💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 673
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Sofia
От гл.т. на психологията тези реплики на Елизабет за мъжете говорят за някои особеност като тотална незадоволеност и склонност към нимфомания. Освен , ако не са и написани реплики по сценарии. И перата от щраус не са скъпи за да слагат разплетени и боядисани четки за тоалетна на главите им.
какво е казала? пропуснах нещо

"Взеха да падат една по една, като мъжете...хи хи хи"
...
"Много упорита тая делва,като мъжете,хи хи хи"

или нещо от тоя сорт

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 01:11 от avi10

# 1 486
Верно голям конкурс е било откъде да ги изкопаят такива индивиди- грозно хилещи се...Избягвам да не харесвам когото и да било, но тази малка змия Елизабет ме дразни много. Почти колкото Паулина. Мани е сладурана. Сезонът нямаше да е същия без нея...

# 1 487
Аз супер много се радвам, че Соня отпадна директно. Но не беше ли редно и тя да има среща с отшелника? Леко нечестно се получи.

# 1 488
Елена има шанс срещу Мартин. Все пак доста по-скоро е яла, поне на теория. Въпреки това искам Марти да остане и да елиминира Паулина.

# 1 489
Любима ми е петъчната приказка за лека нощ за този див, изолиран плаж, на който живее един отшелник. И патосът на Димо като каже "Сега ще се запознаеш с отшелника!"Joy

# 1 490
  • София
"Взеха да падат една по една, хи хи хи,също като мъжете..."
"... влизат малко и падат *знак с ръка*."

# 1 491
Манка капитанка 😂😂😂

# 1 492
  • Англия
Едни получават втори шанс, други не, за трети втория шанс е по-добър от първия... евала продукция Joy

# 1 493
  • Испания
Мъжете ако решат, няма да стане жена капитан. Ментето сега ще ги побърка.

# 1 494
Аз се приготвям психически, че ще гледам още Мани, сигурно до обединеното племе. Елизабет и Паулина също ще са там, нищо чудно. Дори Паулина я виждам до финал. Трябва максимално да ни изпилят нервите.

# 1 495
Много крив епизод с две много статични битки в него.

# 1 496
Въххх, Кремена проговори. Аз лично за пръв път я чувам, освен на съвета, де Simple Smile

# 1 497
  • София
Въххх, Кремена проговори. Аз лично за пръв път я чувам, освен на съвета, де Simple Smile
Ами не и е лесно на жената... с тези устни... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 498
  • Испания
Като гледам промото за понеделник, се чудя ментето какво ще може да прави.

# 1 499
  • Варна
Ами не и е лесно на жената... с тези устни... Stuck Out Tongue Winking Eye
JoyJoyJoy

Оф ,аз се радвам ,че повече няма да виждам Соня..
Маниту още се търпи ..шоо да има Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт