💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 675
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 500
Представете си Тъ-то да спечели ИВ. :DDDDDDD

# 1 501
Като гледам промото за понеделник, се чудя ментето какво ще може да прави.
🤣 Ще прави всички диви и щастливи

# 1 502
Промото за понеделник включва и битката на отшелника, което ми навява мисли ,че във вторник ще имаме един дълъг и изпълнен със скандали епизод на плажния Баш Бай Брадър. Ша Са Думкат и Плющят на воля и по воля на сценаристите.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 22:42 от Bengun

# 1 503
Горките бойци. Има да си стоят на реката сега и Мани да им пили нервите.

# 1 504
Приключенците ще си изберат Семира за капитан. С такова впечатление останах от промото.

# 1 505
  • Испания

Отдавна съм си го представила и писах, че ще е достойният победител на този сезон.

# 1 506
Много се надявам Семира да е капитан следващата седмица.
А за резултатите от днес - потресена съм. За един месец най-накрая се намери една игра, където Мани да не е пълен провал. Браво на продукцията, че най-накрая се сетиха за такава игра и ще си я добутат до финал. За съжаление, по този начин ощетиха Соня и Шампионите. Пълен провал...

# 1 507
Капитанството при Приключенците е ясно - Туджаров ще направи всичко възможно да не е той, Милена беше две седмици, Валентин и той ще скатае, ако е възможно и остава само Семира.

# 1 508
  • София
Горките бойци. Има да си стоят на реката сега и Мани да им пили нервите.
Ако е така, за пръв път ще взема да харесам Манито... хак им е!

# 1 509
Мани! Мани! 🎉😀 Без нея ще ми е много скучно. И във Фермата имат една луда Сия. Ама много ме кефят, как хем уж са луди, хем безполезни, ами ги правят всички луди и щастливи 😂

# 1 510
  • Sofia

Отдавна съм си го представила и писах, че ще е достойният победител на този сезон.

Вече направо ми се иска.
Като ще е цирк,да е цирк.

# 1 511
Соня да си тръгне преди Мани, си е жива подигравка. Но беше очаквано. Не беше честно обаче да няма втори шанс и битка с Мартин.
Елизабет ми става все по-неприятна.

# 1 512
Трябваше Соня и Елена да се изправят в битка с Мартин и да остане един от тях. Не е честно, че Соня единствено не получи втори шанс.

# 1 513
  • Germany
Да бе, толкова скучно ще е без Мани. Има опасност да видим една нормална игра, друго си е все пак Манита да се влачи по терена, да се дави или всъщност въобще да не играе, както прави напоследък.
На мен пък и двете Елита са ми симпатични и леко съжалявам, че едното трябваше да отпадне, а “сладката” Мани да остане.

# 1 514
А някой забеляза ли, че Елена беше срещу слънцето? Може би и това и повлия на мерника...

Общи условия

Активация на акаунт