💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 862
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 005
Доколко беше режисирано изпълнението на Мани към Калоян според вас ?

Много. Просто не е нормално такова поведение. Аз понеже гледам с половин око бях шокирана и веднага ми светна - това е сценарий и задача от продуцентите.

# 1 006
Егати подлярчето Андрей! Много смешно, че се е пребила! Нямам думи!
Не вярвах, че ще симпатизирам на Красима, ама на. Неслучайно Андрей и Елизабет са гъсти.
Сега е моментът Мани да блесне! Joy Ох, мечти!

# 1 007
Айде пак, Мани няма да плува.. Еми браво! Тая сериозно ли ще продължава и няма да я номинират?

# 1 008
  • Испания
Ще се радвам Красима да е добре, но да се позабави. Нали била най-слабият играч!

Андрей все по-зле се представя. А ако се беше случило на Елизабет, м? Пак ли щеше да протестира. Егати!

# 1 009
ЕХ, пак спасиха Манка-Калпазанка от давенето Simple Smile
И се закопаха на пъзела Бойците с това решение май:)

# 1 010
  • Където морето целува небето...
Ей, само шестима ще плуват. Пак отърваха Манито от водата. Да видим ще удари ли Миленка на пъзела.

# 1 011
  • София
Не му прави чест на Андрей реакцията му към Красима след падането й.

# 1 012
Ако мотивацията на Милена е като на Капитанската битка може да гледаме Мани още седмица. Дано не стане така, стискам палци Игрите да се освободят от този тежък товар, какъвто е Мани.

# 1 013
Андрей и той си показа злобата. Много забавно, че Красима се е контузила. Close

# 1 014
За мен Морунов наистина най-видимо е отслабнал. При никой друг не е толкова очевидно, може би Марти също. А тези трите Джуки не мога да ги търпя.

# 1 015
Боя се, че и следващата седмица ще се радваме на Мани.

# 1 016
Андрей няма да миряса, докато не види Красима вън от играта. Явно много го е подразнила през първата седмица. НО в живота отношенията им са нормални, така че явно няма драма межу тях.

# 1 017
  • Испания
Андрей просто е послушко на продукцията, за да няма проблеми.

# 1 018
Ейй, много исках да видя и Манка как минава през дупките. .Grinning

# 1 019
Андрей няма да миряса, докато не види Красима вън от играта. Явно много го е подразнила през първата седмица. НО в живота отношенията им са нормални, така че явно няма драма межу тях.
Сигурно защото Красима е пич, не е злопаметна и такъв тип човек като цяло. Не вярвах и аз, но Красима ми става все по-симпатична, тотално различно от първото впечатление, което имах.

А Андрей ми харесва (и като мъж) и не може това към Красима да ме разочарова чак толкова, че да спра да го харесвам. Не мисля, че е злобен или се радва, че е паднала, а се смее и не вярва на начинът, по който се е случило... Един вид малко тъпа я изкарва, че даже дете не можело така да падне, а тя видиш ли...

Общи условия

Активация на акаунт