Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 586
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Свет ни е донесла превод на 19 серия, аз пак изоставам - първо трябва да изгледам превода на 18. Тези красоти, дето сте споделили, много ме радват - двамката са огън, пожар и лава и пред и зад камера.

# 661
Какво начало какъв заряд толкова беше красиво,а сега е незнам скучно някак си.Добре ,че вкараха един красив мъж поне този Баязид да има какво и аз да гледам.Но ако продължава да става трилър ще прекратя гледането.Беше си хубаво какво беше любовен красив весел сериал.

# 662
Здравейте романтични пойхазчета Heart Eyes

тук се вижда от камерата как се подготвят за сцената .
Прелестни са двамата  , аз съм си луда по мачото .
Кадъра на лодката съм на трилион процента сигурна че е след отвличането сдобравяне и после романтични моменти на плажа и ще се гушкат . Подозирам че Пойраз ще и подари пръстена  който феновете коментират .

Пленителен Алп ! Kiss Тази гледка и остров ехххх .

# 663
Една цветна Хазиран! 🌸💜
Айчица, прекрасна! 💖

Кой ли му е разрошил къдриците на монтьорчето?! 💜😉

# 664
Привет,прекрасни!:hugs:
Оф ...прочетох набързо във фейса ,че от другата седмица Приказката ще я излъчват в СРЯДА....дали е истина,незнам,но все едно нали ще я има.Blush
FB....споко красотата и любовта пак ще се завърнат....А за Биязид...хм...Алпчи е много по хубав,ама нейсе ...въпрос на вкус...тъй,че наслаждавай му се.GrinningHeart Eyes

# 665
  • Дъблин
Привет,прекрасни!:hugs:
Оф ...прочетох набързо във фейса ,че от другата седмица Приказката ще я излъчват в СРЯДА....дали е истина,незнам,но все едно нали ще я има.Blush

Привет!
Аз до колкото разбрах от тази седмоца е така.

# 666
Да ,Гери сега видях.Утре вечер започва сериала с Ерко.

# 667

Camera

И аз четох за смяната . Не е добре това , още повече ще  спадне рейта . Вървим към финал . Значи утре няма да има епизод .?

# 668
  • Дъблин
Тц, тази седмица в сряда Simple Smile Но аз Феми си знаех, че скоро ще свърши. То вече няма и какво друго да измислят. Само остана както казах преди бебето Simple Smile. Ама те могат за 2 епизода и това да свършат. .... уви приказката свършва  Sad Sad Sad

# 669

Много му отива камерата.  Искам да ме  режисьора. Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен също ми е мъчно приказката свършва .  Ще свършат по рано от декември .  Темата ще я запазим нали ще пишем за къдрокоското и Мави ще следим какво се случва след сериала.
 Романтиката идва истинската любов винаги побеждава ! Heart
Kissing Heart

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:36 от femmi2

# 670
  • Дъблин
Ама разбира се че ще запазим темата, Феми! такива готино хора им атук, как тка ще си ходим!! Никой няма да си ходи. То тази приказка може да свърши, но някак си мисля, §е една друга почва... много много интересна. Ще видите вие!!

ДЕМООООООООООО къде си ? Липсваш тук! Ако четеш идваайййййййй!!!

# 671
Приказката в реала е интересанте с аркадашите .
В Истанбул няма да ги остават на мира журналята.

къдрички и усмивка ! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:59 от femmi2

# 672
Феменце Hug...не ме ядосвай и ти...ще свършело по рано от декември...я сметни...
Преди малко ме ядосаха и у фейса...обречен бил ,тези ,които го гледали незнам какви били...аааа...големи бели птици ,да не кажа патки...Винаги съм била толерантна при обсъждането на някой сериал или герой,ама ...някои прекаляват...особено от някаква си Магия там...сори...не се отнася за присъстващите тук....BlushHug
Ето Айка...Heart Eyes

....и познайте кой я снима...ThinkingJoy

ААаа...пропуснах и трея на бг...

https://ok.ru/video/2641784146650

# 673
Здравейте, прекрасни мои пойхазчета!
Свет, не се ядосвай. Сериали бол, който каквото му е на сърце, да си гледа. Да не ти пука от такива коментари. На мен лично много ще ми липсва Приказката. Запалиха ме тези двамата и това е. Наясно съм, че без драми и пълнежи нямаше как да се задържат толкова, а никак не исках да им е кратко партньорството. Чакам си сериите с нетърпение и им се радвам, докато ги има. После ще следим зорко какви ще ги вършат заедно и поотделно.  Wink
Хубава вечер ви желая!

# 674
Hug Kissing Heart
Мина ми вече ,Жеси...даже с една от мацките се доразбрахме ,че някои са се шегували...просто това правили понякога в тази Магия...шега ,шега ,ама на гол ...,не е...както и да е...ама и аз не си оставих магарето в калта....JoyJoyJoy

Сега...снимчици на Серхат и Зюмрют от Феникса...

Open MouthOpen MouthOpen MouthOpen MouthOpen MouthOpen MouthOpen Mouth

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:47 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт