Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 559
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
ААААААААААА...сакън ,Жес....нека да замине..но не и да умре....

# 706
Сега се сещам, че бяха пуснали една снимка където Бату и Идил танцуват. Да се надяваме, че ще е истина и ще се спасят 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 707
На Садък какво му стана ,че и той спешен?!?!?

Полис ,полис ...ооооофффф ....полис .......

# 708
  • Кърджали
Пойраз да се усети колко сгафи с неговите глупости.Следващият път преди да се цупи да мисли три пъти
Тази промяна в бабата ми е юалко нереана

# 709
Олеее,  много тъжно ми стана за Бату. Беше й написал, че е единствената му любов. Отивал да се лекува в Истанбул. 😢

# 710
Абе накрая всички взеха да стават добрички....и много се заобичаха...,не е много реално ,както е писала Алекс ,ама нейсе...нема време....сега остава 6 епизода да дават само лИбоФФФФФФФФФФФФФФ....и ортака да ходи подир Хази....белким му прости глупостите...

# 711
  • Кърджали
Въпреки цяката му лудост в Бату имаше нещо хубаво, аз никога не успях да изпитам неприязъм към него.

# 712
Пойраз да се усети колко сгафи с неговите глупости.Следващият път преди да се цупи да мисли три пъти
Тази промяна в бабата ми е юалко нереана

На мен ми  е прекалено нереална ,имайки впредвид реалното ѝ поведение към Хазиран ,и към майката на Пойраз ,към Зейнеп. Тя беше баш бакан нещатен на острова и всички злини са нейна "марка "

# 713
Писах ли аз , че накрая ще ги избелят образите и на лошите
Сега какво, втори шанс Пойраз и Хазиран ще гледаме и някой нов да се появи, че Идил хартиса
Бату и на мен ми хареса, самия актьор се справи добре с неговия образ, убедителен си беше

# 714
Колкото и да ги избелват ,горчивината поне при мен  остана .

Нещо се "скъса " в историята ,стана изкуствена ,гледана някъде ,някога ....

# 715
Е да, приказката не е тази, която се разказваше в началото, но поне се опитват да върнат нещо като романтика, след екшъна. Иначе, как ще разберем колко Пойраз не може без Хазиран и колко да му пишем след като си разкаже урока, в смисъл дали е разбрал колко много и къде греши

# 716
Може пък накрая Идил да замине за Станбула при Бату...нищо чудно....нема време да се появява нова любов....Сега остава да гледаме само Пойраз и Хазиран...Акселчо ни го дължи....представяте ли си 6 епизода да се кефим на любовта им...

Колкото и да ги избелват ,горчивината поне при мен  остана .

Нещо се "скъса " в историята ,стана изкуствена ,гледана някъде ,някога ....

Софи...много се задълбочаваш ,миличка....Blush

# 717
  • Кърджали
То избелване, хубаво, ама да е реалистично, ако може. Защото сега все едно някой е завъртял вълшебната пръчица и лошите станали невинни ангелчета.
Пойраз искам този път наистина да се види в зор. Да се блъска в онези стени, в които се блъскаше Хазиран. С неговите камъни по неговата глава. Заслужи си го.

# 718
Алекс ,ами то е приказка...има и фея-вълшебница...само не разбрах коя е тяяяяяяяяяя...Joy

Май Акселчо ще да е ???Open MouthJoyJoyJoy

не искаха да ни оставят без селфи днес 😍😍😍😍😍

# 719
Още като ги разделиха си казах, че няма да им простя на бабинка и маминка, като почнат да им се радват и да ги подкрепят. От предната седмица ме дразнят как изведнъж много се заобичаха и трите, барабар с Айтен.
Ама както и да е, поне те няма да им се пречкат.
Доживяхме бе, доживяхме Пойразиньо да се усети. Да видим дали наистина си е научил уроците. Но изглежда, че се връщаме в правилна посока. Да видим...

Общи условия

Активация на акаунт