Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 584
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Ще се погрижи тя и ми се струва, че сега ще нареди всички по местата едно хубаво, задето Пойразче пострада заради тях..

# 76
  • Дъблин
Охххххх това се казва епизод!!! Уникално!!!! Много як епизод!

Аз сега неразбрх какво точно майката на Пойраз намеси Хазиран, и защо направи така че да се скарат, още не и е много ясно.

Ама аз като ви казвам преди, че ще спят в една стя, вие , не та не.

Сега ви казвам, че ще се разберат другият епизод. Спокойнооооооооо
АмА Алп Бей, г-це Айча, като ще се прегръщате зад кадър, после не казвайте, че това са снимки от епизода. ........ АААА ясно е че ви бушуват толкова хормоните че и 2 невиждате, амаааааа моля ви се!

# 77
Пойраз прави една и съща грешка всеки път. Не изслушва Хазиран.
"АмА Алп Бей, г-це Айча, като ще се прегръщате зад кадър, после не казвайте, че това са снимки от епизода. ........ АААА ясно е че ви бушуват толкова хормоните че и 2 невиждате, амаааааа моля ви се!"
Ама така де, както казва една приятелка "ние доматите да не ги ядем с колците".

# 78
Охххххх това се казва епизод!!! Уникално!!!! Много як епизод!

Аз сега неразбрх какво точно майката на Пойраз намеси Хазиран, и защо направи така че да се скарат, още не и е много ясно.

Ама аз като ви казвам преди, че ще спят в една стя, вие , не та не.

Сега ви казвам, че ще се разберат другият епизод. Спокойнооооооооо
АмА Алп Бей, г-це Айча, като ще се прегръщате зад кадър, после не казвайте, че това са снимки от епизода. ........ АААА ясно е че ви бушуват толкова хормоните че и 2 невиждате, амаааааа моля ви се!

Да бе и аз си го мислех това. Много липсващи  снимки... 😁 То кадрите зад камера по-интересни се оказват Simple Smile
Много си права, Демо!

# 79
....Момичетааааааа...спомняте ли си какво каза Нехир....катастрофа....и друго...преди време в хотела Зейнеп какво каза на Пойраз....приличаш много на баща си ,но ...внимавай да не направиш същата грешка като него...та,явно баща му и послушал Алие и затова Айтен си е тръгнала...явно и той като Пойраз сляпо е вярвал на дъртата вещица.

# 80
Вярно е, Светче! Така излезе.
А Хазиран милата как не искаше да го пуска, сякаш усещаше. Ама и той как пък му дойде акъла в главата да го слуша това момиче. Какво още трябва да стане и колко пъти ще прави една и съща грешка.

# 81
Дали Зейнеп няма да се осъзнае и да помогне на Пойраз и Хазиран да се съберат...дали няма да разкаже истината,ако я знае разбира се, на Пойраз.Thinking

Асяяяяяяяяяяяя....къде си Пойраз....Open MouthOpen MouthOpen Mouth

# 82
  • Дъблин
Мен малко почва да ме дразни Пойраз. Хазиран, само житова не си е дала за него, а той  вярва на всички само не нея. После я пита - Ти прости ли ми ? Не мили не съм ти. На дали ще ти простя. Да взима багажа верно Хазиран и да изчезва. Егати и човека. Що неможе един оът да се стърпи пред Хазиран.
Бил наранен, а Хазиран, не е . на нея рози е живота... много тъпо ... пуууу чак ми се иска да ходя да му набия канчето на Пойраз.

# 83
Ново 20. Пойраз се води изчезнал или някой пак сънува🤔

# 84
  • Дъблин
Хм сега пък изчезнал... това да не е сериала неразгадани случаи на ФБР.... Я стига тези съвсем за луди ни взеха.
Нали е на къмпинг... там с Алпер.

# 85
Оф, май наистина мафията го отвлече. Сега пък ново пет, явно колата го блъска нарочно и го отвличат...🤔 Съвсем се оплетоха нещата...

Така тримата дойдоха на острова - три приятелки, сега пак ги събра изчезването на Пойраз...
 Много сладки двамата, много харесвам сцените с палавите чаршафи...

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 00:34 от Ели-mama

# 86
А така... Аз ги чакам да ми стане ясно нещо, те хептен се забатачват. 😁 И пак Хазиранче ще страда...

# 87
Оф, май наистина мафията го отвлече. Сега пък ново пет, явно колата го блъска нарочно и го отвличат...🤔 Съвсем се оплетоха нещата...
И аз така мисля...колата дойде отстрани ....явно е бащата на Бату или Дуйгун...той май им се закани....офффффффффф...къде е чак другия вторник.....

# 88
  • Дъблин
ОФФФФФФ къде ще ходи Пойраз- да ходи ако иска за круши

Този клип ми размеква краката!!!!!

Те с всеки епизод по-близки си стават със спането. Кое е следващото...............

# 89
ОФФФФФФ къде ще ходи Пойраз- да ходи ако иска за круши

Този клип ми размеква краката!!!!!

Те с всеки епизод по-близки си стават със спането. Кое е следващото...............
Е, това се казва непознати в леглото...

Общи условия

Активация на акаунт