Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 622
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Въобще не очаквах втори фраг и то такъв. Интересен епизод се очертава.
Ето и превод от англ. група.

Епизод 19, Фрагман 2
ПОЙРАЗ: Не си ми казал за твоя дом мечта.
ХАЗИРАН: Моят мечтан дом? Нека да помисля.
ХАЗИРАН: Нека има градина например... голяма зелена градина... с много цветя и дървета. Когато се събудим сутрин, ще го погледнем, а вечер ще отидем до него.
ПОЙРАЗ: Нека има камина, ще се прегърнем и ще заспим пред нея. Ще има много наши снимки заедно, и тези на любимите ни хора. Където и да сме, достатъчно е, че сме заедно. Дори къщата ни да няма градина, няма значение, стига да те виждам.
ЮНИ: Обичам те, Пойраз.
ПОЙРАЗ: Юни!!!

Незнам вече какво да си мисля...големи мечти...за градина и други,но в озета Пойразчо пак ме ядосва...Докога бе ,джанъм...докога...Хази е пак измаменото камилче...уффффф...тоз младок...накрая на трея този вик...дали пък баща му няма да направи нещо на Хазиран...

Ето и разказа на една американка ,посетила Измир.

Скъпи мои приятели от тази група:
Току-що се върнах от Турция. За първи път бях там, красива страна, както и красива култура. Докато посещавах Измир преди около седмица, видях тълпа покрай морето, когато се приближих видях, че там снимат Ада Масали.
След заснемането на тази сцена се приближих на 1 метър до Алп и го помолих на английски да се снима с мен и му казах, че идвам от САЩ и съм ваш международен фен. Не знам дали той би могъл да ме разбере или не, как изобщо екипажът не ми позволи да се доближа до него, за да го снимам и го качи в микробус, за да отиде на друго място. Трябва да кажа, че той е много по-висок в реалния живот, както и по-красив, отколкото на телевизионния екран.
Можех да направя тези снимки само от разстояние. Нямах възможност да видя последните 2 епизода, преди това не мога да позная на кой епизод принадлежат тези снимки.
Радвам се, че успях да го видя 😊😃🙏

Значи спрях трея на 0.48 секунда...Хазиран се връща на острова и е спряна от някакъв мъж...вижда му се профила ,но размазано...и гледа доста очудено...с брада ...с шапка...може би...не се вижда добре...Thinking

https://youtu.be/HLJ3GcmoIIw?t=48

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 23:33 от Svet_sz

# 571
Добро утро , романтични момичета ! ☺❤🌷

Честит 29-ти  рожден ден, Айча Айшин Туран ! ❤❤❤🌷🎂🍕

Красота, чар,грация и талант...Нека продължава да радва и доставя удоволствие на  милионите си почитатели  по света , да сбъдва мечтите си , да е много щастлива и обичана ! Да блести  като  звезда с магнетичтото си присъствие на екрана!

Да е искрена, неподправена и усмихната !

https://m.youtube.com/watch?v=HegaSrZ0mpI&feature=youtu.be

Да продължава да ни изненадва както в професията си с нови роли , така и в личния си живот...

Flowers Hibiscus Да изпием сутрешното си кафе с Айка

Flowers Hibiscus  Действието в сериала се разгърна. Пренесе се в Измир. Виждаме ГГ в нова различна обстановка и среда. А по нататък ? На острова се появява   биологичния баща на Пойраз . Срещата е неочаквана за г-жа Айтен...

Какви са намеренията на баща му Синан ? Ще видим...

Flowers Hibiscus  Доста тежки думи си казаха в края на 18 епизод Хазиран и Пойраз. Те взаимно се нараняват въпреки че се обичат. Виждаме , че и двамата присъстват на годежа на Мелиса и Алпер . Желанието на приятелите им е да ги сдобрят. Най- после Мелиса и Алпер са заедно и предприемат по-важни решения като двойка.Къде ли се състоява годежа- на острова или в Измир ? Според мен  май са още в Измир....ще видим

Колко е щастлива и развълнувана Мелиса поднасяйки кафето на годежа...

На годежа Хазиран и Пойраз седят на един диван  , а между тях е едно момиченце.

Кое ли е малкото момиче ? Дъщерята на новия шеф на Хазиран, роднина на Мелиса/Алпер....

Но нали шефа я уволни или пък Пойраз да се е срещнал с него и да е уговорил нещо друго....
После следва посещение в лунапарк с малката...

Flowers Hibiscus От фрага става ясно,че хотелът им гори.  Може би Хазиран да се върне на острова , за да го спасяват заедно с Пойраз ? Нехир каза,че само чудо или бедствие ще ги събере двамата..  
В новия фраг ни пренасят в света на мечтите...Може би е сън или ретроспекция пак...Мечтаният дом на Хазиран с голяма градина с цветя и дървета..А Пойраз иска да имат камина- да се превърнат пред нея и така да заспят; домът им да има много техни снимки , както и на приятелите им...
Ех,мечти....

По- тревожното е какво се случва накрая на фрага .Хазиран пристига , а срещу нея е силуета на мъж...

И разговорът по телефона на Пойраз - произнасяйки името и...Изглежда много притеснен...

Какво ли ще се случи с Хазиран ? Да не е отвлечена от шефа и , от бащата на Пойраз...Дано не е нещо лошо....Ще разберем какво ни е подготвил СЦ....

Flowers Hibiscus Бату и Идил...Двамата се влюбиха един в друг , сякаш вече станаха двойка...Но тъмната страна на Бату май ще изплува и  не ми изглежда да имат съвместно бъдеще....Видяхме как страда Идил ; разговорът и със Зейнеп на крайбрежието...Но Бату изглежда е непредсказуем....

Малко време остава до утре , за да се открехне завесата и да разберем повече неща...

Момичета, благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания по случай моя РД ! ❤
Желая ви успешна нова седмица , изпълнена с много щастливи дни  и усмивки!☺❤

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 09:34 от akvamarin007

# 572
Добро утро и ЧРД на това слънчево, талантливо и прекрасно момиче Айчица ❤

# 573
Да не се окаже Хазиран в хотела по време на пожара

# 574
От Алп 💙
"Много красиви години, Мави
Честит рожден ден" (превод с речника)
Тя: Благодаря ти, Алпиньо

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 15:00 от demo80

# 575
Честит Рожден Ден на прекрасната синеочка Айча! Tada

Да е здрава ,все така засмяна , лъчезарна и щастлива! Hug

Нека и любовта винаги бъде неин спътник...Heart

Момичета ,може ли линк за сериите до тук...Hands Pray
Феми,мила линка ,който си пуснала на първа страница е само на трейовете...епизодите не видях...Thinking

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 20:34 от Svet_sz

# 576
От Алп 💙
"Много красиви години, Мави
Честит рожден ден" (превод с речника)
Тя: Благодаря ти, Алпиньо

Някой може ли да преведе какво й е написал Алпинио?

# 577
Сега в момента седя и чета коментара преди моя и се чудя дали да реагирам първично и да избеснея или да запазя самообладание.

# 578
Сега в момента седя и чета коментара преди моя и се чудя дали да реагирам първично и да избеснея или да запазя самообладание.
Няма нужда да избеснявате , явно не съм се зачела достатъчно внимателно.Видях само снимката и надписа на нея.Не е нужно веднага да се реагира остро.

# 579
# 580
Явно в синьото е истината 😉

# 581
Ох, ама как ѝ отива това Мави на синеочка. Много нежно ми звучи, тоз Алпи чок романтик ми изглежда.! 😍🥰
💞

💞

# 582
Момичета, вижте тортата , която получи Айча  като подарък от феновете  по случай РД. Гримът и на този специален ден е много дискретен и семпъл...

И публикация на Айча за РД. Фотограф май е колегата☺

# 583
Браво на феновете. Страхотна изненада с музикална торта. Birthday
Да е жива и здрава Айча.
Тя стана по открита и социална благодарение на Алпиньо.
Ох как го измисли това още си хиля Joy
Колегата не пропусна да поздрави синеочка. Blue Heart
Дали ще имат специални моменти на този ден си остава лично за тях.
Едва ли ще разберем.

# 584
Славена ...мерсаж. Hug
Ех ,тва синьо ...чудеса прави.... Heart Eyes

А...пък с кафявото ...чудесна комбинация.... Heart Heart

А...за тортичката...хм...знаят феновете....музикална тортичка ,за музикално момиче...Бравос! Hands Plus1 Hands Clap Musical Note  Musical Score

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 22:20 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт