Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 577
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
https://www.facebook.com/adamasalitv/videos/839835126641223/
Днес е вторник, серия няма, ама да ви е влюбено и птички да ви пеят, островитянчета! 💜🌸

# 676
Добро утро. От известно време не съм писала, но се завръщам. Я да ви питам аз, някоя чела ли е нещо, защо напоследък ни оставят с един фраг само? Преди беше он излеме и 2 фрага, а сега само 1

# 677
Здравейте, островни момичета! И аз наминавам да ви оставя малко мили кадри да ви топлят до утре. 🙂❤️

Селин, аз да ти кажа честно така и не видях никаква логика в пускането на фраговете. Всеки път в различен ден и всеки път различен брой. Може би търсят някаква провокация на интереса. Понякога ни изненадват неочаквано, друг път изнервят, докато пуснат нещо. Не знам. Пък може и да е както им падне. 😁
 Радвам се, че се завърна в темата. 🙂

# 678
Благодаря, Джеси.

Да споделя само, че изобще не ми се иска актьорът, който играе Бату да напуска. Така ги мразих с Идил, а сега толкова да ги обичам. Особено след като прочетох в озета, че Бату щял да направи всичко възможно, за да спаси Хазиран. Тази любов между Идил и Бату така ги промени.... Че ми станаха много любими.

# 679
Приветтттттттт...момиченца... Hug
Наспинкахте ли се....защото някои продължават да спинкат и гушкат....

В телевизион газетеси пише ,ме нашто момче върши"допълнителна работа"...Open MouthJoy
Алп Навруз, Пойразът на Ада Тале, започна да върши допълнителна работа!
преди 1 час
категории Социални медии
Алп Навруз, Пойразът на Ада Тале, започна да върши допълнителна работа!

TVGazetesi.com / Detay- Айча Айшин Туран и Алп Навруз, които споделиха главната роля в сериала Ада Масали, излъчван по Star TV, бяха добра двойка. Въпреки че от време на време се носят слухове за любов между тях, дуетът обяви, че са много добри приятели.

Последният пост на Алп Навруз от двойката, които непрекъснато се снимаха един друг от снимачната площадка на сериала и ги споделяха с последователите си в Instagram, разсмя феновете им. Актьорът взе фотоапарата и позира на половинката си. Той също така написа „Допълнителна работа“ под снимката, която сподели в Instagram.

Алп Навруз, Пойразът на Ада Тале, започна да върши допълнителна работа! един

Ердем Кайнарджа, неговият колега, който изигра героя на "Бату" в сериала и се сбогува със сериала в последния епизод, също направи хумористичен коментар: "Вече не си напуснал индустрията!" Публикацията на Alp Navruz получи много коментари и харесвания от неговите последователи за кратко време.

Имаше и статийка за Айчица....ще я потърся...

Айча Айшин Туран е много близо до световна звезда!
преди 21 часа
категории Социални медии
Айча Айшин Туран е много близо до световна звезда!

TVGazetesi.com / Detay – Айча Айшин Туран, юни на Ада Масали, продължава да се издига в кариерата си. Красивата актриса постигна много добър успех в тазседмичната класация на IMDB Starmetre.

Красивата актриса, която споделя главната роля с Алп Навруз в сериала Ада Масали, който все още се излъчва по Star TV, бързо се изкачва по стълбата на успеха. Красивата актриса, която досега е участвала в много телевизионни сериали, но даде нов тласък на кариерата си с Ada Tale, беше класирана на 252-о място сред повече от 11 милиона души в IMDB Starmetre тази седмица.

Това не е първият успех на Айча Айшин Туран. През 2018 г. младият играч счупи турския рекорд, като зае 42-ро място в този списък.

Айча Айшин Туран е много близо до световна звезда! един

Красивата актриса също получава много успешни резултати в публикациите си в социалните мрежи. Айча Айшин Туран, която пое главната роля в сериала на Ада Масали с Алп Навруз, явно надмина всичките си съперници миналия месец. Актрисата, която сподели 1 милион 800 хиляди съобщения за период от 1 месец, стана най-обсъжданата жена.

29-годишната Айча Айшин Туран влезе в света на телевизията с телевизионния сериал Asi, който беше излъчен през 2007 г. Той също така получи първата си главна роля в сериала Altınsoylar.

Айча Айшин Туран, която направи името си известно на масите с сериалите Zemheri и Fault, също участва в Hakan Guard, първият турски сериал, заснет за Netflix. Красивата актриса продължава да се снима в Островната приказка, която стартира по Star TV миналото лято и продължава през зимния сезон. Въпреки че сериалът не получи много успешни резултати от рейтингите, той е един от най-обсъжданите сериали в социалните мрежи.

https://televizyongazetesi.com/ayca-aysin-turan-dunya-stari-olma … cok-yakin/1299940

И последно..засега....
Най-популярният телевизионен сериал от миналата седмица в социалните медии беше Ada Masalı!
преди 5 дни
категории Социални медии
Най-популярният телевизионен сериал от миналата седмица в социалните медии беше Island Tale!

TVGazetesi.com / Detay-Adba TV, която редовно излъчва чрез измерване на дяловете на сериали в социалните мрежи, обяви списъка на най-обсъжданите сериали в социалните мрежи през седмицата 18-24 октомври. Според репортажа, изготвен от Adba TV, победител на седмицата е сериалът Island Tale на Star TV.

Поредицата Ada Tale, в която героите „Пойраз“ на Алп Навруз и „Юни“ на Айча Айшин Туран бяха оживени, се нареди на първо място в списъка със 132 832 оценки в социалните мрежи.

Най-популярният телевизионен сериал от миналата седмица в социалните медии беше Island Tale! един

Имаше романтични моменти между „Юни“ и „Пойраз“ в 19-ия епизод на Ada Tale, който се излъчи снощи. Публиката изживя и емоционални моменти, като образите на тъжните моменти, когато бяха разделени един от друг, паднаха върху романтичните им разговори за къщите на мечтите им.
Най-популярният телевизионен сериал от миналата седмица в социалните медии беше Island Tale! 2-ро

Друг романтичен комедиен сериал Aşk Mantık İntikam зае второто място в класацията на Adba TV. Сериалът, в който Бурджу Йозберк и Илхан Шен изиграха главни роли, стартира през лятото точно като „Островната приказка“ и се премести в новия сезон. Love Logic Revenge се среща с публиката по Fox TV.

Най-популярният телевизионен сериал от миналата седмица в социалните медии беше Island Tale! 3

Рекордната поредица на Kanal D, Judgment, се класира на трето място в списъка, изоставайки от романтично-комедийните продукции по отношение на драматична продукция в рейтингите в социалните медии.

Съдебната власт заключва публиката на екрана всяка неделя, както със своята тематика, така и с успешните изпълнения на Pınar Deniz и Kaan Urgancıoğlu.

Най-популярният телевизионен сериал от миналата седмица в социалните медии беше Island Tale! 4

Сладурите вече са станали...и ни напомнят за утре...Stuck Out Tongue Winking EyeHeart EyesJoy

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 15:21 от Svet_sz

# 680
Свет, много интересни четива си ни донесла.

# 681
Тепърва ще се чува за нашите сладури, убедена съм! Айчица е страхотна актриса, а Алп става все по добър! То на него това май му е трети филм - все нагоре ще върви! Иначе ни е и интелектуалец момчето! 💜 Мисля, че тепърва ще откриват екзотичната красота на Айча и актьорските заложби на Алп! 💖💖

# 682
Според Digilup Octobers най-много се говори в социалните медии
🚀🚀🚀🚀🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap

# 683
Който е гледал Феникс,  с две думи да сподели за какво се разказва ,моля 😏

# 684
И аз допълвам Свет с още малко статистики. Супер много се радвам, че сериалът и двамата ни сладури имат такава подкрепа от феновете. Предполагам, че са доста трън в очите на конкурентите с тия постоянни резултати. 😁 ❤️

# 685
Който е гледал Феникс,  с две думи да сподели за какво се разказва ,моля 😏

Амииии....не мога с две думи ,Славена....доста е за разказване....драма...
Две семейства...едното бедно,бащата инвалид,майката грандоманка на голия си г..,с две ,опс три дъщери.Най голямата Зюмрют,Мелиха и най мъничката...забравих и името.
Другото семейство...по точно фамилия Демиркан...една зла жена...майката на трима сина...единият от които е мъртъв,жена му също...със единствен син Серхат....другите двама сина ...единия добър ,другия лош...
И...Серхат и Зюмрют се влюбват...м/у другото Зюмрют работи във фабриката на Демиркан ,но никой не знае за тяхната любов,Серхат заминава войник....и идва вест за смъртта му....Майката на Зю си мечтае за богатство и принуждава Зю да се омъжи за единия син...добрия /чичо на Серхат/и накрая Зю се съгласява...В деня на сватбата обаче пристига Серхат...и започват мъките...Същата нощ лошият син другият чичо на Серхат/организира убийството на собств.си брат...демек младоженеца...И така ,той, простреляния поверява Зю на Серхат....следват лоши моменти...бабето иска да убие Зю и Серхат решава да се ожени за Зю...И така започва война м/у бабето и лошия и син и Серхат...Първи сезон завършва с блъскането на Зю от една кола...от чиччото на Серхат  и Зю изпада в кома...През този сезон ми хареса играта на Алпчи ,но втория сезон беше пълен провал...но независимо от това го изгледах до края....Втори сезон...Появява се бивша на Серхат ,че и с дете ,осиновено от други,бабата и чичото правят всичко възможно да разделят Зю и Серхат...Серхат се развежда със Зю и се жени за бившата си ,за да си вземат детето...Зю се събужда и започва една криеница...но Серхат се грижи постоянно за нея...тя после разбира...и т.н...Накрая излизат много истини...за убийства...лошите си получават заслуженото.... накрая Зю и Серхат си имат и детенце...това е в общи линии...

М/у другото загледах се в новия сериал с Ерко...не харесвам много крими и екшъни,но май няма да е лош...ще погледна превода по късно ,ако го има ,де...или поне на руски...Някой гледа ли го ?

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 22:18 от Svet_sz

# 686
Свет, благодаря! Типична турска драма

# 687
Честит ви приказен ден, момичета!

Уредяха ни редиците, но все пак се надявам да има с кого да си правим компания довечера.
Прекрасен ден ви желая! ❤️🙂

# 688
Нося ви една красавица! На кого ли се усмихва така загадъчно с тези очи Мави! 💜🌸

🌸💜
Аз довечера ще съм на линия, но сигурно след 21:30.

# 689
  • Кърджали
Довечера може да хвърлям по поглед какво става в серията, макар че вече интереса ми клони към нулата.
Но ще хвърлям поглед докато чакам да качат в ютуб шоуто на Ибрахим Селим /любимец ми е срядата ми е запазена за неговото шоу безусловно/. Пък може и да се запали отново искрата.

Общи условия

Активация на акаунт