Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 840
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
В петък имаше, като ходихме на Околовръстното.
Началото на месеца или края на миналия имаше и в мола.
Мисля, че няма особен интерес към тях.
Има и "лепило" за къщичките на д-р Откер.

# 541
  • София
Днес са с намалено работно време, ако някой се е запътил след работа.

Скъпи посетители, на 23 ноември работно време на магазин ИКЕА София ще бъде от 11:00 до 17:30 ч.

# 542
Здравейте, най-после ми пристигна поръчката от Икеа в центъра за поръчки в Пловдив.
Знаете ли за там искат ли сертификат, за да си получа пратката?

# 543
  • Майничка
Не, изнесли са бюро отпред и там издават.

# 544
  • софия
И аз с въпросче:
Имам една чупка в дневната с размери 30см ширина и 20см дълбочина, искам там да сложа малка библиотечка т,е да го направя изцяло с рафтчета за книги.
Има ли нещо подходящо в Икея?
Гледам това:
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/wall-shelves/shel … tazherka/80430591
но ме притеснява липсата на ограничител от едната страна.
А и не виждам никъде какво е разстоянието между отделните рафтчета,
Малко късно. Така е в стаята на детето.
Скрит текст:
Още, когато правихме стаята планирахме с възможност да добавяме нови рафтове. Сложихме един миналата седмица. Отстрани книгите се поддържат с икейските подпирачки за книги. Подозирам, че поради "правата" стена се получава разминаването, но не мога да се ядосвам за глупости.

# 545
  • Пловдив
Стаята е страхотна!

# 546
  • София
Прави ми впечатление, че поне половината бели мебели от серията hemnes, вече ги няма в сайта. Това означава, че спират да ги произвеждат или че чакаме нови цени? Как мислите? Каня се да обзавеждам с мебелите от серията, но ако няма да ги има пак, не знам какви са вариантите.

# 547
Някой да ползва завивка FJALLHAVRE? (90%пух) Какво е впечатлението ви? Търся топла и пухкава завивка

https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/duvets/down- … o-topla/80458047/

# 548
Досега не съм поръчвала онлайн, но сега с "това го има, това не" ... ми се налага, но нещо аз ли не разбирам. Правя поръчка за взимане от магазина, плащане по Изипей, генерира ми номер за плащане на каса и после какво се случва? В профила ми поръчка не излиза никаква. Трябва да платя и тогава ли се показва? Четох, че трябва да се прати платежното с номерата на поръчка и моб. телефон и т.н. на имейл. Помагайте, че нещо издивях от няколко дни да дебна наличности и да свършват точно преди да отидем.

# 549
Здравейте! Попаднах на темата в търсене на подложки за мънистата pyssla. Някой дали знае с какви други подложки са съвместими? или ако може да ми измери едно мънисто.
Благодаря!

# 550
  • In transit
Някой поръчвал ли е от немската Икеа с посредник? Искам да си поръчам две вратички HANVIKEN в бяло.

# 551
  • софия
Някой поръчвал ли е от немската Икеа с посредник? Искам да си поръчам две вратички HANVIKEN в бяло.
Аз поръчвах от там. Нямам спомен за проблем. Поръчах, платих, изпратиха на адреса на посредника и си ги взех.

# 552
  • In transit
Благодаря ти Звънче. Мятам ги тогава.

# 553
Досега не съм поръчвала онлайн, но сега с "това го има, това не" ... ми се налага, но нещо аз ли не разбирам. Правя поръчка за взимане от магазина, плащане по Изипей, генерира ми номер за плащане на каса и после какво се случва? В профила ми поръчка не излиза никаква. Трябва да платя и тогава ли се показва? Четох, че трябва да се прати платежното с номерата на поръчка и моб. телефон и т.н. на имейл. Помагайте, че нещо издивях от няколко дни да дебна наличности и да свършват точно преди да отидем.
Това е номер за плащане на банкомат. Чак след плащането поръчката ще бъде приета

# 554
Това е номер за плащане на банкомат. Чак след плащането поръчката ще бъде приета
Благодаря! Платих по Изипей на каса и веднага след това се появи и бе приета.

Общи условия

Активация на акаунт