Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 797
  • 666
  •   1
Отговори
# 615
  • Виена
Ето ме днес, за мъничко се показвам.
Не крада аутфити от улицата, но в Любляна всички са облечени добре и това ме вдъхновява да не посегна към обичайните мързеливи комбинации

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:53 от bombolino

# 616
Карен, роклята е много ефектна!

Бомболино, харесва ми палтото ти. Взех да свиквам с това бежово навсякъде вече. А и спор няма - стилно и лесно се комбинира.

# 617
Ууу, колко красива рокля, Карен! Представих си я с конячени ботуши и/или палто! Покажи ни я пак като решиш да я облечеш, моля!

Бомболино - абсолютно съм съгласна с теб, че конкретната среда/място винаги влияе на избора ни на дрехи/грим/цветове. Помня как цвилих като прочетох навремето в блога на един американец, който се мести да живее в Париж, че не си изхвърлял даже боклука ако не е с изгладена риза, докато в родното му място в САЩ нямал нито ютия, нито нужда от риза Grinning

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:56 от Agent Provocateur

# 618
  • Sofia
Благодаря, момичета!
Агент, мислех и бежовите чизми,  но ще извадя конячените Vince Camuto, мерси за идеята! Hug

Ето тези имам

# 619
Ще изглежда чудесно! Но не прибирай и чизмите, a ако имаш и нещо в бордо също опитай Simple Smile

# 620
Жестока рокля, Карен!
Имам същата в черно.
Ако не е тайна, от къде е?

# 621
  • Sofia
Благодаря,  Ангелче! Grinning
От Заландо, но вече е изчерпана там. Намерих я в този сайт, пише,  че доставя до България.

https://www.skihut.nl/english/women/dresses/ibana-damia_licht-blauw_87941.html

# 622
Мерси! Чудна е, но засега ще си я мечтая само, че ми е над бюджета и с доставката.

Да се покажеш с нея  някой ден, щастливо носене на тази красота!

# 623
Честито Карен! Супер ще е с ботушите!

От мен нищо ново, балтона нося без суетшърти, последните нося с оувърсайз и друго палто.
Ще сложа малко за онагледяване.
Скрит текст:
Лежерно на работа. Утре същото, но с панталон в същия цвят като палтото и сникърси. Ще съм монохромна.

Ходих за Нутела с детето:

Не знам дали се вижда полото. Балтона нося с това сега.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 19:11 от Dez

# 624
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Дънки и тениски на ... Нирвана, Пърпъл, ДС и Металика ... както и вълнени чорапи Simple Smile Така се подвизавам последната седмица в часовете с първолаците ..., а са свикнали да ме виждат с рокля, както и родителите им Simple Smile Даже имам коментари, че така вече съм като мама или леля, или кака, а не като учителката им Simple Smile Само да сме здрави, да се върнем в училище и да си поднося роклите Simple Smile

# 625
Вдъхновена от Почти Безобидн@, днес бях така:
Монохромна ще съм другата седмица.
Тениската е AC/DC, не си личи много.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 12:41 от Dez

# 626
  • София
Рок тениски ден, а?

# 627
  • София
Аз пък съм като папагал днес

# 628
Аз открих сезона на кубинките..)

# 629
  • София
Ейндж, супер си, но така си се снимала, че все едно си с 45 номер.

Общи условия

Активация на акаунт