За мъжете и за жените. Злото, без което не можем - Vol.2

• 28 017
  • 1 862
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Понякога е много по-лесно да си нуждаещ се, отколкото можещ.

# 91
Ролята на жертвата е много приятна и гушкава.
За радост на човечеството не всички се харесваме като жертви.

# 92
  • София
Да, повечето са по съвсем собствен избор и той се нарича алкохол и дрога. Други са с тежки психични отклонения - някои по стечение на обстоятелствата, а други като резултат от алкохол. Мен ме е страх от тях и всячески ги избягвам.
Професията ми е подпомагаща и трябва да държа граница, за да се самосъхраня.

# 93
Анди, звучиш като баба дето са решили да ѝ искат 1 лев за доставка на пенсията. НЕ! Не е до дрога и алкохол. До психика е.

# 94
комбинирано не сте говорили с толкова клошари колкото аз. не бъркайте клошар с просяк. /дрогата и алкохола щото не влияят на психиката хъхаъьахъ

# 95
Комбинирано не. Важното е за алкохол и бира да има. Поотделно.

# 96
  • София
Аре не се величай.

# 97
припи ми се бира

# 98
  • София
Анди, звучиш като баба дето са решили да ѝ искат 1 лев за доставка на пенсията. НЕ! Не е до дрога и алкохол. До психика е.

За какво говориш? Не разбирам.

# 99
елементаризираш и то само от една гледна точка, това има предвид

# 100
Звучиш ми изплашен като бабичка за незначителни неща, Анди. Нали знаеш, че преди да се стигне до клошарство имаш проблеми със себе си, със средата си, семейството.

# 101
  • София
Кое елементаризирам? Не мога да кадая кой какво си мисли. Давайте направо.

Всеки си има проблеми със себе си. Да не говорим за фамилна обремененост, която е предначертала проблемите нататък. Повечето клошари са точно алкохолици, наркомани и комарджии, които няма как да съжаля, сори. Каквито и проблеми да са имали със себе си, имали са избор дали да посегнат към чашата или дрогата.  В очите им има някаква лудост, мозъците им са се скапали от алкохола.

# 102
Даваме. За да отидеш на улицата – значи си тотално отхвърлен от средата си. От най-близките на първо място, ако имаш такива – родители, мъж/жена. Или искаш да си отхвърлен, искаш да си жертва. Кое му е сложното.

# 103
Що се морите? То, който дава, дава и забравя. Не съди.  Който има време да отсъжда, няма ресурс за даване.

# 104
клошарската среда пак си е среда. всичките са по двойки или в голяма партия. от много малко хора съм чувал непредубедени или не машинни коментари каквито съм чувал от клошари

Общи условия

Активация на акаунт