💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 857
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 930
Смятам, че утре приключенците са другите на съвет. Мани форевър!
Нямаха друг вариант жълтите, освен Елизабет на пъзел, но наистина само в ролята на този с очилата. За съжаление нямаше вариант. Може да има физическата сила, но няма височината, за да участва наравно с другите в носенето.
Андрей ми изпростя с тази номинация. Не с номинацията като цяло, а с мотива за нея. Красима за мен е най-силната жена от тяхното племе и се доказа в игрите.
Не знам, с кои ще се озоват на елиминация, но искам Красима да победи Елизабет. А дали ще стискам палци и двете да се върнат, ще зависи, с кого ще се срещнат утре.
Изумих се от Кремена. Соня също не беше яла, но не подгъна крак в нито един момент.

# 931
  • Където морето целува небето...
елизабет трябваше да е с вързани очи и играчите да са с разменени роли.
Ако беше със завързаните очи, то трябваше преди това да носи на носилката. Такива бяха правилата за жълтите.

# 932
елизабет трябваше да е с вързани очи и играчите да са с разменени роли.
Това означава Елизабет да носи носилката, а един от тримата им мъже да престои цялата игра. В по-горен пост обясних, защо това не е особено добра идея.

# 933
Така е, Esmee, Елизабет се надцени и пое риск, но предвид ръста си, щеше сериозно да ги затрудни и при носенето. Нямаше верен ход за нея в тази битка.  Респект,  че пое отговорност за загубата. Предполагам, че автоматичната номинация е нищо за нея пред разочарованието от собствения провал. Бобката добре го обясни.

# 934
  • Испания

Не знам, с кои ще се озоват на елиминация, но искам Красима да победи Елизабет. А дали ще стискам палци и двете да се върнат, ще зависи, с кого ще се срещнат утре.
Изумих се от Кремена. Соня също не беше яла, но не подгъна крак в нито един момент.

И аз искам, но зависи какво иска продукцията и каква игра ще им даде.

Кремена е напомпана само и като не поема боклуците за тялото си, съвсем ще закъса. Все пак не са били 5 или 10 дни на реката! Освен това Соня е от самото начало, а Кремена дойде "оня ден", примерно.

Не знам какви са претенциите към играчите, като тук страници се пишат, че Андрей трябваше да е със завързани очи, въпреки това хората твърдят, че Елизабет е трябвало да реди, а Андрей да ѝ дава насоки!

Респект,  че пое отговорност за загубата. Предполагам, че автоматичната номинация е нищо за нея пред разочарованието от собствения провал. Бобката добре го обясни.

В резиденцията отвори една уста... Другите пак ѝ бяха виновни.

Борис много добре обясни, че мъже не трябва да ходят на елиминация. Първо го каза Красима, след това той спокойно се съгласи.

# 935
Елизабет определено не беше права.Да кажем че средния ръст на играчите от жълтото племе е 1.80 . Като се качваха на платформи и  постоянно прехвърляха от това да държат тежестта на рамо, на това да спускат доли да прехвърлят повечето на предмишница. Елизабет дори и силен играч наистина е 1.55 примерно. Въпреки че е 100% най-лесна за пренасяна от всички щеше да им е пречка в цялата игра с пренасяне, защото поради ниския и ръст щеше да увисва постоянно от където тя държи и тежестта щеше да се изнесе към нея и щеше да е трагедия преминаването. Ако имаше възможност да се избере друг играч да нареди пъзел това определено е Андрей, защото въпреки че си мълчи вече няколко пъти е решавал пъзели индивидуално и в игра и се представя добре, но той си седи тихичко и не набляга на това, защото ще е очевидно, че е най-опасният играч от племето. Смятам че е силен играч Елизабет но вчера беше трагедия и заслужаваше да отиде на номинация. Когато трябваше да обяснява как трябва да се нареди кубчето се отчаях, защото наставленията бяха под всякаква критика. Насочи го да вземе червеното кубче, а той е човек с очила с които трябва да не вижда.

# 936
тъпо правило, да. малката нямаше да се справи с носенето. но пък ето за мани можеше - нито игра, нито се бори с пъзела.
иначе кремена просто доказа, че напомпаният мускул не е толкова силен, колкото изглежда. ако хванат някой, който копае на нивата, ще се види. соня се справи по-добре от нея.
Скрит текст:
мен пък соня ме изуми колко отпуснати задни части има. отделно гледах някакви абсурдни снимки, на които си показва бюста май в някаква тоалетна. егати излагацията.

# 937
  • London
Абе хора на всеки може да му прималее в даден момент. Това, че на Кремена й е прималяло в този момент, а на Хикс.... не, абсолютно нищо не значи. Никой не е застрахован. В днешката битка може друг да е отмалял.....

За носенето на Елизабет теории много.... ама като не сме видели на практика как е, само вятър на устите.....

# 938
Елизабет не си я представям изобщо да премине рова с носилката, не знам какво се сърди. Така и така нямаше да може да се докаже на точно тази игра.

# 939
  • Варна
Силовите игри не са нейното нещо, но пък е добра в друг вид битки. На мнение съм, че човек трябва да осъзнава реалните си способности.
В тази конкретна битка нямаше подходяща позиция за Елизабет освен на пъзела. Simple Smile

Но в позицията на играча със завързаните очи.

Нямаше как, Бенгън е обяснил защо. Simple Smile

# 940

Игри на волята: България (06.10.2021)

Скрит текст:

Сезон 3 Епизод 25

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.
Връзката води до епизода от вторник с Капитанската битка (05.10), не до вчерашния епизод с битката на трите племена за спасяване от номинация.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 11:35 от Bengun

# 941
Това си е мое мнение и не съм длъжна да се обяснявам. Дори да ти звуча като Поли и не си съгласна с мен - ок.

За мен хора без логическа мисъл не са особено умни. А като добавим липсата на съобразителност, на адекватна самооценка и оценка на ситуацията - такива хора са си глупави и ограничени. Но не виня играчите, защото и навън повечето хора са такива.
Звучиш като Поли ще ме прощаваш.

# 942
Вальо:"Завърти го на 360 градуса", Милена хоп и готово.
Елизабет като Семира-вземи синьото,вземи червеното.Но така е хората не могат да разберат възприятията на другите, особено на тези с липсващи сетива.
Не ме е яд , че Красима и Елизабет са на елиминации, яд ме е как мъжете им се скриха зад гърбовете им.
Довечера искам и двата отбора на номинации😜.Във всеки от тях има поне по един, който трябва да си замине скоропостижно.Жалко, че няма как да стане.

# 943

Скрит текст:
мен пък соня ме изуми колко отпуснати задни части има. отделно гледах някакви абсурдни снимки, на които си показва бюста май в някаква тоалетна. егати излагацията.
Скрит текст:
Соня е раждала жена над 40те, да не говорим, че за това как изглеждат задните части голямо значение имат и гените. Та за възрастта си е супер.

Колкото до снимките - не мисля, че ги е качила из мрежата тя. Ако не са шопнати, най-вероятно са били пратени на приятелка или любовник, които са ги разпространили. В днешно време телефоните са канал за всякаква комуникация, включително интимна, немалко жени биха пратили снимки на новия си бюст на приятелка, която помоли, защото обмисля пластика, например. Не би трябвало да се стигматизират жертвите на идиоти, които разпространяват нещо пратено им с доверие.

# 944
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Соня е раждала жена над 40те, да не говорим, че за това как изглеждат задните части голямо значение имат и гените. Та за възрастта си е супер.

Колкото до снимките - не мисля, че ги е качила из мрежата тя. Ако не са шопнати, най-вероятно са били пратени на приятелка или любовник, които са ги разпространили. В днешно време телефоните са канал за всякаква комуникация, включително интимна, немалко жени биха пратили снимки на новия си бюст на приятелка, която помоли, защото обмисля пластика, например. Не би трябвало да се стигматизират жертвите на идиоти, които разпространяват нещо пратено им с доверие.

за това дали задникът е стегнат или виси, вина нямат гените. какво като е раждала жена над 40? нейният изглеждаше като на старица, а е млада жена. предполагам от многото свалени килограми. просто се учудих, нищо повече. но тя така или иначе изглежда на много повече години, отколкото е.
за снимките е възможно, да. затова много трябва да се внимава какво и на кого се изпраща.

Общи условия

Активация на акаунт