Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 415

• 29 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Марта, доста са ги и ретуитнали...
Клипчето ти ще го пусна след 12.

# 166
Момичета, не остана до 24 часа.Има още един час.Да си призная, хич не умея да се справям с туитър.Имам отскоро,но....Не влизам в час.Знам,че Марианка ще ни отсрами.Чакаме още малко.Колко ли фенове се вълнуват като нас и чакат да стане полунощ,и да започнат с поздравленият на любимото ни момче.

# 167

И  от мен един колаж. И аз си прецаках туитъра и не мога нищо да правя.

# 168
  • Пловдив

Когато има акция, има и правила.
В случая: първи пост е ретуит от организатора на акцията: https://twitter.com/EngnAkyrk81/status/1445344757203488769
След това от личния си акаунт започваме да туитваме собствен текст - без снимки, емотикони, препинателни знаци - само текст като името ва Енгин е в края на туита. Давам пример с моя първи: KırkYıldaBir EnginAkyürek
 seviyoruz Bulgaristan'dan selamlar

След това - ретуити само на такива, които описах - внимаваме, защото няма да се зачетат. Това е.

# 169
Честит Рожден ден на Енгин.Нека да е много здрав,да  е упорит, да следва мечтите си и нека една звезда осветява пътя му занапред

# 170
  • Пловдив

И от мен ЧРД на Енгин.
Да му пожелаем здраве и успехи в личен и професионален план.
Много любов от всички нас - неговите фенове.

# 171
  • София
Честит рожден ден на Енгин Акюрек ! Да е жив, здрав и щастлив! Нека да не секва неговата магия на екрана и да продължи да пленява сърцата ни!

# 172

И от мен ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Енгин,пожелавам му много здраве, щастие,успех в творческите му постижния и светло бъдеще!

# 173
Честит  рожден ден на Енгин  и от мен!
Пожелавам му от цялото си сърце да е здрав и много щастлив, да има много професионални успехи и много любов в личния си живот !
Да му благодарим за възхищението, преклонението, уважението и любовта, които разпалва в сърцата на нас, феновете му, с всяка своя изява в изкуството и в реалния живот!
Да му благодарим, че със съществуването си създава толкова много приятелства между хора от всички краища на света, които иначе не се и познават, но се чувстват близки приятели заради общото, което ги свързва - прекрасния и неповторим ЕНГИН!

# 174
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=-zyV0aNTFpw&t=13s

Добро утро момичета.
Да започнем 12 октомври с едно видео от испанките - ФБ група Керимерас.
Ето какво са написали под видеото: В #Kerimeras празнуваме рождения ден на Енгин с видео, изпълнено с хумор и възхищение. Нека тази година да ви донесе много успехи скъпи Енгин.

https://twitter.com/marymayka66/status/1447680907465400331
Мислихте ли, че само Барбра Стрейзанд го познава?!
Той е много по-известен, отколкото всеки може да си представи!!
Честити 40 години Енгин!

От Engin Akyurek Universal Fans Club - https://www.facebook.com/photo/?fbid=424934582332161&set=a.301534048005549

Невероятно обаче, скъпият Енгин Акюрек днес навлиза в четвъртото десетилетие от живота си. За нас той е млад, харизматичен, изключително талантлив актьор, който оживява страстния Мустафа Булут и романтичния герой на Керим Ългаз. Всички тези изминали години бяха изпълнени с герои, които обичаме и винаги ще ценим. Наред с щастието и здравето в личния живот; пожелаваме от все сърце тези нови десетилетия да бъдат изпълнени с успех и работа, която ни кара да се гордеем, че сме лоялни фенове на такъв достоен човек. Честит Рожден Ден Енгин Акюрек, щастливи, здрави и успешни 40-те !!!

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 06:04 от mariana51

# 175
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Енгин!

Толкова хубави пожелания,  присъединявам се към тях и му благодаря за всички емоции,  които ми е подарил. Пожелавам и на него, и на себе си още много такива 🙂
  Да е жив и здрав и да има един прекрасен ден, пълен с прегръдки и усмивки 🙏🍀💜

# 176

Честит да е рождения ден на Енгин!
Пожелания и от мен за много здраве и успехи!

# 177
Добро утро,

ЧРД на очарователния и талантлив актьор, Енгин Акюрек.Heart

Здраве и радост!

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 178
Добро утро приятели!
Пожелавам ви настъпващият ден да бъде успешен и да ви донесе само радост и приятни срещи.🙂☕🍂
Честит рожден ден на Енгин.
Нека е здрав, щастлив, винаги усмихнат и позитивен.
Пожелавам му много успехи с всяко начинание, професионални и лични.

# 179
Честит 40ти Рожден ден на Енгин! BlushДа бъде жив и здрав, много щастлив и обичан и все така усмихнат, позитивен и харизматичен! Simple Smile Пожелавам му много успехи, да изиграе още много вълнуващи роли, да покори нови върхове  и да сбъдне най-големите си мечти!  Blush

Енгин е един млад, целеустремен, харизматичен и супер талантлив актьор и съм много щастлива, че го открих и имам възможността да се наслаждавам на играта и таланта му! И му благодаря за всички емоции, които ми е подарил! Blush Нямам търпение да видя следващите му роли и превъплъщения! Определено има специално място в сърцето ми! Heart

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 10:32 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт