💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 013
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
ХАХАХАХАХА ПАДАМ С НЕДЕЛЧО ХАХАХАХа плача

Пърдюха с пърдюха Grinning

Любимо ми е Стоян зяпа, Мани лапа ХАХАХАХАХА

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 12:10 от Tiffany А

# 406
Играта, която гледахме накрая с топчетата бе една от игрите във фермата миналата седмица. Там обаче топките не падаха през дупката, където се очаква да бъдат пъхнати и се съмнявам изобщо да можеха да бъдат извадени. Тук топките на сините паднаха милисекунди след като каза край.

Toчно на тази игра си пролича как не са доизпипали хардуера. То не бяха плитки дупки, люлката постоянно се закачаше. Единия отпуска и нищо не се случва, защото металното недоразумение се закеркенечваше. Във фермата всичко беше по на ниво.

# 407
Чета тук от известно време и в някои отношения имам чувството, че гледаме различни формати Grinning

Разделението в лагера на приключенците: Аз от самото начало симпатизирам на Паулина, непосредствено след като се доказа в битките. Спечели си капитанството, след това спечели и капитанската си битка. Игра достойно и взе предимство за отбора си. Старае се в игрите. В началото Туджаров беше залепен за нея през първата седмица, седмица и нещо. После я номинираха, но тя си продължи да си печели битки. Дали продукцията прецака Мартин - може би! Но си личеше, че Паулина даде всичко от себе си и, да, има самочувствие, но нейното има доста повече покритие от това на Семира. Паулина можеше да използва грошовете си, но прецени да се довери на племето си. Огромна разлика спрямо поведението на Мани, която с грошовете си веднага си купи имунитет, че и стана за две седмици.

Семира: Всички виждат, че това момиче не се справя толкова добре, мрънка, дразни и като цяло е изключително ехидна и неприятна. Туджаров и Валентин са пълни мишки, опитвайки се да си задържат групичката и Милена също не се държа особено достойно под тяхната манипулация. Малко се надявам да изгуби капитанската битка, въпреки че ми беше много симпатична. На Вальо не мога да му простя за Виктория, която ми беше супер симпатична.

Бойците: Няма какво да ги коментирам. Не знам как се крепи изобщо това племе. За мен беше изключително несправедливо, че им наляха толкова свежа кръв.

Симеон: Не трябваше да го пращат при шампионите. Хем изгуби, хем го върнаха в играта, хем сега е в резиденцията. Къде изобщо е логиката в това? Супер несправедливо спрямо Мартин.

Мартин: Душичка. Направи го този плаж луксозен къмпинг. Много е мил и гостоприемен и като цяло се надявам да се справи още дълго. Ще е забавно ако Мани отиде на плажа и Марто я отстрани.

# 408
Супер са поговорките, много точни Simple Smile

# 409
  • London
Неделчо как е изрисувал Кремена. Май- малко е прекалил.....

Видях промото, че вчера ми убягна. Според мен Габриела няма шанс, а и желание и сили да виси на плажа.....

Капитанската битка принципно е за Елизабет, това което ме притеснява е, че е много голям диаметъра и по този начин е трудно за нисък човек да го обхване. В случая, която е по-висока от нея и Милена може да има предимство.

# 410
Чета тук от известно време и в някои отношения имам чувството, че гледаме различни формати Grinning

Не, формата е един, но всеки симпатизира на различни "актьори".

# 411
  • Испания
Калоян е мислил, че приключенците са корабокрушенци, не че е далече от истината.

# 412
  • София
Смайли, смях се с глас! 😂

Докато сваля поговорки, които да преправя, ти вече беше допълнила поста с повечето ми идеи.
Все пак, ето малко и от мен:

Паулина царува, Стратимир робува, зрителите патки пасат.

На харизан Симеон, змиите не се гледат.

Един Морунов племе не прави.

Роди ме, мамо, с мигли, па ме хвърли на реката.

На чужд гръб и Мани е малко.

А след снощният порой:
Покрай мокрото гори и... по-мокрото.

А специално за почитателите на Паулина, една истинска поговорка, над чието значение кралицата да помисли:
Скромността краси човека.

Това е игра и всеки я играе, както намери за добре. Но само тя се тръшка, че другите не играят както тя казва.

# 413
  • София
Lygia, коалицията на Валентин, Семира, Марина и Туджаров няма нищо общо с това дали Семира или Паулина са най-слабите в племето. Въпросът е, че единият номиниран е ясен, Семира, другите решиха да се коалират, за да не са те вторият. Знаем, че винаги може да има игра, в която продукцията да те изкара. Въпреки че не мисля, че толкова ги е страх от номинации, колкото не искат да са в ролята да чакат реда си.

Не виждам за какво Паулина трябва да им се "доверява", какво очаква да се самономинират ли. Тя иска те да определят двамата номинирани. Няма вариант само Семира да е. Иначе и за мен Семира е най-слабата в племето.

# 414
Паулина не се "довери" на племето, а реши да го играе хитрата сврака..

# 415
  • Испания
Илит,

Паулина не се "довери" на племето, а реши да го играе хитрата сврака..

Ама защото е по-добра и от него, и от него, и от него, и от нея, и от Светия дух.

# 416
Не мога да не споделя с нощната мисъл на мъжа ми:
Ей тая Мани няма отърва е от нея, добре че сега ги изпращат на дивата река, там могат да я удавят да се отърват 😃😃😃

# 417
Очаквам тази седмица Бойците да са на номинации, че скоро не са били. Не знам този път как ще намерят начин да спасят Мани. Има голяма вероятност вече да отпадне (дано!).

# 418
  • Sofia
В момента, в който си помислиш, че вече няма накъде и пътят към вкъщи Мани я зове. Продукцията чула, недочула, смени правилата и хоп Манка отново в играта. В резиденция, стопанство, а сега и на реката, Манка е посипана с позлата. За нея правилата не важат, не един и двама асистенти около нея все кръжат. Краченцето й втора седмица много я боли, не може тя да участва в игри! Никой нищо не смее да й каже, че веднага, с думи тя ще го размаже! Такава е на МанитУ хавата, безценна е, и много важна за играта!😊🤭😂

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 17:56 от Crystal_Noir

# 419
на мен стоян ми беше неприятен в началото, но сега не. много се раздава и е силен участник. слага младите в джоба си. а колко разнася мани.....

Общи условия

Активация на акаунт