💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 768
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 515
Общо взето , и в това реалити както и във всички други , който се е опитал да цака или хитри "продукцията" си отива безславно. Вече подозирам , че може и различни по халтавост да са им масите. Соня се гласеше за 100 жълтици, Елена заради чорапчето и те така како Минке. Мисля да се явя , на следващия кастинг, само обаче , ако има желаещи да ме дърпат , бутат мъкнат да ми пишете на лична, после ша делим. И ще пея и рецитирам само оди за "продукцията" и ще ги хваля и цъкам колко са велики .
С поредното изкусуряване на правилата, ми убиха интереса да ги гледам, дори и като сериал.

# 1 516
Само като гледам тука как се въртят страници една след друга,и е ясно ,че всъщност Тупарев много добре си подбира участниците .Всички ни е яд на пародията и сценария,обаче нямаме търпение до следващия епизод да гледаме интригата Simple Smile

# 1 517
  • София
Жалко, че Соня отпадна без втори шанс.
Нечестно, ама то в тези игри какво ли е честно
Сега Борците ще има да си разнасят Мани като воденичен камък.
И ще си висят на реката до обединението.

# 1 518
  • Испания
Милена и Семира

# 1 519
В ИГ Елена е пуснала на стори кратко видео, в което казва, че сама се е предложила да замести Красима.

# 1 520
Представете си Тъ-то да спечели ИВ. :DDDDDDD
Най-сетне! Човек от народа ша победи без измама, кръшкане и помощ от продукцията! 🤣

# 1 521
  • SF
На мене епизодът ми беше интересно. До последно не се знаеше как ще приключи. Стана ми мъчно за двете силни съотборнички. Поне Елена получи изненадващия шанс да остане в Игрите - малка усмивка след неудачния ден.

Андрей е прав за Красима и не ми прави грозно впечатление, че си казва откровено какво мисли за нея и недоволството от подмяната  й  с Елена. Не ни показват как общуват помежду си Андре и Красима, но със сигурност не й се подмазва и не я заблуждава, че я харесва, а зад гърба й да показва неприязън.
Хареса ми, когато каза, че двете спасителни лодки се пускат, а котвата остава. Остават четирима души в племето и един куфар за носене. Много ми е симпатичен.
И пак да кажа - жалко ми стана от факта, че Елена и Елизабет трябваше да играят една срещу друга, знаейки със сигурност, че едната ще бъде отстранена.
Добре, че Мани остана, за да има и изненадващи моменти в това шоу.
Неделчо ми е симпатичен по някакъв начин. Сигурно е най-знатният момък на Несебър след старта на тв предаването.

# 1 522
  • София
А някой забеляза ли, че Елена беше срещу слънцето? Може би и това и повлия на мерника...

Забелязах, точно това идвам да пиша. Не знам дали е част от методите на Продукцията, или недоглеждане, но вероятно е оказало влияние...

# 1 523
  • SF
Недоглеждане и недомисляне е. Когато са подготвяли терена, слънцето е било отстрани. Не са се сетили, че играта ще се проведе, когато слънцето се завърти. Може да са теглили жребий коя къде да играе, а може и сами да са си избирали терена и Елена да не си е дала сметка, че слънцето ще й пречи. Шлемовете все пак им пазеха сянка и може изобщо да не е било фатално.

# 1 524
Без да съм чела напред да кажа, че една жена във фб групата на ИВ, още вчера каза, че ще отпаднат Елена и Соня, дори преди да се знае, че ще отпаднат две. Може и от продукцията да е, но и предишните пъти с абсолютна точност позна отпадналите
Е как Мани игра с болен крак, пък Красима да не може...

# 1 525
  • Варна/Лондон
Исках Соня да се разкара, но не и преди Мани. Къде го чукаш, къде се пука..

# 1 526
  • SF
Добре. И следващия път, когато напише кой ще отпадне, ни го докладвайте след като свърши епизода. Simple Smile
В продукцията работи доста народ. Имат и приятели, роднини, които не са обвързани с договори за конфиденциалност. Все някой от тях има и регистрация във Фейсбук.

# 1 527
  • София
Решението ми да заема мястото на Краси беше мое, аз го предложих, защото прецених че така ще е по- добре.
Звучи сякаш са имали избор, но в писмото от Продукцията обясняват решениято с това, че Елена е била следващата по брой гласове. Както и да се опитва да го представи Елена, не можеш да се самопредложиш, след като вече си избран/задължен.

# 1 528
Красима се държа много противно с едно скрито злорадство. И в двете елиминационни битки можеше да участва битки, защото краката не се натоварваха. Тя си ходи нормално с ожуленото коляно.

# 1 529
  • Sofia
Аз нямам против да е и преди епизода,в скрит текст,разбира се.Wink

Общи условия

Активация на акаунт