💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 061
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 315
Калоян го е втасал отвсякъде утре. Между Елизабет и Милена ще е оспорвано.
Валентин си потвърдих, че е интелигентен мъж. Щом и на него не му понася тази лигня. Иначе повечето мъже си умират за такава кикотеща се превземка.

# 316
Много хубава игра за Капитанската битка.
Калоян е тежък, първи ще отпадне. Двете дами могат да направят супер дълга игра според мен. Гимнастичка срещу танцьорка. 55-45 за Бети, но не бих заложил много пари.

# 317
Дано тази седмица да е последна за Маниту. Бойците ще се зарадват много, ние също.

# 318
От жълтите най-много ме кефи Симеон, чист мъж, не се лигави, сериозен, силен. Другите са лиготии от всякъде, особено 3-те "Мацки"

# 319
Не сте прави заМаниту- кой ще ме весели.

# 320
Абсолютно за бойците ще е облекчение. Соня може да е всякаква,но дава всичко от себе си,а тва само вика Не мога! и край. Мекотело...

# 321
На капитанската смятам, че Калоян няма шанс. Някак мисля, че Милена ще издържи повече от Елизабет. Надвам се и Мартин да победи.
Мани е абсолютен феномен. Не може, не става, в нищо не я бива, но винаги, абсолютно винаги има аргументи и се кара със Соня или Стоян, че са паднали. Не вярвам, че не осъзнава, че причината за загубите им е основно тя. Обаче се замислих, че Стоян е на 50 години, а е абсолютно конкурентен на всички мъже във формата. Тепърва ще гледаме на Мани изцепките, но няма да се изненадам, ако от продукцията решат точно тя да хване някоя риба невиждана по нашите ширини. Ще отвее и Симеон, и Алекс и всички рибари.

Чудя им се на Приключенците, защо смятат, че ще успеят да изгонят Паулина тази седмица и за секунда не предполагат вариант, в който й дават да си купи имунитет. Не вяравам втори път да направи тя тази грешка и да реши, че ще й се размине. Ще стана много гадно, ако не могат нея да отстрелят. Но пък ще се изкефя да й кажат, че миналият път са й предложили и тя е отказала, така че този път няма. Но да видим първо, кой ще се озове на номинации. Дано са червените и Мани да изхвърчи.

# 322
Преставяте ли си колко силни ще са Бойците без Мани? Ще гледаме страхотни битки.

На мен също ми е интересно как се справят жените когато са неразположени. Катя миналата година беше казвала, че не ѝ е идвало по време на играта, ако правилно си спомням.

Не помня коя от вас каза, че се е наслаждавала на Андрей в банята, но сестро, и аз точих лиги. Trollface

# 323
Рабухчиев: "Израснал съм в такава среда и се радвам, че ще прекараме време там [в Стопанството]."
Ралица: Харесва ми, че си остроумен.
Не мога да я понасям.
Направо садистично се изказа водещата, че искала да го види гЛаден. Бляк!
Рабухчиев се издига в моята класация

# 324
Мани- новият Моби Дик. А от мъжете- не знам за Андрей, но Калоян и Морунов са ми най- секси.

# 325
Андрей в банята беше приятна гледка 😍
Утре очаквам Милена да победи.

# 326
Гласувах за Милена, но се колебая между нея и Елизабет.
Смали, ако искаш сложи и още една възможност в анкета за двубоя между Мартин и Габриела.

# 327
  • Вестерос
Значи и аз вече ще почна да докладвам за спам коментари, които за мен са спам... сякаш съм си коментирала времето навън... Не е нормално, честно!

# 328
Представям си сега Красима как реагира като слуша Елизабет и коментарите по нейн адрес. Не знам каква е тази злоба от страна на малката.. Не съм видяла Красима да й е направила нещо. Може пък камерите да не показват всичко и Елизабет да си има причини. А може и причината да е просто завист. Simple Smile
Милена не мисля, че е скрита лимонка и че се прави на добричка и невинна. Това, че е танцьорка, не я прави разкрепостена. Видя се при избора на капитан Паулина като я натисна как се притесни и не знаеше какво да каже. Просто си е такава.

# 329
Аз, аз гледах Андрей в банята 😁.
Ама за кво се сдуши с тва злобното дребното. Ама пък е секси и ми харесва в игрите та всичко ще му простя.

Туджаров като сложи тая диадема и просто.. Без коментар
Знам, че е много модерно на мен ми е супер гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт