Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 989
  • 666
  •   1
Отговори
# 105
  • На острова
Ох шаловете, шаловете…

Ето ги Габорките, които си чопнах за сега. Като пантофки са!

Много са хубави 😍!

Напомнят ми на най-най удобните ми и любими боти, с които извървявах спокойно по 25 хил. стъпки в Париж.

И които една вечер след работа бях оставила на капака на колата ми и потеглих. А на другия ден открих едната доволно сплескана от минала през нея кола 😆 Писала съм в темата за муните, има и снимка:
https://bg-mam.ma/p/1151688/39562142

# 106
Показаните от Агента примери са показателни за грубите обувки и доброто им съчетаване. Много готини идеи има!
Толкова съм потресена от това колко огромни изглеждат, че изобщо не забелязах как са съчетани. Joy
Не харесвам когато обувките ми изглеждат големи и винаги са ми правели впечатление, когато видя жена с несъразмерно големи обувки.

# 107
  • Sofia
На тинейджърки подхождат. И все пак не мога да се отърва от аналогията с Мики Маус.

# 108
Аз с моя ръст изглеждам, като Мики Маус, когато съм обута в обемни обувки. Същото е и с кецовете Конверс Simple Smile Показаните, ако са по-обрани, бих ги носила с удоволствие.

# 109
На показаните от Агента снимки малко гротескно изглеждаха момичета с тънки като клечки крака и с тези огромни обущЯ.
Иначе ми харесват, ако се компенсира по някакъв начин  тази несъразмерност. Всъщност имам от две години такива и все гледам да не съм с много тесен панталон като ги нося.

# 110
  • В градината...
Изглеждат нелепо, защото момичетата са като скакалци. На една по-нормална структура няма да е така.

# 111
И на мен нито една визия с огромните обувки не ми харесва. Аз просто не обичам такива груби модели...

# 112
Така ще съм аз днес, и обувки де, но огледалото ми е на втория етаж и не ми се разкарваше
Скрит текст:
Blush]

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 18:03 от Алиена

# 113
откривам тази тема сега и си казвам егати кефа тук ще има жени на 40+ и вероятно не всички с диеални тела - ще гледам дрехи и идеи, в следващия момент осъзнавам, че работя от вкъщи от миналия март и ходя само да магазина по 2 пъти в седмицата(по анцуг и маратонки), но се записвам да ви следя все пак - ей така да си плакна очите. И така, в кръга на шегата се сещам как щяха да ни връщат в офиса от 1ви септември, аз си викам айде искам оувърсайз сако - такова, под което и пуловер може, да го нося на дънки и кецове, обиколих 2 пъти моловете, през това време казаха как пак няма да се връщаме в офиса и на следващтоо излизане си намерих.. анцуг...

# 114
  • Варна
............. , в следващия момент осъзнавам, че работя от вкъщи от миналия март и ходя само да магазина по 2 пъти в седмицата(по анцуг и маратонки), но се записвам да ви следя все пак - ей така да си плакна очите. И така, в кръга на шегата се сещам как щяха да ни връщат в офиса от 1ви септември, аз си викам айде искам оувърсайз сако - такова, под което и пуловер може, да го нося на дънки и кецове, обиколих 2 пъти моловете, през това време казаха как пак няма да се връщаме в офиса и на следващтоо излизане си намерих.. анцуг...
Тук анцуга много не се харесва.
Аз имам само долнища. Стига да се доближават до клин, ми харесват.

# 115
  • пустинята Гоби
Ааа не така, доста хора казаха, че харесват и носят анцузи.

# 116
Какво има да му се харесва на анцуга? Удобна домашна дреха е. За навън по-отива на тийнове.

# 117
Какво има да му се харесва на анцуга? Удобна домашна дреха е. За навън по-отива на тийнове.
Аз ги харесвам, даже и до магазина притичвам с него.

# 118
............. , в следващия момент осъзнавам, че работя от вкъщи от миналия март и ходя само да магазина по 2 пъти в седмицата(по анцуг и маратонки), но се записвам да ви следя все пак - ей така да си плакна очите. И така, в кръга на шегата се сещам как щяха да ни връщат в офиса от 1ви септември, аз си викам айде искам оувърсайз сако - такова, под което и пуловер може, да го нося на дънки и кецове, обиколих 2 пъти моловете, през това време казаха как пак няма да се връщаме в офиса и на следващтоо излизане си намерих.. анцуг...
Тук анцуга много не се харесва.
Аз имам само долнища. Стига да се доближават до клин, ми харесват.

той анцугът е в резултат на работа от вкъщи от година и половина и 5кг отгоре... Даже имам и дни по пижама - ако знам, че няма да има срещи с камера. Но с кеф ще следя вашите визии!

# 119
Аз ги харесвам, даже и до магазина притичвам с него.
Smile и аз, ама не се чувствам като да съм супер стилна.

Общи условия

Активация на акаунт