Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 591
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Шефът на Хазиран постави условие на Пойраз, за да я върне на работа - Пойраз трябва да се върне на острова без Хазиран...
А бащата на Пойраз поиска много пари от майката на Пойзи...

# 616
Усмивки зад кадър 🙂

Хазиранче ❤️

Това момиче наистина има невероятни очи

И рейта (комшиите, както винаги недоволни, фендома, както винаги желязен) Wink

# 617
Привет,момичета!
Най напред едно видео от РД на Айка...отново един до друг....сладурчета...

https://www.instagram.com/p/CVdo5hcIlPL/

После...едно друго видео ,което ми взе акъла...снощи не можах да го намеря....умрях от яд....сега ви го пускам...как само се гушкат...този път обаче Алпчи ...Heart EyesHeart EyesHeart Eyes И...май има и нещо повече....целуФчици....олеееее....

https://www.instagram.com/p/CVhTYiso1Me/?utm_medium=share_sheet& … 3gSEFMAOiNYKr-qhw

Това е топло...отпреди 2 минутки....

https://www.instagram.com/p/CVig99RIZyq/

По късно ще пиша за серийката...и ако някой се появи ,може ли линк за онлай озвучката...

# 618
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Появявам се. Laughing
Мамашите са успяли не само да направят превода, но и дублажът е готов. Ето линк към озвучката, който каквато иска. Има и от онлайна, има и дублаж, има я и серията в оригинал - https://turkru.tv/skazka-ostrova-19-seriya4.html

# 619
Алпиньо пак намерил какво да си открадне 😁

А тези малки сладурчета дали наистина са Айчи и Алпчи? 🙄

Още един готин момент от тая пейка, на която голямо гушкане е падало Wink
https://www.instagram.com/p/CVhS4wJI-zR/?utm_medium=copy_link

И една разтапяща снимка за лека нощ

# 620
Здравейте Пойхазчета и Алпицинки .
Тихички сте ,хайде идвайте да изписваме темата и да се местим.

На пейката със спомена гледах откъса в Туитър .
Гушкане е паднало.
Рупа царевица по сценарии ,аз си помислих че на Айча и се е прияло.  
Аркадаша чок се постара и репетира да я фане през кръста ,повдигне и радва Heart
Големи сладури ,химия на макс ,радост за окото и душата Revolving Hearts

След като отвлекат Хази няма как вече да не се сдобрят и на вятъра да му дойде акъла.
Ще трепери да не и се случи нещо и да я опази.
Това с хотела и условието е излишно, филм да става.
Мерси за разяснението.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 18:00 от femmi2

# 621
Ами хайде, идвам си аз пак.
Ново стори от Алпиньо

По-тихичко е напоследък. Надявам се пойразовите глупости и акселовите приумици да не са отказали повечето от вас съвсем от сериала. Вярвам, че истински щастливите моменти за пойхазчетата предстоят. 😉 А и при колегите е все така интересно и горещо.

Прекрасен есенен ден ви желая! 🙂

# 622
  • Дъблин
Здравейте!

Защое толкова тихо тук? Защо е толкова тихо и на острова?

Ехххххххххххх само тази снимка /Благодаря Джеси/ на Алпиньо ще ни топли явно. Поне Мавито да се топли с прегръдките на Алпиньо.
Че кой знае какъв вятър духа на острова.

Дали наистина след Пойраз спаси Хази, ще се сдобрят? Тя да не хукне пак по Измир?
Пойзи нали плати за къщата на Хазиньон за 1 година, дали ще има нещо там да се случва?

# 623
От нерде кинти у Пойраз да плаша занапред.
Бизнеса процъфтява.
Какво стана с фабриката.?
Като не гледам всичко внимателно и питам.

Почват ми сериалите на другите любимци и как ще я сколасваме.
На 4 ноември с Хазал Кая по фокса. Интересен се очертава но и тежък.
Конкуренцията голяма.

Четох че Приказката по прогнози ще свърши декември месец.
Радвам се че въпреки рейта успя да се наложи и създаде свои зрители в чужбина и подкрепа.
На острова е тихо но е затишие пред буря.

# 624
  • Дъблин
Мисля, че парите на Пойзи са от хотела, а и все пак мисля, че е спестявал. Ама нали всичко е филм.....

Аз гледам един друг сериал.. много ме плени... Присъда! тежък, но е супер супер добър! по Канал Д!

Аз мисля, че сотровчето може и да свърши края на Ноември. То кво още има да става? Всичко мина.... остана само бебето Simple Smile

# 625
Ох, не знам, момичета. Иска ми се много да се сдобрят след отвличането, ама много лесно мога да си представя, като отмине опасността, Пойраз как ще се държи пак като галош. 😊 Тя че и Хазиранче му прихвана от мурафетите е друг въпрос, ама нея някакси мога да я оправдая. Достатъчно тича подир него.
Ще ги видим. До няколко серии наистина трябва да приключат. Уж им остават 6, ама дали ще си изкарат с този рейт и конкуренция?Почти всичко вече е ясно. Освен кое ще им налее акъл в главата, та да се съберат най-накрая. Ще ми се да не оставят сдобряването баш за накрая, да си ги погледаме повече щастливи.
Феми, аз също съм се заканила да гледам "Гост". Щеше ми се Озанчо да е добрият, ама какво да се прави. Hayat Simple Smile Поглеждам си и някои от новите и завърналите се сега, ама само пойхазчетата са ми наистина тръпка в момента.

# 626
Остана бебето  не минат като се гледат като котараци.
Акселчо ще измисли бива го ние ще платим глобата. Без майтап нали в мрежите има акция :joy
Малкото пойхазче ще дойде накрая и ще има истинска Островна морска сватба.

Джеси ще се радвам като гледаш  да си коментираме Гост в темата на Хазал и Чаго.
Озанчо не се знае дали ще е лош. От това ,което излиза образа му няма да е на гадняр знае ли човек . Комисар Гирай  веднага фиксира Гедже с поглед.
Само да не обича мълчаливо. Хазалче и Ози са супер комбинация.  Язък ко няма ашк.
Озан не можах да го гледам в ЖИ.
Не е моя сериал.

Джес Flowers Hibiscus Ще си изкарат епизодите.
 Мафията, която трябваше да се завърне има проблем и не излъчиха епизод.
Канала изведнъж реши да го свали.

Гери ,Присъдата е със супер рейт и срещам чок добри отзиви.
Каан е  добър актьор. Пънар почти не съм я гледала но е хубавка.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 17:55 от femmi2

# 627
Добър вечер, момичета !☺❤🌷

С цветовете на есента

Айча и Алп

Екипът на сериала

Сладки са Бириджик и "майстора"...Имаше забавни моменти с тях. Но момчето ми се струва ,че ще се справи с разглезеното и капризно момиче...

Flowers HibiscusВсе още не съм изгледала със субтитри целия 19 епизод. Когато го изгледам ще направя коментар. Но какво ли не се случи - катастрофата, хотела гори и сега пък отвличането на Хазиран от Синан - биологичния
 баща на Пойраз. Много противен този човек и прави всичко за пари....Пойраз ще трябва да избира между Хазиран и майка си , доста трудна ситуация.Ето предварителен преглед на 20 епизод....
https://m.youtube.com/watch?v=UDab4zu0_OE&feature=youtu.be

А конците дърпа новия шеф на Хазиран , който иска да им вземе хотела, острова...Той е замислил и планирал  всичко...Ще видим решението на СЦ..

Flowers Hibiscus Остават май 6 епизода. А в темата сте писали - какво ли остава да видим освен  Хази бременна...Е, бързи са феновете☺

Дано наистина да видим и да се порадваме на щастието на двамата влюбени . Но от 14 епизод те са все разделени , скарани...Загуби се островната романтика и любов...Доста се разтеглиха тези тъжни моменти...

Ще чакаме фраг..Желая ви приятна вечер!❤

# 628
Привет,момичета! Hug
Снощи писах ,ама ми засече лаптопа и поста ми замина...та бях постнала снимка на Алпчи и Алина...Били лица на моден бренд Де Факто....Днес видях и клип в нета....ха ...Алинка цепи дърва ,а Алпчи готви....

Малко в повечко ми  идва това решение ...нищо лично ,много се радвам за Алпчи ,но....да се избере двойка отпреди 3 години на екран....чудно....мммм...май ,че ревнувам ...заради Айчица.....Thinking Joy Joy Joy

Приказка на острова
20 еп 1 трейлър бг. субтр.
Превод и субтр. Mina G
https://ok.ru/video/2625538231002
Преводът принадлежи на група
"ASKIM - най-новите турски сериали".

Аз нищо друго не гледам в момента....ще погледна на Ерко сериала като започне...да видим...Thinking
Аааа...относно бебока...не едно ,а тричка каза Пойраз...две момиченца и едно момченце ....така ,че може да имаме наведнъж тризнаци....JoyJoyJoy

# 629
Тъкмо и аз изгледах рекламата.
https://www.instagram.com/tv/CVlF6igMlYO/?utm_medium=copy_link
Забавна им е, ама наистина е малко неактуален избор. Алинка доколкото съм чела са избили рибата с Бурак Дениз като двойка наскоро. Обаче все пак сигурно си е голям кеф за феновете на Ръчичката да си ги видят пак заедно. Wink
Светче, ти пък искаш цялата работа с пойхазчетата на веднъж да я свършат. 😁 Макар че ще е забавна картинка от всякъде това. Много, много се надявам да приключваме с драмите скоро и да имаме повече забавни и романтични моменти, че и без това ще ми е мъка да се разделя с тях. Поне да има какво да ме топли. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт