💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 024
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 345
Като цяло слабичък епизод обаче.
Проблема на ФБ и ИГ явно обаче е по-сериозен, такъв голям downtime мисля, че не си спомням да е имало.

# 346
И аз виждам, че никой не смее да я постави на място. Тя Мани е много устата и никой не иска да се разправя с нея. За това и мълчат, а тя става все по-нагла.

# 347
Продукцията лъже като дърта циганка, ама чак пък за дъжда да са излъгали...

Снимките започнаха на 14 юни. 4 седмици дотук Х 5 дни = 20, т. е. 4 юли. Днес започва нова седмица, т. е. от 5 юли.
Бяхме на морето целия юли.До 10-ти(че беше рожденият ден на малкото гардже)валеше  всеки ден или нощ и то точно такива проливни дъждове, но пък бяха кратки.

# 348
Аз харесвам Елизабет. Това, че дават само нейни изказвания за мен е манипулация. Красима ми се струва много хлъзгава, леко лигава, иска да е до силните на деня  (Братоев, Алекс) , неискрена в отношенията, прикрепяща се. Това както видяхме днес е мнение и на Андрей, на Габи, отчасти и на Боби.
И Боби харесвам, много ми е ведър и позитивен, като това изпъква още повече след изчистването на племето.
Все пак  фаворит ми е Андрей. Спокоен, с приятно чувство за хумор, незлоблив. Голям симпатяга е. А за спортната му форма не е необходим коментар.
Че кой е казал, че не я харесвам. Казах, че е странно държанието и на фона на останалите. Определено има причина да блокираш шест човека без да им дадеш някакво обяснение. Най-малкото е детска постъпка. А пък това с изчистването прозвуча като да са изхвърлили боклука от продукцията, което е доста далеч от истината.

# 349
На този етап от всички най-много ме дразни Паулина.На мнение съм,че тя точно е ябълката на раздора в племето.Твърде е високомерна,превзета.Днес само тя и Мани не вадиха трупи.В единия момент куца,а след малко я гледаме да тича,доста добре се засили на стената.Бих искала да видя дуел между нея и Семира.Интересно ми е ако Семира бие дали Паулина ще се оправдае с крака си вместо да каже “в тази игра беше по-добра,поздравления”.

# 350
В отбора на корабокрушенците няма и един, когото да харесвам. Даже в момента Туджаров и компания ме дразнят повече от Паулина и нейните двама придворни.
Шампионите днес бяха страхотни, не очаквах жените им толкова лесно и от първия път да преминат стената.

# 351
Кефят ме четворката от Приключенците как дразнят Паулина и Паулин и ги вадят от равновесие. Рядко противна двойка са тези двамата. Струва ми се, че маймуната започва леко да дава назад от тая коалиция. Семира гледа сеира на Паулина и винаги остава спокойна и се смее на изблиците ѝ, от което онази превърта още повече и сама се излага като кифладжийка.

# 352
  • София
Със сигурност виждаме само части от отношенията в племената.
И миналата година имаше обвинения, че като се включат камерите, някои хора се променят.

Щом и Габриела се обърна към Красима специално, значи има нещо.
Тази вечер даже принципно обрания Андрей я иронизира с: "Честна силиконска, не съм такава." 😁
Значи има нещо.

Виктория също се обърна към Паулина, но... ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали.
Такава позьорка е Паулина. Всеки жест, всяка реплика, драма куин. За втори път чуваме от нея: "Не мога да повярвам какво се случва.", произнесено с драматичен глас на разочарована от живота стара мома.

Има жени, които от млади са си тетки и Паулина е от тях. Все нещо дудне, все някого порицава, все е възмутена. И най-дразнещото, смята, че нещо ѝ се полага по право - я уважение, я признание, а най-добре подчинение.

И като Мани, тя винаги има извинение за себе си, а търси грешки у другите.

Ужасно е, че вероятно поради способността ѝ да буди такава неприязън у околните, продукцията ще направи всичко да я държи максимално дълго. Като сестрите миналата година.

Въпросът е, че стигне ли се пак до номинации, тя ще си купи имунитет (вероятно). Тройката ще стреля дружно (всеки път) в Милена и не е ясно колко дълго Милена ще оцелее. А разбият ли веднъж четворката, Паулина ще се възкачи на трон, ще стигне безпрепятствено до обединението, а от там знаем, че си има още лакеи (Неделчо например) и ако си изиграе хитро картите, може доста напред да стигне. Да не говорим, че с още една игра като с Мартин, може и да спечели.
Макар че не ми се вярва чак толкова да я бутат. Продукцията обича да печелят "добрите".

Ако не беше така, победителят в първи сезон, щеше да се казва Юлиян. Циничен, груб, непоносим, но бог на терена.

# 353
  • SF
Много сладко показват как Елизабет седи умислена до едно дърво и нищо неподозиращият Борис, заедно със снимачния екип я намира и започват непринуден разговор.
Също с Андрей на пътечката, камераманът, клапа и микрофон и асистент режисьор се провежда таен разговор с главна героиня Красима.
Ралица говори глупости. Един диалог не е довършила като хората.
И като започнат с историческите бележки: Битката при Дойран, толкова загинали, толкова ранени... Никой не я слуша. Досадни са тези моменти. Фокусът на предаването е съвсем друг.
Димо също има ролята на глупавия коментатор. Повтаря това, което ние виждаме - Валентин пада, Галя се засилва, за малко да падне, Рабухчиев също пада...

Но моето любимо племе отиде в резиденцията на лукса: филии с лютеница и салам, който винаги ми поражда въпроса: кой го купува това?

# 354
"Начи" ако им вържат ранените крака на П и М заедно, остава им по един ляв и друг десен, страхотен тандем ще бъдат и ще добудат до финал.Нямам обаче виждане как да им затворят устите и спихнат голямото самочувстие.Показаха ни как влачиха Мани и как Поли мина "сама".Сглобките в епизода бяха доста и аз не вярвам на ушите си.
Рабухчиев леко "отлепя", явно там ваксират кънките на някого,  но по-скоро ще е Стратимир.
Милена, отново постъпи както трябва, нищо,че ви дразни.
И сега, мен лично Пиги, не ми е ок , от ден "1".
Има нещо гадно в нея(не коментирам външен вид и т.н), но тя наистина не е човекът, който ни представят.И уж измисленето дърляне с Андрей май е оставило доста горчилка и в други.
Всички очаквахме, че Мани ще направи сериозен "раззбор" на играта на реката и ще се тръшне да мре, жалейки миглите си.Ноо тя отиде в тъмни доби да "гътне" някое рибе, та да изхрани племето си.🤪
Явно Прометей често навестява дивата река, каквито и бури да праща Гръмотвержеца, огънчето на надеждата тлее и винаги ще гори.

# 355
  • SF
Съотборниците започнаха да помагат на Поли да прескочи стената. После явно някой нещо им каза и те се отдръпнаха. Тя опитваше сама и се прехвърли някак.

Петима души помагаха на Мани да се прехвърли по инструкции, дадени от водещия. Не е честно спрямо другите племена!! Ако ще помагат на един да плува, да носи, да скача, трябва всички племена да могат да помагат на съотборник.

Другите момичета също срещат затруднения в някои от компонентите на игрите. Защо да не може по-високите и по-яките им съотборници да ги повдигат, засилват?
Вчера Елизабет трябваше да закрепи топка върху греда. Не можеше ли Симеон да й помогне като я повдигне и Елизабет да подхвърля топката?!
Примерно.

Те не дават шанс на Бойците да се забавят. Мотаха се някъде назад зад другите племена, помогнаха на Мани да прескочи стената и почти наравно с останалите се изправиха на стената с топчетата. Сменяха си халките, както си искат. "Дай аз да опитам, дай друг да го усети..."
Имат ли правила или нямат тези игри? Или както дойде - скачай там, преди да е заваляло.

# 356
Много ми се ще да видя как Мани и Паулина куцукат с болните си копита към вкъщи. Поне има шанс за последно да влачат, дърпат, бутат и носят Мани тази седмица - нищо чудно да отпадне след като една Паулина е достатъчна да създава драмите в предаването, а явно и Елизабет иска да блесне в такава роля. И все пак единствена и неповторима ще си остане Дъ Куийн Пи.

# 357
Паунка видя, че трътката й няма да прелети над стената и набързо се досети, че още може да се оправдава с контузията от равностойната битка.

# 358
Нещо ни спестяват от Красима. Няма шанс Елизабет да е толкова настроена без причина.
Да не забравяме, че също така ни спестиха и коментарите на Красима относно етническия произход на играч от друго племе.

# 359
  • София

Игри на волята: България Сезон 3 (04.10.2021) Епизод 23

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Общи условия

Активация на акаунт