💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 595
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 180
  • До морето
За мен няма по-глупаво и комплексирано същество в ИВ от Семира. Толкова е плоска, милата. И все жадна за признание.
"Милена ще направим капитан", и тя " А може и аз да съм!"

Чак не разбирам Паулина защо толкова дразни. Вярно беше нагласена битката с войника (дето вече забравих как се казва), но все си мисля, че тя не знаеше. Едва ли Тупарев я е извикал да й каже, че на нея няма да й сложат фалшиви кукички.Същата марионетка е като всички останали. Войникът трябваше да замести Симеон, че той беше на прага на будната кома. Който и да беше, щеше "да го бие", за да може да иде на Острова на отшелника .
Паулината си се състезаваше там колкото може и сигурно съм момента на заснемане си вярва, че е победила.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:06 от Boho chic

# 181
  • София
И ето ги Жълтите: с най-малоумния избор за капитан от трите племена. Yellow Heart

# 182
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата 🌸
Много интриги,направо е отвратително, ако са извадка на обществото ни.

# 183
Рабухчиев се прави на глупчо, но е доста умен и хитър. Харесвам го.

Милена защо да пусне капитанството? За да може Паулина и Полимир да я номинират пак?

Красима гласува за Елизабет и каза хубави думи за нея, джуджето ще се задави от злоба. Бамби била пътник, сори, но Бамбито си е доста силен и кадърен играч. Пууу злобното му чудо.

# 184
Черна станция, тези спорове ги водя ежедневно. Знам, че няма да ме разберете, но поне не ми забранявайте аз да разбирам него. Когато се кача на мотора не карам с 20. Ето, признавам си.

Хайде да ни спестиш лирическите отклонения. Никой не го интересува. Пиши по темата.

Ама капитан си избраха жълтите...

# 185
  • София
Поли е много първосигнална, това е по-силно от нея. Просто е такава, не може да замълчи. 

Демек проста 😀 Хич не вярвам на “ми аз/тя съм/си е такава” оправдания, ми не, винаги може да положиш усилие, а не да плещиш всичко, което ти дойде.

А Стратимир ме е срам да го слушам и гледам.

# 186
  • Germany
Е как Туджаров капитан, той е малката мишчица отзад, само стои и мели и им налива😉

# 187
Паулина е мишка в живота и сега има поле за изява. Яко насъбрани комплекси, които лъсват. Ако някой одобрява поведението й или разсъждава по същия начин, значи е като нея. Което не е чудно- в България е пълно с такива пикли и пикльовци.
На Паулина едва ли и липсва внимание в реалния живот, че сега да имала поле за изява.

# 188
  • Испания
Я да им изпее "Катерино моме" и всички ще са ѝ в краката припаднали.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 189
Семира е много посредствена, свикнала е да се оглежда в мъжете. С Поли в племето не и се получава. И това я кара да се чувства много несигурна.

# 190
На Паулина й липсват реализирани цели в живота. Затова е бъкана с комплекси. Някой много я е лъгал, че става за нещо. Типична селска пръчка.

# 191
  • София
А защо Туджаров не е капитан 🤔🤔
Именно...

# 192
  • Испания
Стратимир не може да се отлепи от Паулина.

Ментето има проблем. Не знае кой ще я носи, влачи и бута днес.

# 193
Генералите редят войниците, не обратното.

# 194
Един час скука…

Общи условия

Активация на акаунт