Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 067
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Имат хубави неща Bell, фен съм на хидратиращите червила.

# 166
  • София
Подредено е перфектно!

# 167
Щото е ново явно. Виж го след 4-5 дни, ще е като от кокошки ровено...

# 168
Здравейте, иска ми се да следя темата. Фен съм на натуралната козметика, Алверде я харесвам, но най-любима ми е Лавера. Тези най-често купувам.

# 169
Даже тестерите бяха чисто новички.Моливи за устни гледах,много са меки.

# 170
  • София
Здравейте момичета, моля препоръчайте ми бюджетна палитра от Лили или Дм, в която да има руж, бронзант и хайлатър. Идеята ми е да си я нося в чантата, защото сутрин нямам време за гримиране и да мога да се пооправя преди работа.
В тази комбинация виж на Есенс и Революшън.Hands V

# 171
Няма качествени такива палитри, вземете си един несесер и от там вече сглобявайте, руж на макс фактор, хайлайтър на голдън роуз, бронзант на лореал/физишънс формула и т.н.

# 172
Можете ли да препоръчате нещо от дм/Лили за черни точки? Пилинг маска си имам, от която съм доволна, и за почистване вода също. По-скоро някакъв крем, серум и скраб. За суха кожа, черни точки в Т-зоната.

# 173
  • Варна

Днес го видях в ДМ,явно е от скоро.

Цените средно какви са, бюджетен клас или?

# 174
20тина лв ФДТ,5-8 червила ,4 моливи .Дрогерийни цени.Не съм ползвала марката от ученичка,загледах моливи и червила,но съм зарината от козметика и се въздържах .

# 175
  • Варна
Днес влязох в ДМ и разгледах щанда. Мислех, че ще са по-ниски цените. Grinning
От "време оно" помня, че не бяха скъпи, но оттогава си спомням само червилата.

# 176
Здравейте! Днес видях това мялко за коса в ДМ. Случайно някой да го е пробвал Simple Smile както и маската за коса от същата серия

# 177
Сетих се за палитра за лице с много добри продукти - на Sleek, бронзантът кърти, хайлайтъра съм вадила палитрата само заради него да го ползвам пред другите 5-6, който имам, а ружът го сравняват с Оргазъм на Нарс.

# 178
Имам ружът на Sleek, нещо не ми харесва...

# 179
Контуриращата палитра на Катрис е хубава,ружовете също.Имам три ружа техни и съм много доволна .

Общи условия

Активация на акаунт