💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 817
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 410
Ма като е тъпо що верно не тропна по масата бе Андрей. Права е Смайли. Няма топки, всъщност никой няма. Харесвам Андрей....вече по-малко

# 1 411
  • Варна
Соня ще отпадне,битката ще е между Елизабет и Елена .Елена си тръгва...

# 1 412
Соня май изгорЕ

# 1 413
  • Испания
Ма като е тъпо що верно не тропна по масата бе Андрей. Права е Смайли. Няма топки, всъщност никой няма. Харесвам Андрей....вече по-малко

Не, не. Алекс имаше топки и ги отсвири. Пък тези умници нека си говорят с камерата.

Копай, Андрей, копай!

# 1 414
На Манка сега ще ѝ поникнат крила. No Mouth
Убедена съм, че продукцията има пръст в днешната ѝ победа и нямам предвид само подбора на игра.
Това не може да е истина.

# 1 415
Лелееее ..сега вярно на следващия съвет ще му дадат за тези 50 гроша имунитет на ментето...

# 1 416
На Манка сега ще ѝ поникнат крила. No Mouth
Убедена съм, че продукцията има пръст в днешната ѝ победа и нямам предвид само подбора на игра.
Това не може да е истина.

Toчно тази игра може да се изманипулира по много начини - по-стегнато окачване на таблата, по-стабилни тухлички (има как), може даже и хайтек дистанционно заключване на таблата да се направи. И имаме двама губещи, за да се подсигурят, че ще има избор коя да пратят на острова Wink

# 1 417
  • Пловдив
Маниту по цял ден слага мигли косъм по косъм, те тука с едни кубчета ще я плашат 🤣🤣🤣
Горката Елена. Красима се кефи, че се е отървала 😟 Не беше честно.

# 1 418
Соня - хитрата сврака с двата крака !!! Доволен съм !!!!

# 1 419
Казах ли ви аз, правилно предположих, че Соня ще си отиде вместо Манка.

# 1 420
Соня - хитрата сврака с двата крака !!! Доволен съм !!!!
То и аз така. Но трябва и за нея втори шанс. Някои с по няколко, за други нищо. Дъънооо

# 1 421
Да Ви имам спойлерите. Нали Елена си тръгваше?!

# 1 422
  • Испания
Соня поне игра. И по два пъти. Предпочитах да отпадне ментето, ама продукцията си я кътка.

# 1 423
  • София
Жълтите мъже са притеснени, че жените за отстрел може да намалеят и ще трябва да се дебнат и да се чудят с кого да се коалират... милите... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 424
И аз съм сигурна, че нещо е станало с Красима, не мисля, че Андрей и Елизабет от нищото толкова я хейтят... А иначе ми беше симпатична, и в игрите е добра, но явно има нещо непоказано

Общи условия

Активация на акаунт