💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 036
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 330
Гласувах за Елизабет. Милена също има огромен шанс да спечели. Най-вече заради миналото и годините на Бети в залата е моя глас за нея.
Но иначе според мен битката ще се реши от ината и волята за победа на двете. Още помня как Хепи Ванче откара четири часа в тази игра. Божидара Бакалова откара два и нещо ... В тази игра всичко е в главата от един момент нататък.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:20 от Bengun

# 331
Не беше ли Милена спортист лекоатлет, а и се налага да работи като танцьорка докато учи. Това запомних от визитката и.

# 332
Дали ще коментираме какво ядат на реката или как се справят жените по време на цикъл там за мен е едно и също! Свързано е с играта .... Не разбирам какъв спам.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:12 от T.Valcheva

# 333
  • Испания
Гласувах за Милена, но се колебая между нея и Елизабет.
Смали, ако искаш сложи и още една възможност в анкета за двубоя между Мартин и Габриела.

Няма как да редактирам. Могат само да се добавят опции. Ако го направя, няма как да променя правото на гласуване с два гласа.

Другата седмица ще пусна двойна анкета.

Значи и аз вече ще почна да докладвам за спам коментари, които за мен са спам... сякаш съм си коментирала времето навън... Не е нормално, честно!

Не знам какво искаш и пак се заяждаш. И мой пост е изтрит.

# 334
Утре ако Милена победи и вземе грошове, ще има драма (поредната) при Приключенците. Елизабет вече има пари, а предимство за племето обикновено не значи много. Милена сякаш има по-големи шансове да спечели - има по-дълги ръце и сякаш е по-силна от Бети.
На мен Милена ми харесва, а Елизабет ме дразни. Елизабет говори срещу Красима - може с право, а може просто защото й завижда. А като чуя или прочета това "Джуджи" и ме втриса- все едно е някакво 2-годишно. Много се вдетинява Бети - изглежда нелепо.

# 335
  • Испания
И Борис днес каза, че не знае защо Елизабет ги е блокирала. Никой не знае. Може да ги е блокирала, за да не ѝ търсят сметка сега за всички изприказвани от нея приказки.

# 336
От една статия за Милена:
"Милена има отличия от държавните шампионати по лека атлетика в многобоя и щафетните бягания, както и от Държавното първенство по културизъм и фитнес."
Като гледам и снимки - не е като да не е тренирала.
Не разбирам драмата на Елизабет.

# 337
Явно нещо сериозно се е случвало зад кадър иначе не мога да си обясня тази агресия от страна на Елизабет, а това, че ги е блокирала без обяснения пък още повече. Освен ако всичките знаят защо, но се правят на разсеяни.

# 338
Чак пък шест човека да се правят на разсеяни. Пък едва ли някой и е търсил сметка, какво е говорила. Знаят, че е сценарий. Андрей и Габриела видимо са в добри отношения с останалите. Странна е Елизабет. Хареса ми резултата от играта. Валентин ми харесва все повече

# 339
  • Испания
На тези интервюта им дават насоки какво да говорят, против кого /например/, но никой не може да ги накара да го направят насила. Правят го тези, които искат и които /аз си го обяснявам така/ искат да се понравят на продукцията. Само и само да продължат напред виждам, че много от тях са съгласни да сложат наколенки.

# 340
Тогава пък е още по-интересно. Тя плюе по Красима определено. Това обяснява, защо гледаме основно нея на синхрони.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:22 от Lafusko

# 341
За обръщението към Елизабет.
Скрит текст:
Джуджи идва от джудже. Предвид ръста на Елизабет е хрумка на Братоев обръщението.

# 342
  • София
За обръщението към Елизабет.
Скрит текст:
Джуджи идва от джудже. Предвид ръста на Елизабет е хрумка на Братоев обръщението.
Никога не бих се сетила. Тогава е направо обидно, но от Братоев не очаквам нещо повече. Не беше ли той, който каза, че Андрей (заради възрастта си Sweat Smile) не разбирал ксенофобската шега на Красима? 🤡

# 343
Аз харесвам Елизабет. Това, че дават само нейни изказвания за мен е манипулация. Красима ми се струва много хлъзгава, леко лигава, иска да е до силните на деня  (Братоев, Алекс) , неискрена в отношенията, прикрепяща се. Това както видяхме днес е мнение и на Андрей, на Габи, отчасти и на Боби.
И Боби харесвам, много ми е ведър и позитивен, като това изпъква още повече след изчистването на племето.
Все пак  фаворит ми е Андрей. Спокоен, с приятно чувство за хумор, незлоблив. Голям симпатяга е. А за спортната му форма не е необходим коментар.

# 344
Мани, мани, май забрави на предната игра с баланс как игра. Ама доста меки бяха с нея. Аз ако бях одавна щях да съм я оставил да се удави. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт