Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 829
  • 666
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз имам някакви черно-сиво-бежови дрехи, които биха могли да се нарекат капсула. Но имам и щуротии, които излизат изън това.

# 586
Днес съм така:

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 08:54 от Angel_wing

# 587
Ангелски криле, като изключа официалните ти дрехи, стила ти покрива на 100% ежедневния ми стил.

# 588
  • София
Ангелчето винаги е перфектна!

# 589
  • София
Ето ме и мен. Супер офисна и капсулна - тези дънки и този пуловер стават за съчетаване със всичко. И закачката - белите боти с платформа.
Трия.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 20:39 от Rockstar

# 590
О, пуловера много хубав, от къде е?

# 591
Аз съм по пижами, няма да ви се показвам!
И двете сте прелест просто!

# 592
  • София
От НМ, ама от миналата зима. Май го няма вече /поне в магазините/.

# 593
  • Ispania
Дами, и двете изглеждате повече от чудесно!! Направо да му е хубаво на човек да види така облечени жени!
Като обичаща минимализма , никога не бих сложила такъв колан като Ангелчето, но в нейната комбинация стои повече от перфектно😍.

Аз пък не щадя комплименти. Не виждам нищо лошо в това да усмихнеш някого, или да го накараш за момент да се почувства добре.

# 594
Двете девойки - страхотни сте. напълнихте ми душата...

# 595
Хаха, Вал.. за по-хард мога и с отанжев топ и тигрови токчета..)

# 596
Роки, пуловера и аз веднага загледах, но повече ме тормози въпроса дали ръба на дънките ти закрива ръба на ботите. Покрай моята покупка ги тествах с де що намерих дънки из къщи и не ми харесва нещо - не мога да нацеля дължината на дънките. Май моите боти ще тръгнат обратно Simple Smile)

Енйджъл, както винаги си вдъхновение, но да кажа, че тези есенни цветове са много твои и стоят много органично с този цвят на косата ти.

Кати, машалла за смелостта да съчетаеш 2 толкова силни и графични десена!

... има една жена, която винаги се облича много цветно, много екзотично. Много слаба, с хубава фигура, елегантна. Дрехите, които върху нея изглеждат страхотно, върху почти всеки друг щяха да са карикатура...
Силата на личния стил и вкус. Някои хора се раждат такива, други (като мен) се опитват да се научат.

Мнителността за мен е много често индикация за комплекси.
Чак пък сега комплекси Simple Smile. Българина като не може да обясни нещо и веднага вади комплексите за малоценност.
Grinning Grinning Grinning
Kak забравих за момент, че българинът като не е съгласен с чуждо мнение веднага се втурва да го оплюва Grinning Виновата Grinning Grinning

А може и просто да уважи факта, че съществуват и мнения различни от неговото Wink

# 597
  • София
Когато съм права, с навит 1 път погъв, стигат точно до ръба на ботите. Като седна показвам голи глезени.

# 598
  • София

Отивам да открием изложба. Да кажа, че се харесвам и не търся кусури на аутфита си.

# 599
Ама и добре изглеждаш! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт