Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 415

• 29 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 240

https://twitter.com/nancyhateme/status/1448307191740575745

Ирен също последва Енгин.
Двамата се следват - да видим тя как е откъм социална активност.
Ще пуска ли снимки.

На мен пък на всяка снимка ми изглежда различна, направо не мога да я запомня 🙂 На тази снимка е много чаровна 😍

# 241

За хубава и спокойна вечер.

# 242
  • Пловдив

И тук изглежда добре.

# 243
  Heart

Рапсодия в синьо...

# 244
  • Пловдив

https://seriesturkish.com/engin-akyurek-got-tt-on-his-birthday-t … tm_medium=twitter

Статия от днес - не знам кога е писана, но е пусната днес:

Енгин Акюрек получи TT на рождения си ден! Има съобщения от цял ​​свят!

Днес е рожденият ден на актьора Енгин Акюрек, който има огромна база от фенове по целия свят. Фенове от цял ​​свят не оставиха актьора, който навърши 40 години, сам на рождения си ден и го държаха на дневен ред в Twitter, като го обсипа със съобщения.

Енгин Акюрек, роден на 12 октомври 1981 г., днес навършва 40 години. Актьорът, който има милиони фенове от цял ​​свят, стана TT в Twitter благодарение на съобщенията си за рождения ден. По време на подготовката на статията броят на акциите, направени с хаштаг KırkYıldaBirEnginAkyürek, достигна 100 хиляди.

Докато някои от феновете му подготвяха и споделяха специални видеоклипове за Енгин Акюрек, други от феновете му споделяха старите си снимки. Докато възхищението от Енгин Акюрек нараства като лавина по целия свят, той продължава талантливите си актьорски проекти.

Известният актьор се подготвя за следващия си проект, телевизионния сериал "Бягство". Енгин Акюрек ще бъде придружаван от Ирем Хелваджъоулу в "Бягство", който ще бъде първия сериал по Disney Plus, която ще влезе на турския пазар. "Бягство", чиято история е написана от Енгин Акюрек, ще бъде първата турска поредица на Disney Plus, която се подготвя за навлизане на турския пазар. Сериалът "Бягство", подготвена от O3 Medya и Same Film, ще се състои от осем епизода.

Заснемането на сериала ще се проведе в Газиантеп и околностите му. Снимките на сериала, написан от Али Доанчай и режисиран от Яъз Алп Акайдън, ще започнат през следващите дни.

Можете да видите някои от съобщенията, споделени за рождения ден на Енгин Акюрек, по -долу.

# 245

Като чуя Газиантеп  се сещам първо за "Брак с чужденец" и веднага ми се визуализира  вкусна баклава...
Също така Газиантеп присъстваше и в "Карайълан".

Малко информация за града.

https://pateshestvia.net/%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1 … %83%D1%81-%D0%BD/

# 246

Нова снимка на Енгин от фотографа Tunc Emre Karakoyunlu.

# 247
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CU-t7EYgyz1/

Този инструктор от Apollo Diving Center има РД.
От клуба го отбелязват, като пишат:
Нека твоята смелост, твоето сърце, твоята сила, която прави живота ни перфектен, капитанството ти в нашето пътуване, приятелството ти, бащината ти душа винаги да бъдат с нас. Обичаме те.Честит рожден ден.

Поздрав от Ахмет Тансу:
Добре че те има човече.

Поздрав от Енгин:
Хубава година, честит рожден ден, хубав човек.

# 248

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен да е денят ви, въпреки студеното и дъждовно време навън.
Да пием по кафе и да се захващаме със задачите за днес.

Скрит текст:

# 249
Добро утро. Да повторя и аз снимката от снощи.Мрачен,дъждовен и отново подтискаш ден.Но пък е Четвъртък и може да видим някоя стара снимчица.Хубав ден.

# 250
  • Пловдив

Добро утро от Енгин, асистентчетата и мен.
За начало - да направим сутришна загрявка.
Успешен четвъртък и търпение за новините, ще дойдат.

# 251
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 252
Добро утро на  Петковден!
Нека светицата пази и закриля нас и нашите близки!
Да донесе здраве, щастие, любов и благоденствие във всеки дом!

Честит празник на празнуващите именници.

# 253
  • Пловдив

Да почетем ден четвъртък с "До живот".

# 254
Една красота в мрачното време!

Общи условия

Активация на акаунт