💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 905
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 600
Забелязали ли сте, че когато се отбелязват шампионите в инстаграм не отбелязват Симеон ?
Да, и на мен ми направи впечатление. Явно не са си останали близки. Нито го тагват, нито го споменават. Странно е.

# 601
  • Испания
Вчера Елена се извини, че не го е тагнала, но му изпрати покана за лайва. Но продукцията срина инстаграм точно по време на лайва.

# 602
  • София

Игри на волята: България (05.10.2021)
Сезон 3 Епизод 24

# 603
  • Sofia
Много посредствен епизод, от скука ме изби на псевдо поезия. 😂
Паулинка малката глезанка, се оказа мързелива готованка. Най-добрата тя е в играта, най-добра в спането, в кревата. Знаеща и можеща е тя, винаги е първата, по суета. Кралица неземна, Василиса прекрасна, креслива, злобна и много опасна! Тя е стожерът в отбора.. сред кокошките на двора!

# 604
Паулина тотал щета. Дали Мани утре пак ще я носят😀😀😀 или тя ще носи?  Гифчето - страхотно.
Но за сметка на нея Семира как хубаво работеше клечейки... изтрепа се милата... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не че харесвам Семира, но тя май готвеше. Поне аз така разбрах.

# 605
Мисля, че Милена е решила да си ходи заради цирковете в племето. Надявам се да не съм права, защото ми писна от симулации по време на битки, но не виждам друга причина за днешната й загуба и нелепият начин, по който я представи на останалите.

# 606
Много посредствен епизод, от скука ме изби на псевдо поезия. 😂
Паулинка малката глезанка, се оказа мързелива готованка. Най-добрата тя е в играта, най-добра в спането, в кревата. Знаеща и можеща е тя, винаги е първата, по суета. Кралица неземна, Василиса прекрасна, креслива, злобна и много опасна! Тя е стожерът в отбора.. сред кокошките на двора!
Усмихна ме, добре се е получило.

# 607
Елизабет тръгва от резиденцията с долнище тип къси панталонки за капитанска битка, а виси по прашки. Дали пък продукцията не решава дори с какво да са облечени.

# 608
  • Sofia
Радвам се, Бен Гън! Simple Smile Благодаря! То ясно, че гледаме сапунен сериал, но от сапуна взе да ми нагарча..
Гласувах, че не вярвам на Миленка, не знам дали самата тя си вярва, но не мога да проумея, кое провокира признанието й пред племето?! Или й е писнало от скандали, нападки и обиди, и иска да си ходи, или е решила да ходи на елиминация за да печели пари.
Шампионите навлизат в победна серия и много се съмнявам, че ще пуснат кокала тази седмица. На номинации ще са Бойци и Приключенци. Много искам Манка-калпазанка и Паулинка-мързеланка да си ходят, но май няма да ме огрее.

# 609
Не е била стриптийзьорка.

Така ли? Не го ли каза във визитката си?
Не , не го каза/ха.
Ей, затова Тупарев ще прави и следващ сезон.
Много тънко е напипал "народопсихологията", която не се е променила от творбите  на Чудомир.
Затова и Мани е там, и Б. беше там., И още много други.Затова не гледаме истински игри,  а селски драми.
Милена си беше много права-хич няма да хаби сили в предизвестена игра и да се пъне за награда,която в единия слуай й осигурява"разпни го"-ако вземе грошове, а в другия случай непотребно предимство или храна, която спящите краставици ще изпукат и пак ще са недоволни.
Както видяхме двама работят, а останалите и ние ги хулят.
Стоенча тренира за следващия отшелник май..
Защо само при жълтите в резиденцията има толкова отявлени реклами на продукти?Някой май е със специален договор от спонсора с продукцията??¿

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 00:47 от vvi

# 610
И аз си помислих, че Миленка иска да си ходи или да вземе грошове, по-скоро първото. Тя пада, казва измислена причина, за да настрои останалите против нея, племето няма предимство и ако утре Милена се дъни в играта, значи ще иска да паднат. Ако паднат, гласовете ще се насочат към нея. Звучи логично, но да видим, може просто да има хитра стратегия, с която да продължава в играта.
Голото дупе на Джуджи сигурно ще се обсъжда както голото дупе на Джери.

# 611
  • London
Много ви работи фантазията, ако действително искаше да я намразят да беше взела битката и грошовете вместо предимство. Просто  нямаше сила за тази битка.....и вместо да си признае измисли куп щуротии.

# 612
  • Sofia
Калоян уж беше много благодарен на Милена,че заради него паднала,пък после с каква гордост разказваше как я е бил.. ooooh!

И аз мисля,че нямаше сили Милена за тази битка.Още от началото яко пъшкаше и си личеше,че не може много да издържи.
Не разбирам и критиката към Елизабет,че не е отпаднала.Колко пъти на бойците точно трябва да им се преотстъпват и подаряват битки?!А и по каква причина?!За първи път на реката,не яли един ден,...голяма драма.

п.п.Гифчетата са уникални.
Ама искам и ПолитУ  Crossing Arms Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 02:24 от avi10

# 613
  • Sunshine state
Милена нямаше ни желание, ни сила за битката, ама го изкара, че от благородство е паднала. Глупости. Че накрая отиде и го лепна на племето как не била дала всичко от себе си. Туджаров и Вальо неспирно плюят по Паулина, а ни Милена видяхме край козарника (айде да речем тя се готви за капитанска), ни Свмира. Семира отишла да готви, ама от сутринта ли, понеже в нито един момент не я видях там, а цял ден да готви ме съмнява. Елизабет ми е неприятна и не се зарадвах на победата й.
Гифчето с Мани е направо трепач! 🤣

# 614
Паулина била мързелива, а тя нито Семира, нито Милена се включиха, ама само Поли им беше обект на обсъждане. Вальо и Туджаров прекаляват в клепането на Поли зад гърба й. Типични интриганти, които няма смелост да кажат нещата в очите. Отделно считам за супер недостойно да наричаш жена тюлен, в злобата си и омразата си към Поли преминават границите на възпитанието.

Общи условия

Активация на акаунт