💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 591
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 165
Милена, много ме дразни. Уж много добричка ама няма да, се откаже от капитанството.

Според мен Елизабет и Габи завиждат на Бамби за отношенията й с мъжете.

Стратимир обаче е прав отбор Туджаров са мишки начело с Милена.

# 166
А Туджаров със схемички докъде си мисли, че ще стигне и какъв е смисълът? Какво печели? Екранно време ли?

# 167
  • Испания
И какво? Рабухчиев им разреши въпроса.

# 168
  • София
Виждам, че Семира и Паулина се съревновават за това коя е по-дребнава и по-злобна.

# 169
Ама Вие не  виждате ли колко е подло.
Защото Рабухчиев/Торонтото/семира не са били..защо пак Милена?

# 170
  • София
Кой казваше, че Поли била искрена? Че казвала истината право в очите? Поли е пълен комплексар, който смята, че колкото е по-брутална и по-силно кряка е по-права. Стратимир направо е оглупял. То вече се чудя дали има какво да оглупява...
За мен Полина е въздух под налягане и тотал щета. Съжалявам за това, че моето мнение е в разрез с други, но все пак всеки има право на свое мнение.

# 171
Това с капитанството е доста тъпо като цяло. Аз сигурно съм пристрастна, но тия четиримата ме дразнят много.

# 172
Рабухчиев не бил с тях. Божеее. Поли и Полимир са едни от най-отвратителните хора в това предаване от последните 2 сезона.

# 173
Черна станция +1000! Абсолютно съм съгласна!

Милена е дразнеща, но Поли, ах, Поли миличката. Всички й казвали, че е наивна Joy Душица.

# 174
  • Испания
Хайде сега да се скарат с Рабухчиев тези двамата.

# 175
  • Вестерос
А защо Туджаров не е капитан 🤔🤔

# 176
  • София
Тея хора много са се объркали какъв е принципът в ИВ - всеки играе за себе си и са позволени стратегии и коалиции, когато ти изнасят.
Много се възпали Полина, че не им дадоха капитанството. Трябва да са луди да го направят.

# 177
Поли е много първосигнална, това е по-силно от нея. Просто е такава, не може да замълчи.  И това и качество генерира много нехаресване.
Ясно е, че няма как да вземат Капитанството в момента. Продължаваш напред, не влизаш в полемика.
Определено Туджаров е мислещия играч в коалицията с Валентин,Милена и Семира.

# 178
Дам, тези моменти с плажа на отшелника са много зле реализирани.

░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а - Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1 Четири колела носят тялото, две - душата Simple Smile
А лекарите в Спешното връщат душата в тялото. Не винаги за съжаление.

# 179
  • Испания
Красима гласува за лиглата, а тя пак я яде. Просто не е читаво това същество.

Общи условия

Активация на акаунт