Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 592
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Приятно гледане на приказката момичета .
Дано в този епизод ни зарадват приказно.

Джеси Flowers Bouquet,Тешекюр за специалната доставка.
 Уникален е на корицата.Heart Eyes Ще го изям барабар с къдричките начупени.
Свтеле:tulip: и на теб за снимките.  Познаха че ще има фотосесия за списание.
Снимки за сериала ,реклами ,сесии. Как му остава време за всичко.   
Прочетох и разказа на Американката.
По красив дори и от екрана. Как не е припаднала Joy

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 21:42 от femmi2

# 601
Вторнишкото селфи с леко закъснение днес Simple Smile ❤️

# 602
Да ви кажа честно иде ми да влезна у телевизора и такъв да му избръскам на красотко ,че свят да му се завие...ей,не се спря...не мога...не мога да го разбера ...не само него,а най вече този Акселчо...още в батака праща Пойраз....бясна съм...

Оф...тва беше....всички играят заедно.....да видим Пойраз какво ще направи....вече не ми се пророкува....Joy

Момичетааа,нищо не казвате....какво мислите....дали Хазиран няма да каже на Синан ,че Пойраз е негов син....Айтен вече се изпусна и Зейнеп и кмета разбраха....

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:56 от Svet_sz

# 603
Айде последен шанс за Пойразиньо да му дойде малко акъл в къдравата главица... 😁 😉

# 604
Светленце ,какво е направил пак тоз непокорен вятърчо ?

Разкажи кое е детенцето от снимките ,какво стана с луна парка. Там поне не  са крещяли Мразя те ,Обичам те .

Това на пейката където  колежката рупа царевица спомен ли е или ? Искам да не е и Акселчо стига е мъчил и тях и зрителите.

# 605
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пропуснах първата половина на серията.
Шефът на хотела очевидно иска да задържи Хазиран, но не ми станаха ясни подбудите му. За да стигне до такава крайност, че да накара Синан да отвлече и завърже Хазиран, едва ли е само да задържи ценния хотелски кадър. А и как закарфичи дъщеричката си като гербова марка за Хазиран!
Феми, момиченцето е дъщеря на шефа на измирския хотел. Беше се измъкнала от годежа на Мелиса и Алпер. Намериха я в лунапарка, покараха малко блъскащите колички и толкоз.

Ама този Синан не знае ли, че Пойраз му е син?

# 606

Снимка на екипа по случай рождения ден на DeliKiz, както са си я нарекли нашата лудетина  Wink

Синан не знае, че Пойраз му е син. Тъй хубавичко се навързаха всички лоши един за друг като на филм.
Феми, спомен беше моментът на пейката.
Не разбрах как измъкнаха пръстена.

# 607
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защото изобщо не показаха как Хазиран е успяла да го свали.

# 608
Защото изобщо не показаха как Хазиран е успяла да го свали.
Ахаа. Може да са си го запазили за някой бъдеш спомен. 😁

# 609
Феми.....шефа на хотела още в предната серия каза ,че е уволнил Хази ,но тя ще се върне...и така ще и вземе акциите на хотела и после и острова....и ето Пойразчо нали и мисли доброто ...аптал...и то голям ...сам я навря в ръцете на шефа...говори с него и той отново я взе на работа...но при какво условие ,не разбрах....после шефа нещо говори на щерка си ,че Хази е добра и т.н. и се обади на Х да отиде да я вземе...демек малката я искала...и така се озоваха на годежа.
Това с царевицата беше спомен....и стана ясно ,че Синан е изпратен от шефа на Хази./така и не му запомних името/
Явно шефа е обещал пари на Синан....незнам....и Гьоркам обаче се обади на Хази и тя хукна към острова...и шефа се усети и веднага се обади на Синан ,че Хазиран идва ....

# 610
До последно се надявах че не е спомен.
Джеси позна. От кога точно е спомена ?    
 Погледите им казват всичко без думи. Cupid
Светле ,Мерси как занулиха Бату ?

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 08:43 от femmi2

# 611
За пръстена не дадоха как го свали Хазиран....а не  стана ясно и с Бату какво се случи....само Идил разбра ,че той е дал пари на онази русата ,да му се представи явно за любовница....
Ето снимчици от РД на Айка...от екипа...наште пак са като залепени един до друг...има и видео ...ще го намеря....

https://www.instagram.com/p/CVdyVmlgIOr/

https://www.instagram.com/p/CVfkigAg2w1/

https://www.instagram.com/p/CVgdSW0ojVu/

# 612
  • Дъблин
Здравейте!!

Беше ме страх да гледам този епизод. Признаам, бях го включила и само от време на време пусках звука да чуя. Една такава тежка буца имам в гърлото от предният епизод. Неможах да изтърпя още един път такава кавга, която беше по никакъв повод..... Но ви четях.... и като свърши епизода, реших да мина да гледам само Пойхаз сцените.
ИИИИИИИИИ като изгледах момента на морето----- ми диваше да ги хвърля и двамата във водата да се събудядат от този кошмар и да могат осъзнанят, че и двамата са луди един за друг. Ама ми писна малко от Пойраз да прави всичко потайно. Ама защооооооооо.... защо не се осмелиш да кажеш, че я обичашшшшш. Ех тази гордост !!! Що проклятие това с тази гордост!!!
Като говориха колко деца искат...... ох това е мечтата ми - да видя Айча и Алп с деца.... ще са прекрасни родители!!!
Сега да кажа нещо - тази къща дето Пойраз я намери - ще се използва от ПойХаз със сигурност! Хазиран ще се върне в Измир, но съм сигурна, че ще е с Пойраз и тогава.... каквото има да се случва ще се случва там. То това е тяхното мечтано място за дом ....

Много мил момент ми е Зейнеп и майката на Пойраз когато си говореха Simple Smile и снимки на малки Пойхазчета видях.... Еххххххх

Абе как свалиха този пръстен от ръката на Хазиран??

Незнам защо когато искам да напиша Пойраз - първо пиша Алп, същото е с Хазиран - Айча. Вече съвсем ги омесих

И все още я имам тази буца.... искам да ги видя хванати за ръка и ще е друго!

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 01:36 от gery2852

# 613
Добро утро!
Гериии, много добре те разбирам! Аз отдавна съм ги омешала двойките, пък и те самите май не знаят вече кога кои са. Та те на снимките на пейката зад кадър Айче и Алпче бяха по-прегърнати, отколкото в сцената Хазиран и Пойраз. И това вече стана тенденция зад кадър да виждаме неща, дето в серията - йок. Все залепени на снимачната площадка, закачкат се, снимкат се, изглеждат си точно като двойка, която се чувства супер комфортно заедно. Стоплят ти душата просто.  
На мен ми хареса серията. Очаквах да са доста по-студени един към друг след думите, които си размениха. Те сякаш веднага съжалиха за това, което са си казали. На моменти забравяха за всичко и просто се наслаждаваха на компанията си. Такава нужда имат да са заедно. И толкова упорито да се спират..
Онези дърти квачки ми се искаше да ги разстрелям. Големи приятелки станаха всички...
Сега Пойраз наистина ще е изправен пред голямо изпитание. Ще трябва да намери начин да спаси и Хазиран, и майка си и да се срещне с ужасния си биологичен баща. Като цяло бих казала "пада му се", защото доста групотевини извърши. Та искам да го видя какво ще направи и как ще се държи.
Оставям Ви английския превод:
https://www.youtube.com/watch?v=UTrjY1GSZxw

Хубав ден и да идва вече пак вторника викам! Simple Smile

# 614
  • Кърджали
Аз снощи пак пропуснах, но разбирам Пойраз този път наистина ще се страхува за Хазиран. Надявам се това да му налее акъл в празната главица и да спре да я наранява после за щяло и нещяло. Че толкова ме разочарова тоз герой...
После ще хвърля поглед на серията, да не говоря наизуст

Общи условия

Активация на акаунт