Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 69 002
  • 666
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
Ох шаловете, шаловете…

Ето ги Габорките, които си чопнах за сега. Като пантофки са!

Разкошни са, може ли линк. Благодаря. Flowers Hibiscus

# 76
Много ми харесаха ботите на Стрина! На Света също! И като Мариета и аз обичам много ECCO!

... А щерката направо би убила човек да ги има заедно накуп. Много в неин стил са (което автоматично ми помага в избора на коледен подарък, остана да помогнете с онлайн магазин, защото не съм много сигурна, че ще ги намеря тук)
Пуснах един бърз сърч, кликнах на произволен сайт и това такава цена ми изпраска за тези боти, че още се блещя - аз виждам € 498,00, тези нормални ли са Grinning
https://malta.desertcart.com/products/68292685-courmayeur-valley … men-chelsea-boots
Всъщност имате магазин май на острова:
https://www.facebook.com/TimberlandMLT/
https://www.instagram.com/timberlandmalta/?fbclid=IwAR3_3O2HNXSy … 1hDWk65NkOmCfFVQQ
https://hudsonstore.com/collections/timberland?utm_source=TBL200 … amp;utm_id=TBL+FB
(аз поръчах и зелените с червено и червените със зелено за да видя кои ме радват повече на живо; разбира се, сега вече си мисля, че онези тъмнозелени, които Пенева хареса са още по-хубави)
Никога не съм носила Кларкс, хем ги помня още от 80-тте, носени от всички Ню Уейвърчета - широки черни панталони и сака и Кларкове! И Depeche Mode!

Пенева, ми то и аз не приемам дебел пуловер с ефирна пола през зимата, за мен това е кич, колкото и да е модерно, има си общоестетически правила, които аз не нарушавам и те са, че зимно яке не се носи със сандали, та ако ще и в Милано на подиумите да ходят така. Ние не сме манекени, а работещи хора и трябва да съобразяваме стилът си с начина на живот и работата ни.
Прелестта на 21 век е, че почти не останаха задължителни правила и всеки е свободен да се облича според своя вкус, предпочитания, възможности, да бъде класически издържан или да стане най-големия фен на "грозния шик" (Ugly Chic)

Та така, скоро гледах ужасно интересен документален филм за най-известната баба в света на модата и социалните мрежи - Iris Apfel / Айрис Апфел - Мисля, че всички сме я виждали и не една от нас се е повдигала ехидно вежда при вида и. Тя навърши 100 год преди месец.

Та тя е вътрешен дизайнер по професия, притежава една от най-големите в света колекции на бижута, но costume jewelry - т.е. костюмна бижутерия. МЕТ е правил изложба на нейните дрехи и бижута, тя е работила по декора на Белия дом и се е карала със Жаклин Кенеди - изобщо безумно интересна и оригинална личност и въпреки, че никога аз лично няма да достигна нейната смелост ми беше и интересно и поучително да го гледам! И това, което ми остана като послание беше "бъдете себе си - кеф ви шарени, кеф ви едноцветни, не робувайте на чужд мироглед как трябва да изглеждате и се забавлявайте - дрехите ви трябва да ви радват!"

Филма го има и на Ютюб със английски субтитри. Горещо, горещо го препоръчвам!

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 16:27 от Agent Provocateur

# 77
Вече не ми харесват тия боти. 😂 А иначе се замислих за едни от кафявите.

# 78
Благодаря, Агент! Знам точно къде е физическия магазин. Ще се разходим скоро до него.

# 79
Zoia
Както писах по-горе взех ги от Прага от Bata на Вацлавски намнести. За съжаление кутията не е при мен, изпратиха ми ги после … дълга история.
Прилагам снимка с кутията - вижда се арт номер на Bata. Те предлагат избрани модели на Fabor, Hoegl и други хубави марки.
Прилагам и снимка от вътрешната страна на ципа, вижда се, предполагам, арт. номер на Gabor.
Може по тях да ги намериш.
Отговарят номерата. 37=4

# 80
Агент, това което ме притеснява в Тимбърланд, че всичко по- голямо от 36 номер изглежда огромно Simple Smile.
Също така боти които нямат цип може да ти се вади петата.
Имам тези, но просто не мога да ги нося.

# 81
Синът ми има Тимберланд.
Леко уголемени са, почти номер.
Може би и дамските са така?

Caterpillar бяха също уголемени.

Аз имам този модел, но от ECCO. Изглеждат по-големи, подметката лъже. Аз съм със слаб крак. Трябва да се пробва, за да не се вади петата.

# 82
E, бре, хора, то затова съществува безплатното връщане! Аз ако не съм разходила обувка няколко часа вкъщи не взимам решение!

+ това колко огромнa изглежда обувка е винаги въпрос на пропорции и съпоставка с останалата част от тоалета. Виж Ангелчето по-горе - скини дънки, всичко тясно и по нея - ако тя сложи Тимбърландки (или безумно популярните Jeffrey Campbell Tanked Chelsea boots) облечена по този начин получаваме "щеките с обувките" Но ако якето и е овърсайз палто или поне късо и обемно яке и дънките са широки и скъсени изобщо няма да изглежда така. Та пак опираме до това, че всеки си се води от своя си стил - няма универсална обувка, която да може да се впише във всеки стил и да изглежда адекватно на всяка фигура.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 20:48 от Agent Provocateur

# 83
  • София
Ония маратонки на Зара ми се оказаха големи, обаче аз упорито си ги нося, защото са ми супер удобни. Може и кракът ми да изглежда голям, но ги нося и с обемни дрехи.

# 84
Да права си Агент,
Синко така поръчва 2 номера и избираме:) или връщаме и пак поръчваме. Особено слабатурите трудно им пасва!
Снощи за 1 път му стана 100% от поръчката!

# 85
Агент, това което ме притеснява в Тимбърланд, че всичко по- голямо от 36 номер изглежда огромно Simple Smile.
Също така боти които нямат цип може да ти се вади петата.

Писах вече, че имам този модел Тимбърлендки. Нямам никакъв проблем с ваденето на петата.
Имам три чифта подобни- и с тях нямам проблем.
С проблемни стъпала и прецакани глезени съм, затова ми е важно обувката ми да е стабилна и комфортна.
Единствено с някои чорапки тип терлик последните понякога ми се изхлузват, но това се случва и с други обувки.
Може би показаният от теб модел е по- широк като цяло и от там идва нестабилността на стъпалото?

# 86
  • София
На родителска среща бях, но минавайки през HM  се снимах. Нищо не си взех оттам.

# 87
На родителска среща бях, но минавайки през HM  се снимах. Нищо не си взех оттам.

Ами то от много време няма нищо готино за купуване от там

# 88
Манго аутлет с кой куриер доставят и имат ли проследяване? Нищо не намирам на сайта.

# 89
  • София
Само с Еконт са ми носили до сега пратките.

Общи условия

Активация на акаунт