Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 623
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
На въпроса за сериала на Алп.
Мисля че на нова плей трябва да качват епизоди с дублаж.
Потърсете и ще разберете.

# 556

Феми,  имате ли представа Diema family запазва ли си на сайта предаванията, т.е. има ли вариант за другия сериал на Алп да бъде гледан не по телевизия - а някъде в интернет, но с БГ дублаж.
Не съм Феми....Joy,но някъде из фейса ми се мярна линк на Ръчичката ,но със субки...ако искаш ще го потърся...
И...една топла снимчица...на Алпчи и Алинка...незнам къде са се срещнали ...не пише...нито у фейса ,нито у инста...

НЕ ПУСКАЙ РЪКАТА МИ - Преведени епизоди с бг.суб. 1 до 50 в линка.
👉 https://my.mail.ru/mail/spas19663/video/28

https://my.mail.ru/mail/spas19663/video/28?fbclid=IwAR0g5Ui1tKpd … Hz7JHza4sNM5MMDdw

Пишеше ,че останалите няколко серии ще бъдат публикувани/линк/,когато се преведат.Явно някой се е наел да ги преведе ,защото така и си останаха не преведени.Аз ги гледах на руски.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 00:06 от Svet_sz

# 557
Аз си мисля, че нещо с Пойраз ще се случи, през това време ще се върне и Хазиран! Няма как да се случи нещо с Хазиран по време на пожара, щото тя е Измир, просто трябва и време да стигне.
Май тя ще го търси… незначим де… така си мисля…

Каквото и да е ще е драма

Може и нещо с Бату да се случи и да напусне трагично или героично.

Prinx, ето линк за сериите на "Не пускай ръката ми":
https://play.nova.bg/video/ne-puskai-rykata-mi/season-1/ne-puska … 2021-10-18/555432
Мен така и не ме спечелиха с Алина, но Алпче пръска чар и сексапил на поразия. Wink

# 558
Хм, дава ми грешка - error code 232001 - линка на Нова не ще.

Но ще пробвам пак - е, Джеси, виж снимката в поста пред твоя -на Светла -  ами много са си хубави с колежката - и така трябва да е -  те са с еднакви палта май с другата колежка.  Ами  пръскат си чар и  двамата с Алина, ако ме питаш.    Живеят си живота хората.
А знае ли се с какви рейтинги е бил другия му сериал? 

Сега, като пърформънс, Алп може и да е задобрял - нали все пак Приказката му е най-новия сериал - е, нормално е със всеки опит човек да става по-добър.

Ама  на сценарий няма как да го докарат по-зле от Приказката. 

Та, добре че открехвате и за други сериали.

# 559
Добро утро, островитянки
Не видях тези да са качени, затова ги споделям

# 560
Добро утро!
Принкс,рейта на Ръчичката не беше много висок....Отначало 4...-4 и нещо,но после падна...не се е качвал до към 5 никога,поне такъв спомен имам.Алпчи в началото беше доста обран,но към края ни хареса.В сравнение на двата сериала ,тук ,в Приказката е супер,по освободен,по истински,по емоционален,по реален...и мисля ,че причината за това е любовта.Дори и да не е така,все пак тук имаме ромком,а Ръчичката е драма,а и канала има значение.Ръчичката вървеше по държавният им канал и там има доста забранени неща.😂

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 22:39 от Svet_sz

# 561
Добро утро, двойни дъгички мои! Simple Smile
Сигурно няма нужда да поддържаме колежката през кръста, докато уточняваме сценария, ама що пък не. Simple Smile

Алинка си я харесвам аз, има нещо нетипично в нея в сравнение с останалите турски актриси. А и като се развика с тоя дрезгав глав, даже мен ме респектира. Ръчичката ми идва малко по-нагласен и драматичен, но си има и хубави моменти.
Гледа ми се романтика, бе хора! Затова така съм се лепнала за тоя Остров. Аман от интриги, драми, кримки и злоба в тия дизита. Е, видяхме, че и тука няма да минем без тях, ама поне ги съчетават с колоритните островитяни и тази толкова емоционална и симпатична Хазиран. Ама все пак много се надявам, че сме приключили вече със сцените "целуни ме за последно" и "мразя те". Романтика моля, г-н Аксел!

# 562
Идвам с неделна доза сексапил, красота и говорещи очи между колегите! 💜🌸

# 563

Ще ходим на лунапарк Simple Smile

# 564

Ще ходим на лунапарк Simple Smile
Това детенце чие е?Да не е на новия шеф на Хази?Май то беше с очила...Thinking...но пък какво ще прави на годежа на А и М?.….Ако е същото,де...

# 565
Здравейте,  Алп бей с тази коса и прераснала брада започва да ги докарва на Таразан брюнет 😜

# 566
Ваканцията свърши, но пък идва вторник

# 567
Озет:
Преди да се завърне на острова, Пойраз иска да направи на Хазиран една последна услуга: да направи живота й по-добър в Измир. За това той дори ще сключи тайно споразумение с Кутай.
Алпер и Мелиса отлагат годежа си с ден. Целта е Пойраз и Хазиран да се помирят. Ще успеят ли този път Алпер и Мелиса да съберат отново двамата влюбени, след като предишните им опити бяха неуспешни?
На острова цари паника. Бившият съпруг на Айтен Синан е кошмарът на всички. Присъствието му на острова сближава хората.
Голяма опасност очаква Пойраз и Хазиран. Пойраз ще се изправи пред най-голямото изпитание в живота си.

# 568
# 569
Въобще не очаквах втори фраг и то такъв. Интересен епизод се очертава.

Общи условия

Активация на акаунт