💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 028
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Не може ли слагането на мигли да е извън формата?

# 647
Двама от ПСР ще са номинирани тази седмица според мен.

# 648
Този Неделчо само заради тези анимации за ИВ ми става супер забавен. Хахахаха Оказа, се че Поли стана Рамбо и е по-силна от теб и от теб, и от теб и накрая Скалата. Голям образ. Това епизодче много ме разсмя. Имаше попадения.

# 649
Елизабет тръгва от резиденцията с долнище тип къси панталонки за капитанска битка, а виси по прашки. Дали пък продукцията не решава дори с какво да са облечени.

Не виси по прашки, а си е навряла панталонките в задника докато станат на прашки. Тя и още някои го правят редовно.

# 650
Елизабет тръгва от резиденцията с долнище тип къси панталонки за капитанска битка, а виси по прашки. Дали пък продукцията не решава дори с какво да са облечени.
Не виси по прашки, а си е навряла панталонките в задника докато станат на прашки. Тя и още някои го правят редовно.
Не, през този сезон имат и бикини екип в комплекта дрехи. Просто само тя и още няколко дами ги ползват.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 11:49 от Bengun

# 651
Аз имам сценарий, в който Мани няма да е на номинации. В момента, в който загубят битката и трябва да отидат на номинации, тя ще пресрещне и другия крак, или ще припадне от глад, или ... квото и да е, но линейка ще я отведе. Всички знаем, че изведените с линейка не ги номинират. След номинациите, тя ще се върне по живо, по здраво.

# 652
    Напоследък Елизабет ме дразни много повече от Мани и Паулина. То не беше мяукане, не беше лигавене. А тез гащи не ги изкара от задника си, разбирахме че е хубав и секси. Не е нужно всяка вечер да й гледаме голотиите! Особено на този дънер вчера беше брутална гледката, че и се чекнеше.

# 653
    • София
    Чак пък брутална гледка, затова всички се пънат да си снимат дупетата и да ги показват из нета. Стегнатото спортно дупе по принцип е желана гледка доколкото съм забелязала Simple Smile

# 654
    • София
    Мъжът ми не се възмущаваше от гледката. Grinning

Не мисля, че е искал да намекне нещо Морунов с това, че нямат друг избор освен да носят Мани. То си е така, ако искат да имат поне някакъв шанс и да не са вечно последни, ще я носят, къде ще ходят, то пак добре, че им разрешават. Иначе щяха да си седят на стената и Мани да куцука напред-назад до утре.

# 655
    Дупето на Елизабет си е хубаво, спор няма, но това навиране в очите е дразнещо. То повечето малки пикли в днешно време са така. Дори дупетата им да са просто ок, лапетата ги показват, снимат, чекнат се. Кифленска история.
    Вече втори сезон си мисля - ако кастът на Игри на волята е представителна извадка на обществото ни...много лошо за всички нас 😃

# 656
    Аз нямам против дупетата, ама специално с така навряни целите гащи - не мерси. Как изобщо им е удобно да си ги навират така?

# 657
    • София
    Изравняват тена, тя и Елена (или беше Красима?) си го каза.

# 658
    • Испания
    Вече втори сезон си мисля - ако кастът на Игри на волята е представителна извадка на обществото ни...много лошо за всички нас 😃

Възможно е. По-скоро е виждането на Тупарев за обществото.

Естествено, че мъжете нямат нищо против. А за операторите Тупареви дупетата са магнит. Аз предпочитам да не дават отзад Семира и Габриела, когато са на четири крака по коловете, и Елизабет, когато виси. Какво ѝ пречеше да сложи клин, но не, няма как да го завре...

# 659
    • У Диспансера ...♥♥♥
    Обаче пък забелязахте ли как на всички им окапа мигъла, само на Манка седи 😄
    Ми майстор, имало нещо дето да я бива в него 😄

Общи условия

Активация на акаунт