Епизод 19, Фрагман 2
ПОЙРАЗ: Не си ми казал за твоя дом мечта.
ХАЗИРАН: Моят мечтан дом? Нека да помисля.
ХАЗИРАН: Нека има градина например... голяма зелена градина... с много цветя и дървета. Когато се събудим сутрин, ще го погледнем, а вечер ще отидем до него.
ПОЙРАЗ: Нека има камина, ще се прегърнем и ще заспим пред нея. Ще има много наши снимки заедно, и тези на любимите ни хора. Където и да сме, достатъчно е, че сме заедно. Дори къщата ни да няма градина, няма значение, стига да те виждам.
ЮНИ: Обичам те, Пойраз.
ПОЙРАЗ: Юни!!!
Незнам вече какво да си мисля...големи мечти...за градина и други,но в озета Пойразчо пак ме ядосва...Докога бе ,джанъм...докога...Хази е пак измаменото камилче...уффффф...тоз младок...накрая на трея този вик...дали пък баща му няма да направи нещо на Хазиран...
Ето и разказа на една американка ,посетила Измир.
Скъпи мои приятели от тази група:
Току-що се върнах от Турция. За първи път бях там, красива страна, както и красива култура. Докато посещавах Измир преди около седмица, видях тълпа покрай морето, когато се приближих видях, че там снимат Ада Масали.
След заснемането на тази сцена се приближих на 1 метър до Алп и го помолих на английски да се снима с мен и му казах, че идвам от САЩ и съм ваш международен фен. Не знам дали той би могъл да ме разбере или не, как изобщо екипажът не ми позволи да се доближа до него, за да го снимам и го качи в микробус, за да отиде на друго място. Трябва да кажа, че той е много по-висок в реалния живот, както и по-красив, отколкото на телевизионния екран.
Можех да направя тези снимки само от разстояние. Нямах възможност да видя последните 2 епизода, преди това не мога да позная на кой епизод принадлежат тези снимки.
Радвам се, че успях да го видя 😊😃🙏

Значи спрях трея на 0.48 секунда...Хазиран се връща на острова и е спряна от някакъв мъж...вижда му се профила ,но размазано...и гледа доста очудено...с брада ...с шапка...може би...не се вижда добре...

https://youtu.be/HLJ3GcmoIIw?t=48

Да изпием сутрешното си кафе с Айка