Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 983
  • 666
  •   1
Отговори
# 120
Признавам, анцуг нямам дори за вкъщи. Смътно ми напомня за ранните 90-те, когато беше много тачен от широкоплещести и не дотам. Сега, показаните тук визии са някак по-стилни, но пак говорим за млади момичета.

# 121
Какво има да му се харесва на анцуга? Удобна домашна дреха е. За навън по-отива на тийнове.
Аз ги харесвам, даже и до магазина притичвам с него.
И аз, както и на пикник, да разхождам куч, като мия колата - много приложения му намирам Simple Smile
Ранните 90те от миналия век даже не ги помня, като младо момиче пък никога не съм носила, та явно си наваксвам Joy

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 17:16 от MagniМ

# 122
  • Варна
Признавам, анцуг нямам дори за вкъщи. Смътно ми напомня за ранните 90-те, когато беше много тачен от широкоплещести и не дотам. Сега, показаните тук визии са някак по-стилни, но пак говорим за млади момичета.

През 90 години по улиците се засичаха запорожки, вартбург, москвичи, трабанти.
С днешна дата това по-скоро е атракция за по-младите, ако се засече такова.
Но има всякакви други автомобили.

Сега има много добри спортни екипи от страхотни материи, изкуствени са ама едни такива дишащи и леки.
Дори някои от производителите и търговците са ги нарекли с недолюбваната дума анцуг.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 12:03 от Danny_J

# 123
  • София
Купих си долнище покрай вас. За вкъщи, че последно време закъсах откъм клинове за вкъщи, не мога да намеря удобен. Абсурд да изляза с анцунг навън, не съм го правила и като тийн. И за спорт не са ми удобни, там съм с клинове за спорт.
Открих белите сникърси аз, май този сезон ще ходя основно с тях. Отиват на всичко, кажи речи, естествена коца са и не би трябвало да пропускат. Как ще ги чистя нямам идея, но още са новички и не го мисля.

# 124
  • София
С кърпички за кухня или баня от Лидл.

# 125
  • Ispania
Какво има да му се харесва на анцуга? Удобна домашна дреха е. За навън по-отива на тийнове.
Наистина едно време се носеха анцузите като за облекло “за на всякьде”, та даже и по дискотеки 🤣.
И аз не мога да видя в нито едно измерение, как спортна дреха ще изглежда добре за човек който не спи на дивана или не отива на някакъв спорт.
В последните години излезнаха всякакви евтини имитации с блестящи буквички/ линийки и млади хубави дами се рахождат с това нещо на всякьде…, едва ли се чувстват елегантни, просто явно важното е да им е удобно. Да не говорим за анцунг и токчета , висша мода явно 😅.
Както и да е, в 21 век ако някой поиска да излезне по гащи на вън , никой няма да му обърне внимание , пък и защо да му обръщаме внимание , все пак света е “свободен”, но едва ли въпросните хора очакват че някой ще ги види като “елегантен”.
(Всички тийнове са с анцузи, всичките еднакви😅).

# 126
  • София
Учениците имат оправдание. Поради Ковид, в повечето училища не се ползват съблекалните и ако имат физическо или тренировки, тръгват направо спортно от вкъщи.
Аз от следващата седмица ще съм офис кежуал от сутринта.

# 127
В къщи ползвам само клиновете за йога от декатлон.Меки удобни,6 броя имам

# 128
Пак ли сме на вълна анцузи. Обсъдихме ги буквално преди няколко страници Simple Smile.

# 129
Agent Provocateur, дъщеря ми носи такива танкове. Тя изглежда с тях 1:1 като на втората снимка.Smile И си се харесва много с тях!
Какво хубаво и стройно момиче имаш, Копче! Разбира се, че се харесва! Чудесна е!

В последните години излезнаха всякакви евтини имитации с блестящи буквички/ линийки и млади хубави дами се рахождат с това нещо на всякьде…, едва ли се чувстват елегантни, просто явно важното е да им е удобно. Да не говорим за анцунг и токчета , висша мода явно 😅.
Както и да е, в 21 век ако някой поиска да излезне по гащи на вън , никой няма да му обърне внимание , пък и защо да му обръщаме внимание , все пак света е “свободен”, но едва ли въпросните хора очакват че някой ще ги види като “елегантен”.
E, те евтините имитацийки са изкопирали и имитирали разни доста по-скъпи неимитацийки и да, някои от тези хора в тези дрехи, които ние не одобряваме и не намираме за "стилни и елегантни" наистина се чувстват стилни и елегантни, точно като на модно ревю на Том Форд, да речем, или ако се върна към танковете, ревю на Ботега Венета/Прада или коя да е друга тежка модна къща Grinning Особено ако са си напазарували извън Капалъ чарши нещо произведено извън Китай гарантирано се чувстват и елегантни и супер модерни Wink

Дами, въпреки почетната ни възраст дайте да дадем възможност на младите да са различни без да им опяваме, както правеха (доста от) нашите майки, когато бяха на нашата възраст! И да, понятието за елегантност претърпява доста метаморфози във времето, колкото и да не ни се иска да си го признаем Wink

Я кажете сега дали ще носите забрадки, щото и това е модерно и то много Wink
(този забавен спор съм го водила преди няколко години в модната тема) Grinning

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 19:43 от Agent Provocateur

# 130
Забрадка-на  мотор под каската. Simple Smile

# 131
Аз ще нося, но на лозето пролетта. И една китка ще си забуча даже да ми отива на мотиката.

# 132
Не ме интересува кво е модно, така че забрадките ги оставям на кралица Елизабет Simple Smile.
По същата логика утре може да стане модно и перо в гъзъ.
Нося огромни шалове и ми се е случвало да ги замятам върху главата, ако има виелица, иначе не бих си го причинила.

# 133
  • София
Аз анцуг нямам, но понякога се чудя дали да не си взема някакво горнище на Adidas, което да вмъкна в някаква барабска визия. Лошото е, че да не изглежда спортно аксесоарите трябва да са много пипнати и high end (а такива, честно казано, нямам).

Така направих с един мега овърсайз суичър на Nike - хареса ми графичния му принт, който съчетавам с неспортни дрехи като копринени рокли и оксфордски обувки.

# 134
Хммм, а дали английската кралица си има мотика или само гребло да рине торта на конете си!?! Това е интересен въпрос!? Аз не съм добра с мотиката, признавам си без бой, но с права лопата или коса ще ви отвея всичките! Със или без копринена забрадка и италиански очила Wink

https://www.vogue.com/article/fall-2021-beauty-hair-makeup-trends
https://www.vogue.com/article/how-to-style-a-bandana-or-headscar … -versace-and-dior
https://www.forbes.com/sites/kristenphilipkoski/2021/08/31/a-hea … /?sh=19aae26d719d

Harpa, признала съм те за изключително креативна и творческа личност! Обичам смели хора, дори когато аз не съм Hug

Забрадка-на  мотор под каската. Simple Smile
Идеята е страхотна - ще я опитам и ще докладвам! Имам мото(пед), имам и каска! И копринен квaдратен шал в цветовете на каската ми. Voila!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 17:25 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт