2 артикула Boaxel липсващи, скрин, врати и покривни панели за кухнята. Месеци минаха вече....

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 09:45 от drago_2008

# 533
  • София
Аз исках един чаршаф да си взема, пишеше, че има бройки в магазина, отивам, питам "Ми, няма, той е изчерпан". Докато стигна до касата си го поръчах онлайн, та после пак се разкарвах да си го взема. През това време на сайта още си излизаше, че има бройки в магазина, чак наскоро смениха статуса - че е изчерпан.

Преди това една поставка за лаптоп - сигурно имаше 20 мостри из магазина, но не и налични бройки.

Едни пликове с цип още си ги пише налични, всяка седмица ходя за нещо и все поглеждам - ами, няма ги, под техния етикет са наредени други, казаха, че са изчерпани, но продължава да ги дава налични.

От 10 години пазарувам редовно в Икеа, досега такова нещо не е било - винаги обновяваха доста по-бързо наличността на страницата.

# 534
  • софия
Драго, бях обещала да снимам нещо, но изскочиха неочаквано неприятни обстоятелства тогава. Извинявай!
Ако все още има нужда, довечера мога да го направя Simple Smile

# 535
Няма проблем, не се притеснявай Simple Smile Май за разпределение на гардороб говорехме.

# 536
Кога пускат коледните джинджифилови къщички?

# 537
  • софия
Джинджифилови къщички има отдавна.

# 538
Значи вече сигурно са свършили :/ От години не мога да се вредя Simple Smile

# 539
  • София
Значи вече сигурно са свършили :/ От години не мога да се вредя Simple Smile

Миналата седмица (в сряда) имаше много.

Общи условия

Активация на акаунт