💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 061
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Не знам кой колко дразни, но Ралица и Димо са отвратителни след всичко, което чухме от тях.

# 196
На Паулина й липсват реализирани цели в живота. Затова е бъкана с комплекси. Някой много я е лъгал, че става за нещо. Типична селска пръчка.
От къде тази информация какво е реализирала и какво не? Паулина е от този тип жени, който ако реши, нещата в живота могат да и се получават много лесно.
А защо Туджаров не е капитан - защото е свикнал да се крие зад жени. Сериозно съм объркана за сексуалната му ориентация.

# 197
Стискам палци на жълтите да ходят в резиденцията. Много се колебая, кой искам да иде на реката.

# 198
Браво за дизайна на играта, на хартия е супер комплексна.

# 199
  • София
Освен всичко, червените гащи на Мани са обути върху сивия клин. Bowtie

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:14 от La Vikinga

# 200
  • Стара Загора
Ще призная сценария за "гениален ", ако приключенците отидат на реката.

# 201
Мани бикините върху клинчето ли беше сложила или откачам?!

# 202
На Паулина й липсват реализирани цели в живота. Затова е бъкана с комплекси. Някой много я е лъгал, че става за нещо. Типична селска пръчка.
От къде тази информация какво е реализирала и какво не? Паулина е от този тип жени, който ако реши, нещата в живота могат да и се получават много лесно.
А защо Туджаров не е капитан - защото е свикнал да се крие зад жени. Сериозно съм объркана за сексуалната му ориентация.
А твоята информация от къде? 🤔 😜

# 203
  • Испания
Искам шампионите в резиденцията, бойците - на реката, но знам, че няма да станеееееее.

# 204
  • Germany
Айде бе хора, малко е повърхностно да правите анализи кой, какви цели бил реализирал или не в живота си. За един успех е работа, за друг семейство, всеки си има различни неща. Дайте да гледаме шоуто не да им гледаме на картинка, кой какъв бил в живота 😎

# 205
Ако Паулина беше пробивна, досега да беше изградила кариера като певица. Върнала се от Полша и защо? Защото там никой не я взема за нищо. За жалост и тук за момента не е постигнала много. За да се държи така с останалите, Мис Съвършенство явно е много разочарована от нещо. Много злоба има в себе си това момиче. Страшно ме дразни да я гледам и слушам и като си помисля, че доста хора са като нея...
Бойците ще ходят на реката, а Шампионите в резиденцията. Така си мисля.

# 206
Симеон изглеждаше бавен на фона на другите мъже на първите два поста.

# 207
А твоята информация от къде? 🤔 😜
Коя? За Паулина или Туджаров?
На Паулина и личи, че е от този тип жени.
Колкото до Туджаров - ми много анти мъжествен ми е. И не защото не е някой Бай Ганчо, както сега някой ще тръгне да ме контрира, а защото мъж да сплетничи като последната клюкарка....ужасно е. Не им отива на мъжете да са такива..поне не на тези, които имат претенциите да са хетеросексуални. За тези от другия отбор си е нещо нормално, те все пак са си с женско самосъзнание.

# 208
  • София
Няма и един участник от Приключенци, който да ми е симпатичен, ако може да са на Реката до обединение на племената, ще се радвам. Или поне да изкарат един дълг престой там, в стил Рибари.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:09 от La Vikinga

# 209
Масово се хлъзгат на варелите. Не са ли подсушили както трябва ? Или с мокрите маратонки няма голямо значение ?

Общи условия

Активация на акаунт