Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 94 318
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Аз пък с тоя камък не се спогодих...

# 121
  • На изток от Ада
Днес пак купих последния камък.
При вас има ли много козметика на тренд от ъп сложена преоценена ? Защо не им се купуват нещата?
Има, аз мисля че част от тях са неща купени и върнати. Други са спрени и последни бройки.

# 122
Купени и върнати!?
Че после ги слагат отново за продажба ли? Та това е гнусно, ако е така. Все едно да оставиш половин червило, спирала ползвана, балсам за коса, лак за нокти...намалени и друг да ги купи. Все си мисля, че са с изтичащ срок тези..

# 123
С изтичащ срок,тестери също има ,много мизерни изглеждат.

# 124
Последно като ходих имаше на касата на тази им марка неща, преоценени. Изглежда ми като разчистване на стара или спряна серия. Съвсем нормално си изглеждаха, не както понякога изглеждат много изстрадали намалените неща. А и не бяха по 1-2 бройки, имаше си по няколко от всеки цвят, плюс тестер. Казах си 2лв къде не съм ги дала, та си купих червило. Не са впечатляващи, нищо чудно че ги разчистват. Трудно се разнася някакси, а пък сравнително лесно се изтрива.
А и трябва да махнат нещо за да сложат нови неща да продават все пак Grinning

# 125
И аз винаги съм се чудила тези намалените продукти около касата защо изглеждат толкова изстрадали горките...Точно като ползвани са.

# 126
  • 1st floor
Този камък го имам, но и аз не му схванах цаката. След баня на мокра кожа колко време търкате горе долу от всяка  страна?

# 127
Аз го ползвам като рол он, т.е нанасям на всяка страна по 3-4пъти.

# 128
Здравейте,имам малко бебче и скоро ще започне захранването.Четох някъде,че АМ и пюретата на ДМ са добри като качество.Аз съм се насочила към ХИП,но някои ползвал ли е ги е да сподели мнение?

# 129
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз бях много доволна, и от млякото, и от пюретата. И двете ми деца ги обичаха и са яли от всички видове.
Здравейте,имам малко бебче и скоро ще започне захранването.Четох някъде,че АМ и пюретата на ДМ са добри като качество.Аз съм се насочила към ХИП,но някои ползвал ли е ги е да сподели мнение?

# 130
Прочетете състава на едните и другите и си преценете. В някои от био продуктите на ДМ си има доста кофти съставки.

# 131
Този камък го имам, но и аз не му схванах цаката. След баня на мокра кожа колко време търкате горе долу от всяка  страна?
Иска си да се натрие добре, че трябва да се намокри достатъчно и да се разтвори, че да се нанесе на кожата. На някои такива кристали даже пише кристалът да се мокри и да се натрива. Със сигурност не е с 2-3 движения както с рол-он. То ако не е нанесено върху кожата, няма как да свърши някаква работа.
Точно затова и не ми се занимава през цялото време, но за най-големите жеги в лятото това ми върши най-добра работа. През другото време я ми се занимава, я не.
Имат го и в течен вариант, в шише със спрей, ама така и не се наканих да го пробвам него.

# 132
  • София
А когато спреш да ползваш този камък - дезедорант какво се случва с изпотяване, миризма? Увеличават ли се?!

# 133
Нищо по-различно не става, отколкото ако ползваш друг дезодорант и спреш. А то изпотяването не се блокира от този кристал, само миризма няма от него. Потиш си се нормално иначе.
Като ми омръзне кристалът, просто минавам на рол-он или стик след следващия душ.
Някакви трайни ефекти след употреба няма, това е просто стипца която мори бактериите като е нанесена, не е Одорекс или нещо друго от тежката артилерия.

# 134
Иска си да се натрие добре, че трябва да се намокри достатъчно и да се разтвори, че да се нанесе на кожата. На някои такива кристали даже пише кристалът да се мокри и да се натрива. Със сигурност не е с 2-3 движения както с рол-он. То ако не е нанесено върху кожата, няма как да свърши някаква работа.
Точно затова и не ми се занимава през цялото време, но за най-големите жеги в лятото това ми върши най-добра работа. През другото време я ми се занимава, я не.
Имат го и в течен вариант, в шише със спрей, ама така и не се наканих да го пробвам него.

Ами при мен е точно с толкова.
Преди го използвах, вече не.

Намокрях с топла вода  (или докато съм мокра, след баня) и търках по 3 пъти на страна.

Общи условия

Активация на акаунт