Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 587
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Незнам Алинка как е стояла до Бурак Дениз....аз не го гледах...просто не са моите хора...та ,затова....но днес гледах серията на обяд и нещо ми бледнеят пред Алп и Айча....По принцип Алина не е лоша ,но ми излъчва някаква студетина,докато усмивката на Айка така ме топли...ха ха х ха...голямо сравнение направих....ужас...Както и да е...не ми се нрави тъз реклама....Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoyJoy
А за бебетата ...може във всяка серия любов...любов...любов...и по един бебок....така ,че последните 3 серии да им се нагледаме,та да ни държат влага поне няколко месеца....Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 20:33 от Svet_sz

# 631
А, Светле, хубаво че си писала, че не успях преди няколко поста да благодаря за анализа ти за рейтинга на другия сериал на Алп.  Всъщност, то е много близко до ума, че програмното съдържание ще е в пряка връзка с това какъв е канала, по който се излъчва, ама не се бях замисляла, че и върху сериалите ще влияе - щото, за политически предавания, нещата ще са ясни - е, превключваш каналите и веднага става ясно кой как отразява събитията.  За един сериал това няма да е толкова директно, но както  ти казваш, може да има някакви забрани, ограничения и т.н.  Та даа, осветли ни.

А за рекламата, много забавна, не знам какво рекламират, обаче нашият как хубаво плете.   Не знам общите им фенове дали го лайкват в такава роля, мен обаче ми хареса.

# 632
Аз пък, Свет, бях правила проучване на задкадровите им снимки и клипчета на Алпче и Алинка. Слааабо, слааабо 😁 👎
Къде ти тая магия като тука...
А като гледам и нашето момиче не е харесало рекламата. До сега чинно си лайкваше всичко на колегата. 😁
Емоционално сбогуване с Ердем. Явно днес му е бил последният ден.
https://www.facebook.com/groups/1138989192966787/permalink/1738452399687127/

# 633
  • Кърджали
Честно казано за мен като че ли Приказката се финализира. Нямаю никакво желание да гледам серията. Жестоко ме разипароваха последните серии.
Гери, и аз гледам Присъда. Тия ми взеха ума и сърцето. Най-доброто за мен този сезон. Останах с него и с Лъжец. Всичко друго зарязах.
Гост и аз мисля да го погледна. Нямам големи очаквания, та каквото такова

# 634
Прикс,нямаше нужда да ми благодариш,но все пак Благодаря! Hug JoyJoyJoy
Та като говорим за рейтинги....и последния сериал /преди Приказката/на Алпчи също не беше с висок рейтинг....много съм се чудила ...защо е така,защо не го харесват комшиите....знам,че не винаги зависи от артистите/макари ,че в случая...в момента ,е точно така/,а и от сценария.Феникса започна добре ,но 2 сезон беше пълен провал....и играта на Алпчи хич не ми хареса...и го финишираха.
Мисля ,че вече разбрахте ,че аз харесвам по леките сериали...по романтичните...еее...да има много лИбоФФФФФ...Може глупаво да ви прозвучи ,но не ми ли харесат главните ,въобще не го започвам...
Преди години се нагледах 3 сезона на една трагедия ...3 сезона бях като дрогирана и от тогава се зарекох да не си причинявам толкоз мъка....достатъчно проблеми имаме в живота.

Жеси,а при Феникса дали имаше 4-5 задкадрови снимки,а и как ще има като Ебру беше постоянно в Кападокия.

Алекс,съжалявам ,че си разочарована...но според мен ,във всеки сериал има пълнежи,така ,че напълно нормално да има и възход ,и падение....както и в живота...
Сори....доста се увлякох....CloseJoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 22:30 от Svet_sz

# 635
  • Кърджали
Свет, неведнъж съм изказвала разочарованието си от Пойраз като главен герой. За мен държанието му беше като на малко дете... Искам нещо, ама като го получа не знам какво да го правя.
Последните 2 серии не съм ги гледала. Нямам и желание.
Иначе към Алп и Айча нямам забележки. Радвам им се. Те все пак нямат вина за това, което пишат сценаристите.

# 636
Разбирам те, Алексче. Аз все се надявам, че в цялата работа ще има някаква поука, ще ни покажат как израства това момче и как надгражда себе си, защото той като цяло си има потенциала да е свестен. Иначе много е застъпена тук идеята да се откажеш от някого, защото го обичаш и уж за негово добро. В предпоследната серия и Хазиран много хубаво го обясни в мислите си в хотел и майка й също, в разговора с Идил. Майката на Пойраз някога е направила същото, Бату направи същото с Идил, Мелиса с Алпер. Пойраз е ясен. Като цяло това им е лайтмотива и го правят в различни ситуации. И сигурно си има резон, ама като си се настроил да гледаш романтична комедия, може да ти дойдат в повечко тия драми. И аз в началото, като почнах да гледам, не очаквах това, но сега ми е интересно да видя как ще затворят историята.
Свет, напълно те разбирам за главните. И аз често съм така, а на всичкото отгоре имам и доста претенции и трудно си харесвам. Grinning

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:37 от JessyG23

# 637
Напълно съм съгласна ,Алекс...за Пойразчо....слаба ракия....Joy,но навярно Жеси е прави....ще чакаме да порасне момчето...и мисля ,че момента е настъпил....
Хайде,ЛЕКА,момичета Hug....радвам се ,че си погукахме....
До утре....дай боже да имаме и трей...снимчици...

Алпчи и Айка дали се гушкат така???ThinkingPeople CouplekissJoy

# 638
🌸 Здравейте, романтични момичета от приказния остров! 💜
Аз да ви кажа всички образи са ми тамам и си го гледам с удоволствие сериалчето! Всеки прави това, което мисли, че е най-добре за обичаните си хора и оттук идват и грешките им, ама така е и в живота, всеки си е отделна вселена! Този новия майстор нещо пък аз не го приемам и не ми забавен, ама Бириджик да си го приема! 😉 На мен Бату ми е много симпатичен с всичките лудости и ми е мъчно, че си тръгва, Идил много се промени покрай него и си пасваха като ръка и ръкавичка! Наш Пойразчо е такъв, защото в живота му всичко е било черно и бяло, Хазиранче му показа, че има и други цветове и той е като едно дете, което се учи на живот, а иначе добротата, честността и чувството за справедливост си ги носи в себе си и аз не му се сърдя, че постъпва по този начин, защото винаги в мислите му е цветното момиче със сините очи! 💗 Хареса ми, че трите жени, близки до Хази и Пойраз най-после седят на една маса и си споделят мили спомени! Те трябва да не са скарани, за да са истински щастливи двамата главни герои! Много са ми мили Селма и Фатих, често в комични ситуации, малко непохватни, но показващи обич и човещина! Нехир осъзна, че майка ѝ трябва да е щастлива и да не остава сама, когато тя си тръгне! Въобще за мен си имат развитие всички герои и ми е интересно. Малко ме дразни Мелиса по-скоро с това обичам те, не те обичам вече като преди. Уж тя не знаела, че Алп е влюбен отдавна в нея, пък го обича и тя от ученичка?!...

А, тези двамата мога да ги гледам, гледам ... Влюбиха се от пръв поглед! 🥰💜

# 639
Супер анализ, Ели-мама. Simple Smile
Попаднах преди малко пак на сцената с пръстена и много се зачудих дали ще ни покажат как го свалиха. За по-нататък ли са го запазили или ще го оставят на въображението ни?
https://twitter.com/i/status/1453476772763295746

Иначе беше много сладко как се покриваха на годежа. Хазиранче бърза да налее вода на момчето да преглътне соленото кафе. Той пък пое вината за липсата на пръстените.
После в лунапарка, както Феми казва, се гледаха като жадни котараци. 😁 Та предполагам е имало някакъв емоционален момент преди това. Още повече че са последните им мигове заедно преди да я отвлекат. Може да са имали нещо в предвид за напред, не знам.
Айде, дано днес пуснат някоя снимчица или даже фраг, та да си погадаем и побаем малко. 😉

# 640

Спомени !  Гледа ни се романтика бе хора . Хайде Акселчо , стига с тез драми .
Heart EyesHeart EyesCupidKiss
 Пойзи фана птичката през талията и не пуска . Ела тук до мен скъпа няма да ходиш никъде.

Алпи в реала обичали да снима , дали му е хоби ?

Нови от Алпиньо и аркадшката черпат се с кремче Yum
На колега му е студено и се навлякъл .

Айча е качила видеото с Алпи , а той с нея .

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 20:38 от femmi2

# 641
Чуднички неща си ни донесла, Феми! Simple Smile
Аз наминавам да ви оставя малко промо снимки.

Айчи и Алпчи на кафенце в почивния си ден ме радват повече от хиляди фрагмани. Simple Smile Blue Heart

# 642
Не е за сефте да  прекарват заедно почивните дни.
Като свърши сериала ще се разбере на нерде ще задуха вятъра в отношенията им ко са гаджета.
Качили са и двамата клипчето.

Джес ,а какво си казаха на пейката епизода не съм го гледала още.

# 643
Феми, споделиха си мечтите за бъдещето, колко деца, кучета и котки искат да имат и какъв ще е домът им. Пойзи си пожела камина, пред която да заспиват вечер. 😏😉🔥

# 644
Какво правите ?  Използвате слънчевото време.

Нещо ново да са пуснали. След малко ще погледна какво има в мрежите.

Алпчи плете . Мъж мечта. Чок реклами не че е лошо но... Докато свикнеш с една почне друга. Лицето му се харесва ,дръпна напред.
Харизма ,талант романтик и усмивки.
От Де Факто са харесали Алина ,ако направят и обща реклама с Айча ще е супер.

Мечтаната къща ги очаква. Да ни зарадват с красиви моменти преди да свърши сериала.
Не накрая за един епизод да претупат всичко.

Като си спомня обещанието и словата за РД на Хазиран....
Колко епизода станаха от както ги разделиха ?

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 15:31 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт