Подготовка за малкия човек - тема 15

• 36 012
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
  • Beyond the stars
За банята - едните казват къпи сутрин, че го ободрява, другите - къпи вечер, че го изморява... То май по всеки въпрос има поне две мнения, отделно, че и всяко бебе си е индивидуалист, та май и там е според зависи Smile

Къпи вечер, когато и таткото си е вкъщи Grinning

Има намаления в baby.bg, да вметна.

# 616
Аз да се оплача че гладенето на дрехи всеки път май няма да е толкова лесна работа - хванах мускулна треска още при първото гладене на всички дрехи. И май нещата отиват към купуване на пералня със сушилня. Тези които имат - ще ми препоръчате ли, ако сте доволни? Гледам, че има и някакви функции бебешко пране. Не знам доколко това е важно, за мен най-важно е дрехите да не излизат смачкани...

# 617
Нашата сушилня е отделна, на Миеле. Като съвет мога да кажа да не се слагат много дрехи, защото тогава се намачкват. А и не трябва да се оставят дълго време в сушилнята. Иначе си излизат даже като изгладени 😃

# 618
  • Beyond the stars
Нашата сушилня е отделна, на Миеле. Като съвет мога да кажа да не се слагат много дрехи, защото тогава се намачкват. А и не трябва да се оставят дълго време в сушилнята. Иначе си излизат даже като изгладени 😃

+1 за съветите.
Нашата е AEG и съм мн доволна.

# 619
Нашата е Bosch, също отделна. Не препоръчвам комбинираните - имам две съседки с комбинирани пералня със сушилня и двете не са доволни.

# 620
За сушилня, категорично отделна. Всички близки с комбиниран такъв уред, не са доволни. Аз лично вече 6та година си ползвам Горение, супер съм доволна. За вилата купихме лятото, защото се преместихме там с бебето за летните месеци, по-евтин вариант на Хувър, но съм супер доволна. Така че ако разполагате с място, въобще не правете грешката за комбиниран уред.

# 621
  • до най-прекрасния мъж
Ако имаш възможност, вземи си отделно сушилня. Няма такова улеснение. Имам от 3 години и забравих какво е простиране и гладене. С АЕГ съм и съм много доволна. За комбиниран уред и аз съм против. Ако трябва да извъртиш повече от 2-3 цикъла пране/сушене дневно, няма да ти стигне деня. Така и двата уреда си работят едновременно, като са отделно. Вече за качеството на сушене не мога да кажа от личен опит, но моя приятелка не е много доволна и сушилнята я ползва рядко.
Дописвам: Програмите бебе са търговски трик, не ти трябва. Предвид, че бебешките дрехи са почти на 100 % памук, обикновената програма за сушене на памук ще ти ги изсуши прекрасно.

# 622
Аз съм с комбинирана АЕГ с термопомпа, чудесна е. Само цената й не е чудесна.

Била съм и с отделни уреди висок клас, тази не им отстъпва и пести място, така че не съжалявам. Освен това се спестява една стъпка и ми е лесно да се възползвам от нощната цена на тока - вечерта набутвам дрехите, сутринта ги вадя сухи и подреждам по гардеробите.

# 623
  • Пловдив
Здравейте! Дали някоя мама е пазарувала от Nicolle baby? Интересува ме най-вече качеството на мебелите им, но всяка информация би била от полза.
Благодаря!

Аз не съм пазарувала от сайта, но си бях харесала едно легло, което струваше 255 лв. И тъй като го отварям постоянно, ми излизат и реклами постоянно. Една сутрин забелязах, че леглото вече струва 279 лв и ми направи впечатление, защото веднага го изкоментирах с мъжа ми. До края на деня цената стана 291 лв и това окончателно ме отказа от покупката. Така се правят намаления за Черен петък

# 624
И ние от 20 години сме със сушилня. За кратко ползвах комбинирана пералня със сушилня, но категорично по-добър вариант е уредите да са отделно. Сега сме със сушилня на Самсунг, минахме преди това през Бош и Горение. Самсунгът горещо го препоръчвам, скъп е, но си заслужава. Има и опция wrinkle prevent против намачкване на дрехите.  Огромен плюс според мен е това, че отходната вода може да се отведе в канала на пералнята и не се налага да се изпразва препълненото легенче

# 625
  • София
И аз съм с комбинирана пералня със сушилня LG. Капацитет 9кг пране/5кг сушене. Купих я поради липса на място и изобщо не съжалявам. Взех я на промоция от Емаг за 800лв. при положение, че гледах само пералня LG за тази цена тогава. Аз съм на мнение, че хората, които се оплакват от комбинираните уреди, не спазват указанията за посочените програми. На мен една от любимите ми програми е Wash&dry, която като пускам с отложен край да бъде изпрала и изсушила сутрин като се събудя. Сама си тегли на кантара колко време й е необходимо да изпълни програмата. На програмите със сушене ако се наблъскат дрехите няма място и излизат влажни - ако се слага капацитета на съответната програма, няма проблем. Ако има нужда сушилнята преценява, че са влажни и удължава времето на сушене. Пак бих си купила комбиниран уред на доказана марка.

# 626
На каква програма сушите дрешките в Миеле сушилнята

# 627
Ивон, не мога да ви кажа, честно казано, на немски пише 😁 Избрала съм си едната програма и всичко на нея си суша, но не мога да кажа каква е.

# 628
На каква програма сушите дрешките в Миеле сушилнята

Аз суша на памук, като си избирам допълнително екстра изсушаване + предпазване на тъканите.
Няма и проблем с оставянето в сушилнята , защото си има автоматична програма, която ги предпазва още 2 часа от намачкване.

# 629
Комбинираните уреди и те се развиват, информацията, че са много зле е от преди 10 и повече години - ние сме с комбиниран уред на Whirpool купихме го тази година, но нямаме място за два уреда така, че това беше опцията. Доволна съм, единствено, че за разлика от отделните такива, при комбинираният се налага почистване след сушене, защото остават влакна от дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт