Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 825
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте! Попаднах на темата в търсене на подложки за мънистата pyssla. Някой дали знае с какви други подложки са съвместими? или ако може да ми измери едно мънисто.
Благодаря!

От нета - около 5 мм:

Скрит текст:

# 556
Здравейте!
Търся отзиви за хубав сушилник за чинии - модел, аксесоари. И да не е 135 пари, като един Брабантиа дето си харесАх Simple Smile

Brabantia ще имат хубава отстъпка скоро:

# 557
Скрит текст:
И аз с въпросче:
Имам една чупка в дневната с размери 30см ширина и 20см дълбочина, искам там да сложа малка библиотечка т,е да го направя изцяло с рафтчета за книги.
Има ли нещо подходящо в Икея?
Гледам това:
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/wall-shelves/shel … tazherka/80430591
но ме притеснява липсата на ограничител от едната страна.
А и не виждам никъде какво е разстоянието между отделните рафтчета,
Малко късно. Така е в стаята на детето.
Скрит текст:
Още, когато правихме стаята планирахме с възможност да добавяме нови рафтове. Сложихме един миналата седмица. Отстрани книгите се поддържат с икейските подпирачки за книги. Подозирам, че поради "правата" стена се получава разминаването, но не мога да се ядосвам за глупости.

Здравей, Звънче! Рафтовете и пълнежът им са супер, но може ли и снимка малко по-вдясно да видя постера и ако може да кажеш откъде са ви постерите, че и другите са интересни. Relaxed

# 558
Krem 112 Заребрям да дебна Черния петък за сушилник.
Благодаря!

# 559
  • софия
Скрит текст:
И аз с въпросче:
Имам една чупка в дневната с размери 30см ширина и 20см дълбочина, искам там да сложа малка библиотечка т,е да го направя изцяло с рафтчета за книги.
Има ли нещо подходящо в Икея?
Гледам това:
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/wall-shelves/shel … tazherka/80430591
но ме притеснява липсата на ограничител от едната страна.
А и не виждам никъде какво е разстоянието между отделните рафтчета,
Малко късно. Така е в стаята на детето.
Скрит текст:
Още, когато правихме стаята планирахме с възможност да добавяме нови рафтове. Сложихме един миналата седмица. Отстрани книгите се поддържат с икейските подпирачки за книги. Подозирам, че поради "правата" стена се получава разминаването, но не мога да се ядосвам за глупости.

Здравей, Звънче! Рафтовете и пълнежът им са супер, но може ли и снимка малко по-вдясно да видя постера и ако може да кажеш откъде са ви постерите, че и другите са интересни. Relaxed
Големият постер е този. Само ми се струва, че не е 180 см (много голямо ми звучи, а и первазът на Икеа е по-къс). За оцветяване е, но трябва да има кой го направи Simple Smile Мosslanda дойде точно за поставяне.
Другият е този и принт на тази картина (още не сме измислили място за закачане).

# 560
На мен ми пристигна подаръка от Икеа, от играта във форума 😊
Три дни след като им изпратих адреса си. Доставка не платих.
Това одеяло което е като огромен шал за намятане. Много приятно на допир, мекичко. И тази свещ Преди да я запаля ми миришеше гадно, силно и изкуствено. Но като я запалиииих! Вече втори ден в къщи ухае разкошно, леко, свежо, все едно има цветя в стаята! Очарована съм, ще си я купя същата! 😊

# 561
Много хубаво одеало. И аз търся нещо в неутрален цвят да си го мятам на спалнята, но да е по-тежко. Има едно такова, но трява да търся кое беше, а и новата ни спалня виси вече шеста седмица някъде заради загубена част от доставката и спрях да й купувам предварително аксесоари. 🙈 Не от Икеа.

# 562
  • Бургас
Каква е тази игра във форума?
Честито, много хубави подаръци! 🙂

# 563
Благодаря! 😊 Тя свърши играта, но  ето линк
За втори път в живота си печеля от игра и много хубаво ми стана! 🙂

# 564
Здравейте, търся си двойка Kallax, но в нашия сайт виждам само в бяло и черно -https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/bookcases-shelvin … tazherka/90301555
А по принцип искам избелен дъб, този цвят -https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/bookcases-shelvin … tazherka/60324520

Влязох в английския сайт и там я има тази двойка в 6 цвята, те някои от тях май никога не са зареждани тук, но идеята ми е, че се произвежда все пак. Някой има ли идея дали има вероятност да се появи тук двойка в избелен дъб или дали е имало преди?

# 565
Съветвам ви никога, никога да не пазарувате онлайн с КК/ДК. Само наложен платеж. Вече месец и половина не успяват да ми върнат парите от една поръчка. Анулираха цялата поръчка заради липсата на един продукт, който и в момента се води наличен на сайта.
Срокът им за връщане на парите е 14 дни.
По последни данни ми пратиха някакво платежно от системата им, от което нито се вижда на кого, нито по коя сметка са върнали парите. Единствено се вижда БИК кода на банката на получателя(Уникредит), при условие, че съм платила с карта издадена от ДСК. Simple Smile
А действието рефънд отнема цифром и словом 30 сек. Отделно, че в разрез с всички правила за сигурност искаха частични данни за картата с която е платено, при условие, че ги имат, защото от там са дръпнали парите.
Аз съм оспорила транзакцията чрез картовия оператор, което ще им струва солидна такса.

Магазините им са абсолютно опоскани, не се справят в обслужването. Какво се случва с ИКЕА България?

# 566
  • София
Ужас, и аз чакам за възстановяване на сума от КД. Дано да дочакам, но няма да казвам колко време ми отне да ги убедя, че сумата  е осчетоводена при тях, а покупката ми е неуспешна. Толкова нелюбезен съпорт! В същото време от банката ми искат писмен отказ от търговеца, а такъв не получих. Сега чакам, както казах, дано всичко да завърши добре.

# 567
  • София
Много съм харесала този ТВ шкаф за разделител на стая :

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/tv-stands-media-u … tv-shkaf/30285153

Някой има ли го? Не съм го виждала още на живо и ще се радвам на всякакви мнения за него?
И друго се колебая - ще ми трябва чак след 1 година, тъй като тепърва ще правим ремонт в апартамента, в който ще се местим.
Чудя се дали да рискувам и да изчакам до догодина , но ме е страх да не изпадна в ситуацията "Уведомете ме при наличност" Sad

# 568
Аз плащам с КК издадени от чужда банка. Няма как да ми върнат парите там, та ми поискаха банкова сметка. На 4-я ден парите бяха в сметката.

# 569
Здравейте, някой дали знае какво стана с рамките за гардероби Pax на 35 см дълбочина!? Да не би да са ги спрели от производство. Преди 3 месеца взех една на метър ширина и чакаха уж зареждане за другите размери. И изведнъж изчезнаха като артикул от сайта!! И сега си останах с половин гардероб... Някой да знае нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт