Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 092
  • 868
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, Ванеса. На мен по-скоро ми беше въпроса дали само за размразява и излюпване се доплаща. Но ще видим в понеделник колко ще е сметката.

# 676
Правих трансфер през октомври.
Платих само да допълнителните подходи, които не се поемат от фонда - ембриолепило преди трасфера и хетчинг в денят на трансфера. Всичко останало беше поето от фонда.

# 677
  • София
Пълнолуние, би трябвало само излюпването и лепилото да доплатите. Мисля, че и размразяването си влиза по заповедта.
Уточнявам, че дори и да сте удобрени на 5000лв ако сте започнали след влизане в сила на 6000лв старите заповеди автоматично се актуализират.

# 678
Шанталче, ние започнахме октомври месец. Не знам кога с точност влезе новата сума. За първата част доплатихме близо 600-800 лв не помня с точност. После платихме и 600лв за година съхранение.

Колкото  трябва да платим толкова.  Важно е да има успех.

# 679
  • София
ох, ние почнахме ноември и знам, че Валя ми потвърди, че сме на 6000лв, ама от кога е в сила увеличението трябва да ровя да търся.

# 680
Здравейте, като чета доста са се променили нещата, има много повече пациенти, което е хубаво.
Надявам се обаче скоро наистина да намерят подходящо място, защото определено не е ок да се седи до кабинетите на педиатрите и gp-тата от неоклиник, където наистина обикновено ходят доста болни хора.
На мен ми се наложи преди 7-8 месеца да отида до клиниката и аз също чаках там с бебенцето ми, което беше на 4 месеца тогава и до нас имаше кашлящо момченце, което много искаше да види бебето. За щастие не се разболя моето момиче, но беше неприятна ситуация. Та наистина дано е временно и ако някой разбере повече детайли за местенето, ще се радвам да споделите тук.
Успех на всички с процедурите. Трудно е, но когато се случи е истинска магия след това Heart

# 681
Здравейте, имам записан час за Вторник при доктор Стойчева за консултация.Искам да попитам тези, които са били при нея на преглед дали им е назначила някакви изследвания или отиват с готови резултати?

# 682
  • София
Tani4kaK, ако не сте правили изследвания ще назначат необходимите такива. Хубаво е да се носи всякаква налична информация.

# 683
Може ли да ми кажете в кой ден доктор Сенкова почиваше? Четвъртък май беше? :/

# 684
Момичета, д-р Стойчева ми изписа 10 дни по 200 мг утрогестан за ЗФ. Колко дни след спирането му ви е идвал цикъла, че се притеснявам да не се падне точно през почивните дни.

# 685
  • София
Може ли да ми кажете в кой ден доктор Сенкова почиваше? Четвъртък май беше? :/

честно казано нямам спомен да са ми казвали да не е на работа Grinning

# 686
Аз съм пила Дуфастон за 10дена за задържан фоликул и ми е идвал цикъла до 4-5 дена след като го спра. Предполагам че и с утрогестана ще е нещо такова.

Момичета, д-р Стойчева ми изписа 10 дни по 200 мг утрогестан за ЗФ. Колко дни след спирането му ви е идвал цикъла, че се притеснявам да не се падне точно през почивните дни.

# 687
Аз съм пила Дуфастон за 10дена за задържан фоликул и ми е идвал цикъла до 4-5 дена след като го спра. Предполагам че и с утрогестана ще е нещо такова.

Благодаря, Диди! Дано да ми дойде до сряда, за да мога в петък да отида за броене на фоликули.

# 688
Доколкото знам Сенкова вече почива събота и неделя, но не всяка. Зависи от график, процедури и тн. Мисля, че се опитват да го вкарат като в Надежда през седмица, но може да бъркам.

И имам един въпрос, на 29 ми е датата за тест. Трябва ли да отида специално при тях да си пусна теста. По фонд ми е инвитрото и четох, че за някои болници искат при тях да си го пуснеш, но забравих да питам.

# 689
Не е задължително при тях да пускаш теста. Аз съм от друг град и ще пускам тук. Кога ти беше трансфера? Моя беше на 21ви и по принцип трябва да направя на 1ви… но няма да издържа до тогава…. И сигурно ще пусна по-рано.

Доколкото знам Сенкова вече почива събота и неделя, но не всяка. Зависи от график, процедури и тн. Мисля, че се опитват да го вкарат като в Надежда през седмица, но може да бъркам.

И имам един въпрос, на 29 ми е датата за тест. Трябва ли да отида специално при тях да си пусна теста. По фонд ми е инвитрото и четох, че за някои болници искат при тях да си го пуснеш, но забравих да питам.

Общи условия

Активация на акаунт