Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 822
  • 666
  •   1
Отговори
# 600
Уау, Клеми! Защо не си се показвала до сега? Или аз съм те пропуснала!
Изглеждаш топло, комфортно и ефектно облечена! И ми приличаш на Галка от Каризма!  .... в лице.

# 601
На мен форумът не ми влияе на избора. Някои неща ги намирам за безвкусни, но си трая, други за истински кич, пак си трая. Важното е човек сам да се харесва.

# 602
Кати, машалла за смелостта да съчетаеш 2 толкова силни и графични десена!

Благодаря,  Агент...То през зимата никой не ми вижда аутфитите , защото влизам на работа и се преобличам...както казваше колежката, с която пътувахме с кола през първата година на пандемията-" И по пижама да дойдем на работа няма кой да забележи..."Joy

На мен темата ми помага- да направя по-смели комбинации,  да извадя дрехи, които съм забравила,  да открадна идеи, да се информирам....Разбира се, че има неща ,които не одобрявам и са много далече от мен...Но полезното е повече...Grinning

# 603
  • Вила Великула
Това с капсулите не е за мен. Обичам да имам много дрехи, обувки, чанти и бижута. Според настроението ми, избирам какво да облека. Слабост са ми роклите и имам в гардероба поне 5, които съм купила последната година и не съм облекла все още, но са абсолютна класика и официални и вярвам, че скоро ще им дойде времето. Преди пандемията, всички щях да съм ги облякла вече, но за съжаление сега няма такива места и поводи да ги облека.
Така е и с бижутата. Имам много ефектни и скъпи бижута, но в ежедневието си съм най-често дълго време с едни и същи обеци и нищо друго.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 06:41 от pipilota6

# 604
Олеее, 5 рокли.. аз имам над сто. И за всяка - подходящ чифт обувки. Маниак съм на тема рокли и обувки. Виж, за чантите съм минималист. Последния път като реших да сменям чанта, ходих три седмици до работа и обратно без пари и документи. Добре, че не ме спряха както съм карала без книжка. Ама червилото и парфюма веднага преместих в новата чанта.

# 605
  • Вила Великула
Казвам, че имам купени 5 необичайни рокли през последната година. Май не се гордея особено с това, но ми е слаб ангела като видя нещо и ми хареса.

# 606
Клеми, тази дължина на полата е много твоя. Много добре изглеждаш!
Ангелче, ти винаги си като от списание!
На мен по това време на годината ми е най-трудно да си намирам уютна визия. Есента не е точно моят сезон.

# 607
  • София
Аз гледам другите работни мацки в метрото и крада визии.
Вчера ми хареса една с кубинки и червено палто, аз днес съм с кубинки, черно палто, червен пуловер, шал каре и червеникава чанта.

# 608
  • София
Клеми, страхотна си! И точно като за подобно събитие.

# 609
  • София
ОООоо, ама те на това капсули ли му викали?! Значи, тамън!! Имам си няколко в гардероба! Smiley
Ама, дали нова да не си направя се чудя? Satisfied

Клеми е отслабнала и изглежда чудесно!

# 610
Имам си няколко в гардероба! Smiley
Ама, дали нова да не си направя се чудя? Satisfied
А, много добра идея, няколко капсули. Че то депресиращо звучи, по 3-4 дрехи от всеки вид.

# 611
  • София
Момичета, благодаря! Много сте мили, скоро няма да се отказвам от минито, то е ясно. Няма да излезе от мен прилична лелка, поне не на този етап.
Barbabeau,  Heart
Pink Dress, показвала съм се, явно не си ме засичала. Даже не трия снимките.  Галка ми е градска, но иначе нямаме прилика въобще.
kopche, даже съм 2-3кг нагоре, въобще не съм отслабвала. Просто къса пола е моето, ако облека пак синята сатенена пола, за която ме изядохте с парцалите, ще видиш, че положението си е същото. Казвам ви аз, че всичко е до фигура и структура, не ми вярвате.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 12:02 от Klemy

# 612
  • В градината...
Точно това щях да пиша за сатенената пола и за късата пола.
Виждали сме те, но коренно по различен начин изглеждаш.

# 613
  • София
Точно това щях да пиша за сатенената пола и за късата пола.
Виждали сме те, но коренно по различен начин изглеждаш.
Това казвам и аз. Също толкова зле изглеждам с каквато и да е дълга рокля, миди, мам джинс и още, и още. Все едно съм с поне 10кг отгоре.

# 614
  • Sofia
Много съм щастлива, взех си нова кожена рокля в любимото ми небесно синьо.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт