💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 770
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 125
Дано Мани и Соня си заминат. Hands Pray Рядко неприятни същества са и двете.

# 1 126
  • Варна
От три сезона ИГ, такива трепети за предстояща битка не съм имала! Нямам търпение за утрешния епизод, да видя каква битка ще измислят за Мани! Шегуваме се, но също и на мен ми мина мисълта, че утре ще гледаме Мани- завръщаща се в племето.

# 1 127
Представяте ли си утре Мани да победи SobSweat Smile
Представям си го. Няма да се учудя особено.
Ако Красима си тръгне по този начин, ще е много жалко. Не ми се вярва обаче, Мани и Паулина куцукат втора седмица, а още са вътре.
Андрей, докато си мълчеше, почти ми беше станал симпатичен. Тази вечер се срина много надолу в класацията ми.

# 1 128
Доколкото разбрах Соня се е предложила да е втория номиниран, няма нищо изненадващо.

# 1 129
И аз стискам палци Мани и Соня да са аут. Едната некадърна и нагла, другата злобна и интригант от класа.
Ако Красима не може да играе, дали има вероятност Елена да играе утре? Като следваща по брой гласове на номинации.

# 1 130
Не вярвах, че ще го кажа, но предпочитам да се върне Мани, а не Соня. Рядко подмолно същество е.

# 1 131
  • London
Аз го разбрах по-различно от вас...

Красима ще си почива и номинацията й е опростена заради крака.....

На елиминация са Мани, Соня и Елизабет. Една се спасява....другите директно се елиминират. Stuck Out Tongue Winking Eye Която отпадне отива при Марто.

# 1 132
  • София
И аз така го разбрах - елиминацията е опростена на Красима и ще се състезават само другите три нимфи.

# 1 133
Ралица каза, че една се спасява, друга директно отпада, а останалите две отиват на елиминация. Значи са четири, но четвъртата не ни я показаха.

# 1 134
Четвъртата ще е или Красима, или Елена...може би.

# 1 135
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мана, какво вика за Морунката, че бил взел, дал 🤦🏻♀ Ми той човека на битки е винаги пръв, не си почива как няма да е такъв. Стоян как издържа и той, направо му се чудя.

# 1 136
  • London
Ралица каза, че една се спасява, друга директно отпада, а останалите две отиват на елиминация. Значи са четири, но четвъртата не ни я показаха.

Не ..... абсолютно си в грешка. Ама не ми се спори. Няма четвърта ....утре ще си говорим пак.

# 1 137
Ралица наистина каза така - "Една се спасява, друга директно отпада, а останалите две отиват на елиминация. "

Но това да са само три също е възможност.
Останалата последна отпада директно, първата и втората отиват на директна елиминация след края на битката.
Но ще е адски нечестно решение спрямо Елизабет. Но възможно.

Ако това се случи залагам Мани да отпадне директно, Соня след още една битка с Елизабет да посети Мартин за малко.

# 1 138
Ралица каза, че един ще се спаси, а другите двама отиват на елиминационна битка. Май няма как само 3-те да играят. Или Красима ще си отиде, или ще има заместник.

# 1 139
Странна работа... когато Морунов влизаше, заяви, че дори всеки път да бъде изпращан на елиминационна битка, ще отиде без да се замисли, защото затова е влязъл във формата. Разбира се Неделчо е винаги там, където е спасението, барманът е бира лайт, а Кремена - е гадната част от чета со предател...
А още по странно е, че тук в темата точно жените намират поведението на мъжете за мъжко и даже им се кефят... Stuck Out Tongue Winking Eye

И хич и не споменавам Манито, което отдавна трябваше да е навън!

Много правилно и точно. После защо Ралица казала "мила родна картинка". Ами защото си е истина
Андрей рязко ми изхвърча от класацията .
Никой не похвали Стратимир , а той даде добрата преднина

Общи условия

Активация на акаунт