Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 975
  • 666
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Няма начин да сложа забрадка.

# 136
Имам непоносимост към забрадките и то покрай модните теми, където редовно се препоръчват да се вържат на шията като някоя стюардеса, или пък да ги омотаят по дръжките на чантата ...

# 137
Аз си признавам, че нося. Основно като аксесоар на косата (тип диадема) понякога нещо като тюрбан, понякога хипарски през челото, а през зимата на излизане от плуване обикновено си слагам голям шал на главата, така че да покрие напълно влажната ми коса   и върху него шапка. Абе май само като на последната картинка не съм носила никога Simple Smile.

# 138
  • София
Нося забрадки със завързване отзад, лятото. Показвала съм се.

# 139
  • Бургас
Няма начин да сложа забрадка.
SatisfiedSatisfiedSatisfied И аз.

# 140
  • Sofia
Много харесвам на други жени, на моето кръгло лице стои селски.

# 141
Много разбирате от мода значи!
Ей на това се казва “high fashun” . Simple Smile
https://fb.watch/8uOw_SLYos/

# 142
  • пустинята Гоби
И Джаки Кенеди е джиткала със забрадка, но и аз ще пропусна, не съм нейната класа. Като бях малка имах плетена забрадка, така че съм си минала по реда Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 143
Много разбирате от мода значи!
Ей на това се казва “high fashun” . Simple Smile
https://fb.watch/8uOw_SLYos/
Ами да….
Всичко да е като от сцената…

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 20:40 от MarietaYo

# 144
  • София
Зависи от стила, кефа, повода и т.н. Забрадка не съм слагала освен 2-3 пъти преди години, но тюрбан по едно време на морето носих. Точно като от бившите руски републики бях Simple Smile))))))

# 145
Никога не съм носила забрадка. Сигурна съм, че няма да ми отива.

# 146
  • В градината...
И аз с кръгло лице, забрадката ме прави ....бр.ррр...

# 147
Забрадката не изисква ли и съответен стил? Като гледам дамите, с които се разминавам по улиците, даже и по Витошка трудно се виждат такива, на които ще им ходи.

# 148
  • Бургас
Споко, тя забрадката ще дойде тук когато вече излиза от мода и няма да има нужда да я носим.Тези от чужбина да се оправят както могат. Laughing

# 149
Я кажете сега дали ще носите забрадки, щото и това е модерно и то много Wink
След две години носене на маска, ще пропусна забрадка. Simple Smile))) Често вече и едни слушалки за музика ми е досадно да си сложа и ги усещам все едно са в повече.

Общи условия

Активация на акаунт