Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 927
  • 666
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Като ги видя наживо, ще преценя дали да ги оставя.

# 331
Това яке с каква шапка бихте го съчетали. Като се прибрах видях, че няма качулка.Цветът е бежов с лек метален блясък.
Скрит текст:
Пепел от рози или маслено зелено на първо четене, заради предпочитанията ми и цвета на косата, кожата и очите ми. Може би и с мастилено синьо, мандаринено оражено, почти всякакво кафяво би стояло също добре.

# 332
  • На острова
Това яке с каква шапка бихте го съчетали. Като се прибрах видях, че няма качулка.Цветът е бежов с лек метален блясък.
Скрит текст:

Аз бих носила с федора. Последните години нося предимно такива, отиват си с кожено яке, палто, пухенка, боти, ботуши, маратонки. Светла като цвят нямам, ама може да си потърся за тази зима.

Някаква такава също:

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 22:32 от ~Миа~

# 333
Аз пък винаги търся "къси" ботуши, точно до средата на прасеца. Нагоре краката ми се изкривяват и не ми харесват как ми стоят високите ботуши. Отделно при по-голям прасец и трудно се закопчава ципът.

# 334
  • София
Якето е хубаво. Бих го носила с шапка гаменка, ама с хубава форма, малко по-свободна и от готина материя - фина вълна или кашмир. Федората е също опция, ама на мен ми идва малко повече обем с обем.
Иначе по отношение на цветове - съчетава се с какво ли не.

# 335
  • На острова
Якето е хубаво. Бих го носила с шапка гаменка, ама с хубава форма, малко по-свободна и от готина материя - фина вълна или кашмир. Федората е също опция, ама на мен ми идва малко повече обем с обем.

Това ли е “гаменка” 😍

# 336
  • София
Да, Миа Simple Smile

Втората визия ме срази! Имам ботите, джинсите и шапката, ама нямам Loewe

# 337
hrrisss, цвета на моето яке почти същия и нося шапки гаменки - , черна, дюс сива, дюс синя, и една в синьо-сива гама, но тя е по като баретка.

# 338
Благодаря за отговорите!  Излизам от дългогодишна дупка на апатия и самонеглижиране. Не се оплаквам и се  радвам се, че открих темата.

# 339
Това яке е толкова благодатен цвят, че каквато и шапка да сложиш все ще става.

# 340
Това яке е супер! Хич ме го харесвах този цвят, но сега ми се вижда много универсален. Ще си търся такава пухенка.

# 341
Точно това си помислих и аз. Точно за такъв тип яке, в същия или сив цвят се оглеждам.

# 342
Много ми харесва якето. Още не съм решила да го купя, защото имам достатъчен брой якета. Но от друга страна зимата е дълга.

# 343
  • Пловдив
И аз искам такова дълго Simple Smile Има ли ги нейде на приемлива цена?
Това гледам, но е по-късо...някой да го има?
https://www.reserved.com/bg/bg/9653b-81x/plaszcz-k-re

# 344
  • Вила Великула
Вчера се сдобих с тези боти и това яке за обща цена 114 лева.

Общи условия

Активация на акаунт