Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 088
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
и при Спиди може до 7 дни.отделно като ви пратят смс или по вайбър,че е пристигнала ви пишат и до кога може да си я вземете.

# 631
За най-сигурно може да позвъните в Лили и Спийди и да попитате.
На мен Спийди ми добавиха +4 раб.дни към деня за доставка, поради натовареността, а съм чувала и за повече.

# 632
Аз често поръчвам от Лили.
Поръчки, направени до 16ч. винаги са ми ги доставяли още на следващият ден ( в делничните дни) , но сега сигурно ще има известно забавяне.

# 633
  • Ланкър, планините Овнерог
Много ме е яд. Докато се борех със сайта да поръчам, за почистващото олио на Nuxe ми изписа, че е свършило, пуснах поръчката без него и сега гледам, че пак се е появило.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 12:58 от Гита Ог

# 634
Ужасно се изнервих със сайта на Лили.
Имам в кошницата 18 продукта  тръгвам да приключвам поръчката и вдясно ми излиза 10 от 18 продукта - това как да го разбирам, че само 10 ще ми изпратят??
Прилагам скриншот

Според мен това е количеството на визуализираните продукти и няма нищо общо с наличности/ това което ще получите…тоест в това прозорче се събират 10 продукта и толкоз.

# 635
Според мен има голяма вероятност, която и да е поръчка да се забави около 10 дни дори, но мисля че това трябва да ни е повече от ясно, особено на онази част, която не е във форума от вчера. Днес направих 2 поръчки от Лили, а дори не бях поръчвала от тях до сега ! Освен че куриерите ще са претоварени, и самите сайтове според мен не са подготвени за толкова поръчки. Само да дойде всичко както трябва, че не ми се занимава с разправии ! Заредена съм с търпение но не и за повече от 10 дни

# 636
Хората са си написали на сайта, че до 15 работни дни, демек 3 седмици, може да отнеме обработката на поръчките, така че аз съм се настроила за чакане.

# 637
Ужасно се изнервих със сайта на Лили.
Имам в кошницата 18 продукта  тръгвам да приключвам поръчката и вдясно ми излиза 10 от 18 продукта - това как да го разбирам, че само 10 ще ми изпратят??
Прилагам скриншот

Трябва да имате втора страница, на която списъка от количката продължава

# 638
Аз се радвам че нищо от поръчаните от мен неща не ми е спешно и мога да си изчакам. Иначе знам какво е да ти трябва, а да не идва.

# 639
Само да не ми откажат нещо, ще се ядосам много ! Например има по един по-скъп продукт на ла рош, биодерма ...

# 640
Още една поръчка пуснах аз.Браво на Лили,повече от доволна съм

# 641
И аз направих 2 поръчки, едната сутринта рано рано с неща, за които щях да ходя тези дни до Лили и стана супер бързо, а после реших да разгледам и да заредя още неща и беше голяма мъка, постоянно даваше грешки, но накрая се случиха нещата. И сега когато дойдат, важното е да дойдат

# 642
  • Варна
Аз веднъж отидох до физ.магазин и си взех неща с -25% намаление и пуснах поръчка и от онлайн магазина.
Да, сайта много пъти крашваше, но има огромен наплив от хора.
Взех си всичко от списъка ми с желания.

CATRICE CHEEK LOVER - един симпатичен руж с черешов тон и златен отблясък, комбинация от хайлайтър и руж.
MISSHA M PERFECT COVER BB Крем SPF42 No.21 - Кожата ми с годините ми се промени и ФДТ ми стои тежко, а Missha се слива с кожата ми перфектно
L'OREAL PARIS COLOR RICHE NUDES  - нюд червило в студената гама
CATRICE ULTIMATE STAY Боя за устни 030 ярко малинов стейн
Почистващ гел за лице на Garnier с хеурон

# 643
И във физическите магазини на Лили ли има намаление?

# 644
Не, тук-там 10% или 25%.

Общи условия

Активация на акаунт