💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 903
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
А, той щото Туджаров мяза на нещо, та тръгнал нея да обсъжда. 😅

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 03:50 от Pupitka

# 616
  • София
Дори и битката да не е била по силите на Милена, смятам, че тя нямаше желание да участва, преди всичко.

# 617
  • Sunshine state
Като е нямала желание, да беше казала нямам желание, а не да се прави на благородна. Силна, слаба, не ми харесва това нейното мънкане и безхарактерност.

# 618
Вчера - Две изключително скучни битки, в които (с малки изключения) липсваше желание за победа.
битките за оцеляване за плажа за много участници са с предизвестен край, на никой не му се седи на плажа сам и без храна. Капитанските битки са безмислени - предимството тази година осигурява стабилни 2-3 сек в двучасова игра, грошовете не всеки може да ги използва - част от играчите си заминават без да имат възможност да ги ползват за нещо.
Паулинка мега дразни с мързела си, ще я бутат сигурно доста време.
Тази година е голямо разочарование. Остава само да видим играта с редене на монети една върху друго, която Анна-Мария за малко да спечели и окончателно се местя на фермата.

# 619
Само аз ли съм си мислила досега, че Милена е била през деня аниматор, а вечерта танцьорка на пилон и се притесняваше баща й да не разбере? 😱

Танцьорка е едно, стриптийзьорка е друго.
Е, тогава защо би се притеснявала баща й да не разбере, че е танцьорка... 🙄

Гифчетата на Мани са ми любими, единственото, което ме разсмиват. 🤣

Милена не стига, че за втори път е капитан, но се върна и каза, че едва ли не е отишла, за да подари победата на момчето......е такова нахалство. Защо просто не кажеш, че си загубил и без да се обясняваш повече??? Нямам думи колко зле трябва да си да кажеш това на племето си. Че даже и го обясняваше на Калоян, и после  "нищо, момичето не се усети ". За кое да се усети, че си тъпа? Сякаш някой е длъжен да подари победа, която може да вземе от безхарактерност или друг да се наяде?? И Калоян такава победа щеше ли да приеме?

# 620
Като е нямала желание, да беше казала нямам желание, а не да се прави на благородна.

Ма тя го каза!  Цитирам:

Цитат
...Но наистина е до воля. Когато нямаш желание да победиш, няма да се получи.

Ето и новата МАНИя!  Снимайте се пред някоя стена имитирайки Мани по начина по който се засилва и после подпира и посочва крака си, както във втория гиф и качвайте във форума и по ИГ, ФБ и други.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 08:37 от Soney

# 621
Паулина била мързелива, а тя нито Семира, нито Милена се включиха, ама само Поли им беше обект на обсъждане. Вальо и Туджаров прекаляват в клепането на Поли зад гърба й. Типични интриганти, които няма смелост да кажат нещата в очите. Отделно считам за супер недостойно да наричаш жена тюлен, в злобата си и омразата си към Поли преминават границите на възпитанието.

То тук как я наричат без да са конкуренти за 100к, какво остава за Туджаров и Вальо.
Семира колко да е готвила? Милена ядеше варени картофи като се върна, определено не е най-сложната рецепта на света. После клечеше до тях да мрънка пак за Поли. Не е цвете Поли, ама и в темата я изкараха по-черна от дявола.
Към Елизабет също всички рязко се настроиха зле след на Алекс дрънканиците. Понеже е любимец на някои хора в темата, изведнъж спазването на правилата, които уж е много важно да има и се храни нон-стоп продукцията, че не ги спазва, стана не особено важно. След някакви неясни обвинения сега всички мразим Елизабет, нищо, че не сме особено наясно дали пък Красима не си е заслужила думите ѝ, защото все пак не виждаме всичко. Даже и първоначално всеобщият любимец Андрей е вече недолюбван, защото видиш ли си говори с Елизабет и май е на същото мнение като нея за Красима.
Изобщо както и преди писах, на определени хора се прощават неща, за които нехаресваните в темата биха били разкъсани и здраво нахейтени.  
На мен към момента най-симпатичен ми е Борис и май за него ще стискам палци да изкара до края.
И за предимството да кажа - изобщо не разбирам защо го избират. То не стига, че на практика е нищо, ами и е безсмислено като е само за първия ден и на втория пак може да се окажеш на съвет. Не е особено доизмислено това, както и много други неща в този ред на мисли.

# 622
Според мен Милена правилно им застана "напреки". В личен план няма нужда да се осакатява на тази капитанска битка. Допускам да е искала да даде и храната. Разбирам, че тук много хора са професионални спортисти и за вас победата е над всичко и с всички средства. Но много често спортните победи са битка за битка, а не на войната като цяло. Милена може да иска крайната победа. И си провежда своята линия. Аз така я разбирам. А Елизабет ме дразни, защото се има за нещо, което не е. Има физически данни и подготовка за някои игри. Но кофти характер. Няма или не е показано широта на личността и благородство у нея. Елена показа благородство като остана със Семира в противовес на състезанието. Елизабет в тази ситуация сигурно щеше да стъпи на раменете на Семира за да се изкатери.

# 623
Аз ще надградя мнението, че най-вероятно жълтите ще имат четири поредни победи, с това, че за награда ще им върнат името Шампиони и знамето.

# 624
  • София
Ясно е, че избират Предимството пред Грошовете, не защото е нещо много ценно, нали видяхме, че е реално е едно голямо нищо, а от страх да не ги обвинят в егоизъм останалите от племето. А те със сигурност биха го направили, видяхме колко му дуднаха на Морунов като не взе предимството.

Не защитавам Семира, хич даже не ми е симпатична, но явно тя поне приготвя храната(нарочно не пиша готви, защото варенето на картофи не е готвене) без това да ни се показва, а Паулина и това не прави, но пък очевидно хапва и подремва добре Simple Smile

A Милена просто видя, че няма никакъв шанс на битката на Бети и затова реши да се мори и си приписа и доза благотворителност, но пред племето го обясни мега тъпо, факт.

Бети не е цвете по характер, но ми харесва, че иска да се бие, а не както повечето играчи, които напълват гащи при номинация и 2 дена искат обяснения от тези които са ги номинирали...

# 625
  • London
Дори и битката да не е била по силите на Милена, смятам, че тя нямаше желание да участва, преди всичко.
А защо не каза на масата " Нямам желание да съм капитан" или ще капитанствам само в онази част в която ми дават няколко допълнителни гласа за номинация.....

Много грозно! Да беше оставила я Семира, я Рабухчиев в такъв случай. Можеше и малко повече желание да вложат.

# 626
Ясно е, че избират Предимството пред Грошовете, не защото е нещо много ценно, нали видяхме, че е реално е едно голямо нищо, а от страх да не ги обвинят в егоизъм останалите от племето.

Дреме им за племето.
Това шоу има два изхода - или се излагаш пред приятели, роднини и колеги или не се излагаш.
Кво писали по форумите и кво си мислели съотборници е бошлаф.

Един от тези хора които са се изложили или не са се изложили, прибира и награда накрая.
Тоест добавя бонус към единия от двата основни изхода.

# 627
Цитат
Много грозно! Да беше оставила я Семира, я Рабухчиев в такъв случай. Можеше и малко повече желание да вложат.
Кое му е грозното? Преценила е на момента, че няма смисъл да се хаби, битката си беше направена за Елизабет. А дори и случаааайно да спечели щеше да получи някакво смешно предимство. Както се вижда и предимствата се дават по симпатии.  И щеше да е изхабила ненужно много сили. Калоян се бореше за храна, тя за какво да се бори?
На предната битка беше толкова ентусиазирана, толкова надъхана и горда с победата и какво получи - 10 секунди преднина. Айде, няма нужда.

# 628
Кой бил правил козарник, кой спал, кой за кого говорил зад гърба - всичко е по сценарий. От километри си личеше, че Туджаров и Валентин правят тези коментари под диктовка и всичко това на фона на един кадър на уж спящата Паулина, повторен многократно. Толкова евтин сценарий!

# 629
Преценила е на момента, че няма смисъл да се хаби, битката си беше направена за Елизабет. А дори и случаааайно да спечели щеше да получи някакво смешно предимство. Както се вижда и предимствата се дават по симпатии.  И щеше да е изхабила ненужно много сили. Калоян се бореше за храна, тя за какво да се бори?
На предната битка беше толкова ентусиазирана, толкова надъхана и горда с победата и какво получи - 10 секунди преднина. Айде, няма нужда.
И аз така си обяснявам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт