💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 975
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 585
Подкрепям прогнозата ти Дяволче, че Шампионите няма да имат загуба тази седмица.

# 586
Разбирам я Милена. В интерес на истината освен, че каза, че не е мотивирана за победа, реално няма какво да спечели, евентуално грошове, защото предимствата в битките са смешни и не си струват. А и така си запази силите, защото ако беше останала, смятам, че щеше да е досотойна конкуренция на прашката и щяха да отвисят поне час, час и половина и ръцте, и краката им щяха да са леш баш за номинационната. Обаче добре го изигра, че е паднала, за да се нахранят червените. Да бе да.
Елизабет не знам как да я коментирам. Има нещо в нея, което много ме дразни, не е гласът й, но не знам какво точно.
Не може Паулина да е такава мърда просто. Щом и придворният й накрая се издразни... И какъв е този оток, който сутринта го има, а когато обядът е готов изчезва?

Ох, гифчетата с Мани са просто уникални, но то и героинята е уникална, така че няма как да е по друг начин. Обаче утре пак ще ги рендоса. Този път мъжете, които я извлачиха всичките битки ще го отнесат. Нямам търпение просто

# 587
  • София
Аз също смятам, че Шампионите няма да имат загуба тази седмица, базирам се единствено на думите на Елизабет, защото знам, че сценаристите си падат по foreshadowing. В анкетата гласувах, че утря ще загубят Приключенци и че вярвам на мотивите на Милена.

# 588
  • София
То тя Милена две обяснения даде, не знам в кое вярва и кое е истинското.
Аз и повярвах, че нямаше воля и най-вече желание за игра, не и при тази атмосфера в отбора и, която е силно токсична. Така че според мен бе искрена в първата си реакция. А и тя не искаше да е капитан, изтикаха я насила от нейната коалиция, за да има 2 гласа. Ама не мога да ги разбера, защото тройния съюз винаги ще има силата на 3 гласа срещу един от четворната коалиция, които няма как да се тушират. И обратното... Положението е малко патово, докато някой не отпадне от игрите.
После вече си съчини това, че едва ли не искала да нахрани горките бойци на реката.

# 589
Според мен Милена си измисли оправданието, но не мога да хвана каква й е стратегията. Не е глупава, със сигурност прави нещата с конкретна цел. Това да дадеш на племе, което е от ден на реката, да се нахрани - няма много смисъл. Аз не виня Милена, че се пусна - това племе не заслужава, но поне можеше да си вземе грошове. И все пак - трудно някой да бие Елизабет в такава игра, чудесно представяне.
Очаквам Бойци и Приключенци на номинации, но не знам кое племе в кой ден ще е.

# 590
@Soney - сърдечно благодаря, запазих си ги в архива.

Видя ли Неделчо как махва с ръка, сякаш иска да каже "Ъх не стана"
LaughingLaughingLaughing

# 591
Мани е царицата на стената, но как се смях Туджаров като обясняваше как Паулина го е изпреварила да скача стената и се разпльоскала на нея като тюлен JoyJoyJoy Наистина беше смешно. И го повториха за всеки случай.

Soney, много ти благодаря! Това си е за архива, да се смее човек, когато му докривее Joy

# 592
Туджаров и Валентин много ме забавляват с коментарите си по адрес на Мис П. Доста са точни. А Принцесата опитва да си прикрива мързела с болното краче. И голямо лигавене със зайците, все едно е на 10 г. Изобщо - голямо шоу при Приключенците.
Ако мъжете на Шампионите са хитри, за най-лесно ще хвърлят Мани в реката.

# 593
  • Испания
Кремена

# 594
  • London
За мен лично е срам и резил да идеш на капитанска и да се държиш като Милена....

# 595
  • Испания
Морунов е отслабнал 12 кг по време на формата.

# 596
Смайли, това на снимката новата жена при червените ли е или Мани?
Вярно обаче на Морунов клина вече му стои като шалвари. Мартин също яко е отслабнал. Само Поли трупа килца за зимата Grinning

# 597
  • Испания
Смайли, това на снимката новата жена при червените ли е или Мани?
Вярно обаче на Морунов клина вече му стои като шалвари. Мартин също яко е отслабнал. Само Поли трупа килца за зимата Grinning

Новата. Кремена.

Морунов и Мартин още сега са се стопили.

# 598
Забелязали ли сте, че когато се отбелязват шампионите в инстаграм не отбелязват Симеон ?

# 599
Имаше кой да се доказва - доказа се! Най-сетне Прожектора освети и мис Г@з, че толкова страдаше как не е оценена ни от племе, нито от зрителите.
Калоян се представи достойно.
Милена и аз я разбирам, дори се опита да се пошегува със загубеното предимство. Но утре ще са последни, та хубаво да ѝ начукат главицата ПСР.

И все забравям да измрънкам, че това стопанство е голям смях и мизерия. Кокошарника, който "построиха", че на нищо не прилича е ясно, но днес видях и мърлявите клетки за зайци. И как караш едни хора нищо не разбиращи от "строителство" да ти сглобят/построят обор? Стопанина още като го чух, че се обръща на "бате" тотално ми изпростя.

Общи условия

Активация на акаунт