💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 590
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Стоян, също като Паулина, държи сметка на съотборниците си за това как ще номинират. 🤡

# 151
Интересен капитан за Бойците, тъкмо ще го видим в индивидуална битка утре Калоян.
Приключенците няма да сменят капитана.

# 152
  • Испания
Кога дойде Калоян, кога тръгна капитан да става!

# 153
туджаров е аболютен плазмодий
пълен измикяр
мрън мрън Милена и тя мазна лисица

# 154
Туджаров е абсолютно прав в случая, би се равнявало на престъпна нехайност изгубването на Капитанството в момента.

# 155
  • София
Жалко, че в групата на Стратимир и Рабухчиев е и Паулина, защото опонентите им са ми противни от старта на предаването. Начело с Туджаров.

Туджаров е абсолютно прав в случая, би се равнявало на престъпна нехайност изгубването на Капитанството в момента.
Нека предложи себе си тогава, като е толкова силен, да спре да бута Милена на фронтовата линия.

# 156
Туджаров обаче е прав, че изгубят ли капитана заминават на номинация.

# 157
  • Испания
Милена мрън-мрън като нищо ще ги издъни.

# 158
Милена въобще не я харесвам, въобще не вярвам да е толкова свитичка колкото се изкарва. Много ми е лукава.

# 159
Не знам, ама тая Паулина иска да има "Справедливост" и хубаво за племето, а в същото време си гласува за рабухчиев?? Двулична лисица на която са и се вързали на въдицата Стратимир и Рабухчиев. Смях до скъсване с тези двамата "Младежи" :DDDD

# 160
  • Вестерос
Не разбрах кога Мани и Неделчо са придърпали Кремена 🤔🤔

Милена чак май ще ги издъни, толкова пък не може ли да каже, сякаш иска да им се хареса

# 161
Поли даже малинките яде превзето...
Елизабет и тя от лигня едвам говори. Но и Красима не ме кефи. Напомня на Поли, но не е толкова забравила се.
Неделчо бърза да оплете новите. Да видим дали ще му се получи.

# 162
Туджаров обаче е прав, че изгубят ли капитана заминават на номинация.
В момента 3 гласа са достатъчни за номинация, с Капитанския глас гласовете са 5-3.
Според мисли в переспектива. С 2 гласа от Семира могат да изкарат двама от другата коалиция на номинация тази седмица.

# 163
Поли, мамина сладка, колко е превзета 😁
На какво е изградено самочувствието й се чудя 😁

# 164
Само да допълня че в колацията на Туджаров и Вальо има 2 момичета, Семира и Милена, а в коалицията на Рабухчиев и Стратимир 1 момиче! :/

Общи условия

Активация на акаунт