Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 69 023
  • 666
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
На родителска среща бях, но минавайки през HM  се снимах. Нищо не си взех оттам.

Моля те, сподели какви са дънките?

# 91
Днес съм така,а по въпроса за ботите - харесвам остри ,елегантни и с токче, задължително.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 16:47 от Lioness77

# 92
  • В градината...
От днес вече ми е студено с риза, гадно.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 13:05 от perunika

# 93
И аз днес все още не искам да се зазимявам с облеклото и съм с по плътна жилетка и обувки, но както по прогноза дават дъжд, май ще почвам с ботите.
Скрит текст:

# 94
  • София
Когато искаш хем гащеризон, хем ботички и не ти се е гладило.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 17:34 от Harpalike

# 95
Вече зазимих летните дрехи и надянах дебелото яке.

Харпа добре се е получило, само може би гащеризона не пасва като материя, а сакото е хубаво.

# 96
  • София
Савова, материята на гащеризона е много идиотска. Някаква смеска от лен и изкуственяк е, но изглежда като трико. Много си го харесвам като модел и е удобен. Нещо с дължините не се получи май много добре и съм излезнала огромна на снимката, ама... има и такива дни Simple Smile

# 97
Манго аутлет с кой куриер доставят и имат ли проследяване? Нищо не намирам на сайта.

С Еконт. Щом поръчката тръгне излиза номер на товарителницата, но проследяване е възможно чак когато пратката влезе в  Русе. А щом това стане на другия ден е при теб. Доставят до адрес без преглед и тест ,а пренасочването до офис е все още безплатно.
Иначе и аз днес сбогуване с лятото...

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 15:50 от kativita

# 98
Аз извадих вече плетените рокли.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:56 от pep_si

# 99
Пия кафе, чета имейли и ме гложди репликата на Савова от вчера, та ще погледна набързо как ги стилизират този сезон тези огромните (разбира се, танковете никога няма да изглеждат като обувките на Пепеляшка!)

Ха, според някаква журналистка сме имали нужда само от 13 чифта ботуши за сезона Grinning
На това му викам аз американски минимализъм Grinning Grinning Grinning
https://www.usmagazine.com/shop-with-us/news/boots-booties-shoes … l-fashion-styles/
ЕLLE предлага само 25 Grinning
https://www.elle.com/fashion/shopping/g37272786/cute-fall-boots/ … nZrhoC4VoQAvD_BwE

И да се концентрирам на толкова популярните танкове... отсега предвиждам набръчени носове, но разбира се, не е задължително, насила никой никого не обува Simple Smile
Хубав обзор как да се стилизират въпросните в Мексиканския Glamour:
https://www.glamour.mx/moda/guia-de-estilo/articulos/botas-chunk … no-invierno/18323

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 19:48 от Agent Provocateur

# 100
  • София
Agent Provocateur, дъщеря ми носи такива танкове. Купихме и ги от Зара в началото на годината от намаленията. Тя изглежда с тях 1:1 като на втората снимка.Smile И си се харесва много с тях!

# 101
Прослушах обувките набързо по първият  списък Simple Smile. За себе си употребявам типове 1,2,3,7,8,9. Може и по няколко чифта, но тъй като не нося нито токчета, нито платформи - позволено ми е Simple Smile.
Танковете ми харесват, стига да са в някакъв по - обран вариант предвид 39-я номер, който нося.

# 102
  • София
На родителска среща бях, но минавайки през HM  се снимах. Нищо не си взех оттам.

Моля те, сподели какви са дънките?
Неизвестна марка, от група във фейса. Адски са ми удобни.

# 103
Аз както кривя крака и току се спъвам …. Глезените са. И слаби в пряк и преносен смисъл
 Ще целувам плочки сигурно.

# 104
  • София
Показаните от Агента примери са показателни за грубите обувки и доброто им съчетаване. Много готини идеи има!

Общи условия

Активация на акаунт