Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 415

• 29 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Привет в Събота!Мрачно, дъждовно е и при нас.Само за сън,но трябва да се ходи на работа.До рождения ден на Енгин има ,няма 2,3 дни,може тогава да се изсипят накуп новините. А,дано де..Хубав ден ви желая,напук на мрачното време.

# 121

И за филма, нищо не се чува, а за сериала, има да чакаме.Hug

# 122

Ей-така да ни е усмихнато, въпреки дъждовното време навън.

# 123
  • Пловдив

Ей така, както ни каза за филма, да сподели в новия дългоочакван репортаж нещо и за "Бягство".

# 124
Здравейте Енгинки! Blush

Честито на Енгин и Туба за това голямо признание от невероятната Barbara Streisand! Blush Толкова хубава новина. Simple Smile Kara Para Ask е страхотен сериал, мисля, че най-добрият турски сериал, който съм гледала, а Енгин и Туба направиха запомнящи се роли. Убедена съм, че ако Енгин знаеше да говори английски достатъчно добре досега щеше да е покорил Холивуд.  Личи си, че Барбара е впечатлена не само от сериала, но и от играта им. Пожелавам му тепърва да му се отварят още по-големи възможности в международни проекти, а и защо не някой ден да го видим в някой холивудски филм.Blush

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 18:52 от daizy_g

# 125
  • Пловдив

Днес останахме без новини.
Моето мнение за всички актьори е, че камъкът си тежи на мястото.

# 126
Heart

Наближава времето за зимни дрехи.Sad

# 127
  • Пловдив

https://twitter.com/EngnAkyrk81/status/1445344757203488769

Феновете се подготвят:
На 11 октомври от 23:45 ч турско време, все още и наше, ще има акция по случай 40-я РД на Енгин.
Първият туит ще е от този акаунт - линкът под снимката.
Аз ще напомня.

Унгарските фенове са много пъргави. Бързат.
Вероятно заради почивните дни имат възможност да се съберат.

Унгарките са пуснали и видео: https://twitter.com/bezsuzska/status/1446891933788512261

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 20:49 от mariana51

# 128

За хубава вечер...
Браво на феновете за активността.

# 129
И аз попринцип смятам, че Енгин най-голямата му сила е в Турция, но ние не знаем какви са неговите амбиции. Щом прави филм за Нетфликс това предполага достъп до по-голяма международа публика. "Черни Пари Любов" също го дават в Нетфликс и вижте как стигна до очите и на холивудски знаменитости. Може това да е стратегия за още по-голяма популярност по света. Енгин ми прилича на човек, който непрекъснато си поставя нови цели и мечти и си ги преследва. Само той знае на този етап какви мечти има занапред. Simple Smile

# 130

Лека да е.

# 131
Добро утро! Хубава неделя и дано има новини !

"Докато си млад мислиш,че винаги ще има утре

Имаш нужда от време, но няма време на заем

Бих изоставил всичко, за да те последвам ...Broken Heart

Скрит текст:
Youngblood thinks there's always tomorrow
I need more time but time can't be borrowed
I'd leave it all behind if I could follow

# 132
  • Пловдив

Добро утро и от мен, и от Енгин, и от Санджар момичета.
Неделя - успешна да е и както пише araselia, чакаме новини.

Феновете на Енгин от Бразилия, както всяка година за РД на Енгин - даряват кръв от негово име и тази година: https://twitter.com/EnginAkyurekBRA/status/1446992270117507072

Скрит текст:

Написаха: https://twitter.com/EnginAkyurekBRA/status/1446993955938308097

Днес беше нашата среща на фенклуба в чест на рождения ден на най-обичания турски актьор на планетата.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 08:17 от mariana51

# 133
Ейвала на бразилките, толкова е благородно да кръводаряваш, и е нещо с бърз и сигурен ефект , при всички случаи е в помощ на някой и спасява човешки живот.
Скрит текст:
Аз два пъти давах, за съжаление пия лекарства и сега не мога, не знам за в бъдеще. За операцията намерих трудно 5 човека (хората или пият лекарства, или имат нисък хемоглобин ,тегло или алергия,или пък ги е страх,което е нормално), така че разбрах от първо лице колко е важно да има такива хора
 Времето леко ме депресира (извинявам се за което), прекалено бързо ни налегна студ, дъжд и вятър,ама ще гледам да гледам положително Grinning Все пак предстоят рожденни дни -на Енгин Nature Star, Джимин (отBTS ) Nature Star, римата е съвпадеж Joy,моя ( е, аз не съм толкова популярна Nerd) ,мисля и Хармония Purple Heart

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 09:43 от araselia

# 134

Добро утро момичета Two Hearts
Въпреки навлизането ни в студеното и дъждовно време, нека компенсираме с хубаво настроение и прекрасни новини.
Ето една такава идва от бразилския фен клуб. Най-хуманното дело, което един човек може да направи - да дари кръв, която да спаси живот. Адмирации!

Общи условия

Активация на акаунт