Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 369
  • 666
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Къде сте момичета, в тоя дъжд и студ нямате желание за тоалети?

Аз днес изкарах деня по бански. За три часа бях с туристически дрехи и обувки. Нямам какво да показвам.

# 646
Аз съм под карантина до утре и с нищо не бих могла да допринеса за развитието на темата. От сряда ще се обличам недомашному отново.

# 647
Тук последните дни е прекрасна слънчева и цветна есен... А аз съм вкъщи в карантина с болно дете Confused тоалета е ясен... Добре, че живна, та от вчера правим сладкиши и малко преди да си хапнем, правим и гимнастика Sunglasses
Още една седмица ще съм в меко панталонче и терлички, докато детето е на онлайн обучение, а аз на комп в хола Smirk

# 648
  • София
В София е топличко. Това е гащеризон:

# 649
Хубаво е хубавата Роки да ни оправдае името на темата, за което се сещам, че сме за нова тема!
И аз от утре съм на работа в офиса.

# 650
  • На острова
Аз няма с какви аутфити да се хваля, защото ни разбиха колата в Париж и ни откраднаха три куфара с дрехи 😩 То това нов блейзър, новите боти (бях питала за съвет тук), нова кожена чанта на DKNY, белите ми маратонки, дънки, очила, гримове.. прежалих ги лесно да ви кажа. Дето има един лаф: Благодаря ти Господи, че взе пари! Живи и здрави, всичко се заменя. Добре, че се случи на последния ден, че поне изкарахме хубава ваканция до преди това.
Ето този целия аутфит замина. За НГ ще си самоподаря нова чанта, блейзъра ще го мисля, а боти май няма да си взимам нови 😁 Удобни са, много ходих с тях, но са ми малко грубовати.
Скрит текст:

# 651
  • София
Важното е да сте живи и здрави. Пък тъкмо ще имаш място и фантазия за нови вдъхновения.

# 652
Съжалявам, че сте имали толкова неприятен завършек на ваканцията ви!

# 653
Често срещано явление в Париж.

# 654
  • На острова
Важното е да сте живи и здрави. Пък тъкмо ще имаш място и фантазия за нови вдъхновения.
Да, да живи и здрави най-важното, че и с децата бяхме. А за другото - и аз това си помислих 😊

Pink Dress, 🥰 Рисковете на пътуването. Добре, поне че беше няколко часа преди ферибота, а не на ден 1 да речем.

G.Savova, не знаех, честно. В последствие се зачетох, а и в разговор с други хора, го разбрах. Не ни е за първи път там, но за първи с кола. Човек от една бензиностанция ни услужи с чувал и тиксо и ни каза: добре, че не са ви нападнали. И ние така 😱

# 655
  • София
Ужас, много неприятно, но си права, това са заменими неща.
Три пъти са ме обирали,  не са ми липсвали вещите и парите, но усещането е много неприятно.

# 656
~Миа~, много ми харесва позитивната ти настройка! 🌷 Добре, че сте здрави и не са посегнали на вас.

Уикенда и аз изкарах по бански, от вчера съм си на работа с нормално офисно облекло, нищо интересно за показване. И куци покупки. Днес ще връщам едни стилето, взех и някакво сако дето нямам идея къде ще го нося... Ама какво да се прави, поне не са скъпи.

На всички карантинирани - да минава бързо и да не ви е скучно! 😘

# 657
Миа, съжалявам за случилото се!
Но ти благодаря, че показа аутфита - даде ми чудесна идея за съчетание! 💖

# 658
Къде сте момичета, в тоя дъжд и студ нямате желание за тоалети?
Тук сме, поне аз. Simple Smile
А бе, желанието го губя не от времето, че при нас е топло, а от независещи от мен обстоятелства и повсеместната "загриженост" за моето здраве. Close
А иначе, жената се нагласи в Мом дънки. Grinning Не очаквах, че ще ми лепнат така и ще се харесам на всичкото отгоре. Ето тези:

Стоят ми точно като на модела, дори на дължина. Не мога да повярвам чак! Няма такава удобна дреха! И са 100% памук.
Забърсах и два чифта боти. Grinning Глася се за пътя от вкъщи до работа. Smirk

На карантинираните - бързо оздравяване! Hug
А за откраднатите вещи, неприятно е, но има и по-лоши неща, които се случват, та е "малкият дявол".
Не се ядосвай, Миа, ще си купите по-хубави, здраве да е!

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 09:10 от Sysly

# 659
Тук съм и аз. На роклена вълна съм тези дни. Вчера с бяло-черна рокля от букле, която скоро показвах в другата тема. Коментарът на ММ беше: "Много сладка рокля. Като на героиня от Хезнел и Гретел...., но не е секси." Joy
Довечера ще се постарая да пусна нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт